Pop

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Pop

Post autor: Deleted User 2259 »

Teraz siła tkwi w młodych, trza trzymać z kotami, a nie ze spoconymi starymi dziadami.
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Siła zawsze tkwiła w młodych. Sęk w tym, że jak mam słuchac młodego w różowych włosach i różowym sweterku to wolę posłuchać spoconych staruchów. Oni mieli do powiedzenia coś więcej niż "yummy". Niestety teraz nie liczy się muzyka a liczba odtworzeń na YT.
Deleted User 2259

Widzę, że obadałeś Yummy, bardzo mi miło :) posłuchaj wałków z płyty Changes, jak śpiewa z gitarką akustyczną :P
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Invader pisze: wt maja 11, 2021 4:01 pm A co ma się dziać, Justin Bieber to lepszy muzyk niż taki Blaze, więc nie rozumiem skąd to zdziwienie. Jakby zrobił taką rewolucję jak Bogowie Metalu na Load/Reload to by może większą karierę osiągnął, a nie grał w klubach.
Metallica na Load i Reload zrobiła rewolucję ?? :D :D :D
Deleted User 2259

A nie, ścięli włosy, wałek w stylu country jest, sprzedaż egzemplarz tych płyt mówi samo za siebie. Tak się gra muzykę, czekam na współpracę z Justinem,
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Metallica to już dawno wypaliła się z pomysłów. Lepiej jakby Justin Bieber nagrał coś z Dream Theater. I ten i tamci tacy wirtuozi to na pewno by sklecili coś konkretnego, coś w stylu progressive dance-pop-rock. Dzięki samemu udziałowi Justina takie kombo wydałoby coś co z punktu pokryłoby sie platyną
Deleted User 2259

Z DT, akurat bym nie chciał. Ale mogliby nagrać popową płytą w stylu Genesis - najlepszy zespół pop moim zdaniem, podobnie jak Phil Collins.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Hahahhahah
Deleted User 7916

Post autor: Deleted User 7916 »

Yummy jest smaczne , tyle w temacie.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Invader pisze: wt maja 11, 2021 4:52 pm A nie, ścięli włosy, wałek w stylu country jest, sprzedaż egzemplarz tych płyt mówi samo za siebie. Tak się gra muzykę, czekam na współpracę z Justinem,
Ścięcie włosów przez muzyków i dobra sprzedaż płyt to jest muzyczna rewolucja ? :) :) W sumie skoro Britney Spears jest artystką to takie Load może być rewolucyjne
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

octavarium pisze: wt maja 11, 2021 9:04 pm
Invader pisze: wt maja 11, 2021 4:52 pm A nie, ścięli włosy, wałek w stylu country jest, sprzedaż egzemplarz tych płyt mówi samo za siebie. Tak się gra muzykę, czekam na współpracę z Justinem,
Ścięcie włosów przez muzyków i dobra sprzedaż płyt to jest muzyczna rewolucja ? :) :) W sumie skoro Britney Spears jest artystką to takie Load może być rewolucyjne
Przecież Load i ReLoad to były płyty rewolucyjne. Kamienie milowe w metalu. Przy tych krążkach takie choćby Dream Theater - Falling into Infinity to wtórne badziewie bez pomysłu. Poza tym Falling into Infinity sprzedawało się dużo gorzej niż ReLoad więc to kaszana jakich mało. Nie wiem po co te Dreamy dalej nagrywały skoro było wiadomo że król metalu jest tylko jeden :wink:
AncientMariner pisze: wt maja 11, 2021 5:24 pm Metallica to już dawno wypaliła się z pomysłów. Lepiej jakby Justin Bieber nagrał coś z Dream Theater. I ten i tamci tacy wirtuozi to na pewno by sklecili coś konkretnego, coś w stylu progressive dance-pop-rock. Dzięki samemu udziałowi Justina takie kombo wydałoby coś co z punktu pokryłoby sie platyną
Tez byłbym za tym żeby to właśnie Dream Theater się w końcu opamiętali z nagrywaniem w kółko płyt w podobnym stylu i rozwinęli się w takich gatunkach jak disco, dance, pop czy nawet r'n'b i nagrali kawałki z jakimś sensownym wokalistą pokroju Justina Timberlaka. W przeciwnym wypadku o platynach mogą zapomnieć i ciągle będą tylko kolejną podrzędną kapelką dla wybranych słuchaczy lubujących się w prog metalu
Ostatnio zmieniony wt maja 11, 2021 9:17 pm przez Adrian S.O.S., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Invader pisze: wt maja 11, 2021 4:43 pm Widzę, że obadałeś Yummy, bardzo mi miło :) posłuchaj wałków z płyty Changes, jak śpiewa z gitarką akustyczną :P
Obadałem i po minucie wyłączyłem z odruchami wymiotnymi.
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

W skrócie Dream Theater to po prostu obciach bez platyn na koncie
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Djuk_416 pisze: wt maja 11, 2021 9:19 pm W skrócie Dream Theater to po prostu obciach bez platyn na koncie
Niby tacy muzycy, tacy instrumentaliści a nie byli nigdy w stanie dorobić się platyny. To jest na serio wstyd jak na zespół takiego formatu. ANI JEDNEJ PLATYNY
Deleted User 2259

Adrian S.O.S. pisze: wt maja 11, 2021 9:09 pm Tez byłbym za tym żeby to właśnie Dream Theater się w końcu opamiętali z nagrywaniem w kółko płyt w podobnym stylu i rozwinęli się w takich gatunkach jak disco, dance, pop czy nawet r'n'b i nagrali kawałki z jakimś sensownym wokalistą pokroju Justina Timberlaka. W przeciwnym wypadku o platynach mogą zapomnieć i ciągle będą tylko kolejną podrzędną kapelką dla wybranych słuchaczy lubujących się w prog metalu
:lol: :lol: :lol:
Deleted User 2259

Djuk_416 pisze: wt maja 11, 2021 9:19 pm W skrócie Dream Theater to po prostu obciach bez platyn na koncie
Oni nie muszą mieć platyn na koncie by być zajebistym zespołem. :B
Deleted User 2259

erosinho pisze: wt maja 11, 2021 9:13 pm
Invader pisze: wt maja 11, 2021 4:43 pm Widzę, że obadałeś Yummy, bardzo mi miło :) posłuchaj wałków z płyty Changes, jak śpiewa z gitarką akustyczną :P
Obadałem i po minucie wyłączyłem z odruchami wymiotnymi.
Przynajmniej dałeś szansę, minie jeszcze trochę czasu zanim sanktuarium zrozumie jego fenomen :o
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Invader pisze: wt maja 11, 2021 9:35 pm
W takim razie w jaki sposób mogą udowodnić że są "zajebistym zespołem" skoro tyle lat grają i nie mają ani jednej platyny ???
Deleted User 2259

Djuk_416 pisze: wt maja 11, 2021 9:39 pm
W takim razie w jaki sposób mogą udowodnić że są "zajebistym zespołem" skoro tyle lat grają i nie mają ani jednej platyny ???
A zespoły, którymi niektórzy się tu podniecają, mają jakieś platyny? albo chociaż złoto? :) przypominam, że ja nie jestem Vorgel. Lubię platyny, ale bez przesady :oops:
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Jak mogą być zajebisci skoro są jednym z milionów zespołów na świecie bez platyn ?
ODPOWIEDZ