Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dokładnie. Kasy nie potrzebuje, artystycznie już dawno spełniony, więc po co "się męczyć". Zresztą oddanie "If Eternity Should Fail" pokazuje, że solowa płyta nie jest dla niego istotna.Schizoid pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:00 pm To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

To wszystko prawda, ale nie chce mi się wierzyć, że Bruce nie miałby ochoty na jeszcze co najmniej 1 solowe wydawnictwo (plus koncerty), zanim na dobre zejdzie ze sceny.
Może czas w to uwierzyć? "Tyranny of Souls" za chwilkę stuknie 16 latek.Zakkahletz pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:39 pm To wszystko prawda, ale nie chce mi się wierzyć, że Bruce nie miałby ochoty na jeszcze co najmniej 1 solowe wydawnictwo (plus koncerty), zanim na dobre zejdzie ze sceny.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

LTE 2 -> LTE 3: 22 latka.
Przy czym Levin i Rudess są już w "mocno średnim" wieku, dwaj pozostali w średnim.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Może dla niego wystepy na scenie po tych 40 latach nie są tak wazne jak dla StefanaZakkahletz pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:39 pm To wszystko prawda, ale nie chce mi się wierzyć, że Bruce nie miałby ochoty na jeszcze co najmniej 1 solowe wydawnictwo (plus koncerty), zanim na dobre zejdzie ze sceny.
Oddał, ale kiedyś mówił, że i tak być może znajdzie się na jego płycie.gumbyy pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:33 pmDokładnie. Kasy nie potrzebuje, artystycznie już dawno spełniony, więc po co "się męczyć". Zresztą oddanie "If Eternity Should Fail" pokazuje, że solowa płyta nie jest dla niego istotna.Schizoid pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:00 pm To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
https://www.blabbermouth.net/news/iron- ... ould-fail/
Bring Your Daughter... też oddał na No Prayer..., tak więc to w sumie o niczym nie świadczy. Może ma tyle świetnego materiału, że If Etenity... oddał bez żalu :-)gumbyy pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:33 pmDokładnie. Kasy nie potrzebuje, artystycznie już dawno spełniony, więc po co "się męczyć". Zresztą oddanie "If Eternity Should Fail" pokazuje, że solowa płyta nie jest dla niego istotna.Schizoid pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:00 pm To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
Jakby miał dużo "świetnego materiału" to ta mityczna płyta dawno by już wyszłaerosinho pisze: ↑wt kwie 27, 2021 12:46 pmBring Your Daughter... też oddał na No Prayer..., tak więc to w sumie o niczym nie świadczy. Może ma tyle świetnego materiału, że If Etenity... oddał bez żalu :-)gumbyy pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:33 pmDokładnie. Kasy nie potrzebuje, artystycznie już dawno spełniony, więc po co "się męczyć". Zresztą oddanie "If Eternity Should Fail" pokazuje, że solowa płyta nie jest dla niego istotna.Schizoid pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:00 pm To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Albo miał tylko If Eternity i stwierdził a ch*j z tą solówką oddam harrisowierosinho pisze: ↑wt kwie 27, 2021 12:46 pmBring Your Daughter... też oddał na No Prayer..., tak więc to w sumie o niczym nie świadczy. Może ma tyle świetnego materiału, że If Etenity... oddał bez żalu :-)gumbyy pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:33 pmDokładnie. Kasy nie potrzebuje, artystycznie już dawno spełniony, więc po co "się męczyć". Zresztą oddanie "If Eternity Should Fail" pokazuje, że solowa płyta nie jest dla niego istotna.Schizoid pisze: ↑pn kwie 26, 2021 3:00 pm To by miało jakikolwiek sens wyłącznie wtedy, gdyby planował własną trasę koncertową. Przy Tyranny jej nie było. Zresztą Harris jeździ w trasy z British Lion, więc nie wierzę w to, że groźny Rod zastrasza Bruce'a i zabrania mu wypuszczania solowego materiału.
Ludki co nie pasi wydal sie solo Harris wydal Smith wydal Blaze jest troche muzy do ogarniecia - moze jakas propozycja chetnie poslucham solowego Hametta ktos cos ???
No nie wiem, tak czytając te powyższe posty z herbatką w ręku, dochodzę do wniosku, że ludziom najprawdopodobniej nie pasuje brak solowej płyty Dickinsona, o której od dawna przebąkiwał tu i ówdzie. A Harrisy i Hammetty nie mają nic do tego tematu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Polnische Bitte
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Mi tam zasadniczo wisi czy wyda, czy też nie. Jak wyda, to posłucham, a jak nie - nic nie tracę
Harrisa posłuchałem i szybko zapomniałem. Smith i jego nowa płyta to nie moja bajka, więc też "olewam" temat.
www.MetalSide.pl
No właśnie, a solowe płyty Bronka zawsze są na wysokim poziomie.
Biorąc pod uwagę, że na "TBOS" popełnił 18-to minutowego kloca, to sam już nie wiem
A serio to zero ciśnienia.
www.MetalSide.pl
Ale kloc był pisany dla Maiden i brzmi jak Maiden, solowo zawsze reprezentował nieco inną szkołę grania. A że nie będzie tragedii, jeśli ta mityczna płyta nie wyjdzie, to wiadomo. I tak obecnie mam nawet za dużo nowej muzyki do słuchania, ale skoro te kilka lat temu już poruszył ten temat, to czekam na jakieś konkrety, bo takie Chemical Wedding stawiam sobie wyżej, niż większość płyt Ironów.
Chemical Wedding to chyba najlepszy solowy Brus. Znakomity album.
Ja lubię na równi "AoB" i "ChW". Ten pierwszy jak wyszedł, to kupiłem kasetę i przy pierwszym odsłuchu rozwaliło mi łeb
www.MetalSide.pl
Tak jak ten pan z wąsem powyżej pisze. Obie fantastyczne i miałem tak samo przy pierwszym odsłuchu AoB, po prostu kopara mi opadła. Swoją drogą, od wielu lat nie miałem już niestety takiego odczucia.