Helloween

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 357

Re: Helloween

Post autor: Deleted User 357 »

Bądźmy poważni, może parę procent maksymalnie ubędzie
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Mysle że to nie tyle kwestia wiary co jakichs wielkanocnych wypadow rodzinnych
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Było do przewidzenia.
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

No zdecydowanie. Ale to raczej dla tych, którzy mają rodziny (żona, dzieci, itp.). Dla mnie nie ma to większego znaczenia, chociaż zazwyczaj jeździmy do teściów i wracamy wtedy w poniedziałek wieczorem. Oczywiście jak nam się nie chce (a jakby był koncert, to na pewno bym nam się nie chciało), to nie jedziemy. Ogólnie wielkanoc mogliby w ogóle zlikwidować. Zawsze uwierał mnie ten jedyny weekend bez koncertów w roku :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

pz pisze: sob sty 23, 2021 8:13 pm No zdecydowanie. Ale to raczej dla tych, którzy mają rodziny (żona, dzieci, itp.). Dla mnie nie ma to większego znaczenia, chociaż zazwyczaj jeździmy do teściów i wracamy wtedy w poniedziałek wieczorem. Oczywiście jak nam się nie chce (a jakby był koncert, to na pewno bym nam się nie chciało), to nie jedziemy. Ogólnie wielkanoc mogliby w ogóle zlikwidować. Zawsze uwierał mnie ten jedyny weekend bez koncertów w roku :lol:
Kiedyś byłem w sobotę wielkanocną (2018) na koncercie Venom Inc., Suffocation, Nervosa + ktośtam jeszcze w Katowicach. Puściutko było i mega kameralnie.
www.MetalSide.pl
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

W lany poniedziałek 2018 Metallica :) ale w tym mocno katolickim kraju jakim jest Czechia ;) no i Sharon z WT w wielki piątek w Germanii 2014 ( wówczas liczyłem na pustki, a srogo się zawiodłem, bo ponad 300 osób w kolejce ponad 2 h przed gigiem.) Nad Wisłą jeszcze nie miałem przyjemności....zresztą w kwietniu 2022 będzie siedemnasty lockdown :)
pz
-#Administrator
-#Administrator

No miałem na myśli koncerty w Polsce. Za granicę jednak jeżdżę dużo rzadziej niż Wy. Raz, że dzieci ograniczają mi mocno czas, który mogę spędzić poza domem. Dwa, że z Warszawy jednak dalej niż od Was do granicy (a samolot nie zawsze pasuje - patrz punkt 1). No zobaczymy co z tego będzie. Czy ten 18.04.22 wypali. Ciekawe jaka data w Wiedniu wpadnie, Dzosef, może znowu zmienimy nasze vouchery na bilety :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Ja mam datę na Górne Węgry, od których pierwotnie miała się trasa zacząć. Oby ów koncert nie był jeszcze wcześniej od naszego.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Ten też wciąż mam. Ja bym nie miał nic na przeciw, żeby od niego się zaczęła, bo chętnie pojadę na pierwszy koncert na trasie. No i zdaje się mamy na niego przygotowaną flagę. :)

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

pz pisze: sob sty 23, 2021 10:06 pm No miałem na myśli koncerty w Polsce. Za granicę jednak jeżdżę dużo rzadziej niż Wy. Raz, że dzieci ograniczają mi mocno czas, który mogę spędzić poza domem. Dwa, że z Warszawy jednak dalej niż od Was do granicy (a samolot nie zawsze pasuje - patrz punkt 1). No zobaczymy co z tego będzie. Czy ten 18.04.22 wypali. Ciekawe jaka data w Wiedniu wpadnie, Dzosef, może znowu zmienimy nasze vouchery na bilety :)
Jeszcze rok i mozna je wymienic na hajs :D
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
pz
-#Administrator
-#Administrator

Kto by pomyślał, że ten termin taki nieodległy. Zwłaszcza jak dalej będzie koncertowa posucha.

Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Singiel już w preorderze. Wychodzi 2 kwietnia. Skyfall.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Metalophil pisze: śr sty 27, 2021 5:57 pm Singiel już w preorderze. Wychodzi 2 kwietnia. Skyfall.
Cover Adele? :D
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

zgo pisze: pt sty 29, 2021 12:16 pm
Metalophil pisze: śr sty 27, 2021 5:57 pm Singiel już w preorderze. Wychodzi 2 kwietnia. Skyfall.
Z oczywistych względów nie jestem w stanie temu zaprzeczyć :D
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Fragment singla:
https://youtu.be/O_ZbYRkYPLs

No cóż... To tylko fragment, ale nie sprawił, żebym z wypiekami na twarzy czekał na całość.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Też jakoś specjalnie zachwycony nie jestem ale przynajmniej metal tam słyszałem ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Metal jest. To krótki fragment, więc ciężko ocenić na jego podstawie długi numer. Trochę przytłaczająco te gitary brzmią na początku. Ciekawe jak będzie brzmiała całość.

Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Bardzo fajny maidenowy patataj i to z Kiske fragment, więc wszystko się zgadza.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Fragmencik krótki, ale jest ok.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Metalophil pisze: ndz sty 31, 2021 9:15 am
zgo pisze: pt sty 29, 2021 12:16 pm
Z oczywistych względów nie jestem w stanie temu zaprzeczyć :D
Teraz już jestem :D

Brzmi spoko, ale i tak najciekawsze będą solówki :P
ODPOWIEDZ