Pop

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Re: Pop

Post autor: AncientMariner »

widman pisze: sob maja 22, 2021 9:11 am Taki Freedie Mercury to się w grobie przewraca, że on i ten chłopaczek nazywani są równo artystami :)
O Justinie wszyscy za 5 lat zapomną. Sami jego sezonowi fani którzy stanowią 99% pewnie za chwile z tego wyrosną i będą słuchali innego "artysty" który wypłynie za rok z jakimś hitem
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

75 milionów lubiących na fb, popularny od 2010, nie doceniacie siły fanów Beliebers :)
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

widman pisze: sob maja 22, 2021 9:11 am Taki Freedie Mercury to się w grobie przewraca, że on i ten chłopaczek nazywani są równo artystami :)
Mercury na równi z Bieberem? No co Ty :wink: Mercury nie ma tylu followersów na fb i na insta także już dawno temu został zdetronizowany przez prawdziwych artystów takich jak Biebier, Bruno Mars i Sławomir :)
AncientMariner pisze: sob maja 22, 2021 10:58 am
O Justinie wszyscy za 5 lat zapomną. Sami jego sezonowi fani którzy stanowią 99% pewnie za chwile z tego wyrosną i będą słuchali innego "artysty" który wypłynie za rok z jakimś hitem
Najlepiej to widac po mojej siostrzenicy która tez miała polubionego na fejsiku Biebiera, miała plakaty, kubki, koszulki z Bieberem ale po dwóch latach wymieniła wszystko na Adele. Potem rok czy dwa później też przeszła na Maroon 5 bo usłyszała jakiś utwór w radio. O Justinie już nie pamięta i nie zawraca uwagi na jego numery lecące w radio czy tv. Prawdziwi fani muzyki :wink:
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2021 11:12 am przez Adrian S.O.S., łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 2259

Mercury co by zrobił to chętnie zapiął Justina.
Deleted User 2259

Adrian S.O.S. pisze: sob maja 22, 2021 11:08 am
Mercury na równi z Bieberem? No co Ty :wink: Mercury nie ma tylu followersów na fb i na insta także już dawno temu został zdetronizowany przez prawdziwych artystów takich jak Biebier, Bruno Mars i Sławomir :)
Muszę tego Bruno Marsa obczaić, bo nazwisko słyszałem, ale nic więcej. Kolejny artysta do kolekcji. Za 2 tyg kupuję jakiś album Justina :jee:
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

octavarium pisze: śr maja 12, 2021 9:43 am A tak w ogóle od tych dwóch bliźniaczych zespołów Avenged i Dream sto razy lepszy jest Trivium. Bogowie proga!
Nawet na Wikipedii jest podpisane że to progresywny metal wiec to nie przelewki!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Trivium_( ... _muzyczny)
Ba! TRIVIUM to total super progres. Świetny super band
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Invader pisze: sob maja 22, 2021 11:10 am Mercury co by zrobił to chętnie zapiął Justina.
Ja myślę, że raczej nie jego target. Zniewieściali chłopcy w różowych bluzach... Ja pierdole...
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

To samo mówiono 10 lat temu, a Bieber tylko zyskuje bo z muzyki dla nastolatek zaczął tworzyć normalny pop który ma wielu fanów.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Invader pisze: sob maja 22, 2021 11:12 am
Adrian S.O.S. pisze: sob maja 22, 2021 11:08 am
Muszę tego Bruno Marsa obczaić, bo nazwisko słyszałem, ale nic więcej. Kolejny artysta do kolekcji. Za 2 tyg kupuję jakiś album Justina :jee:
Bruno jest super. Disco, pop. Momentami unowocześniony wczesny Jackson
Za 5zl udało mi się wyłapać przypadkiem "Unorthodox Jukebox" znając jeden utwór z tej płyty i mi się podoba.
Polecam
Bieber mi nie siada, ale podoba mi się jak bardzo się zmienił na przestrzeni lat.
Może z czasem coś mi u niego się spodoba

Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Pasuje ci awatar do tego bibera
Deleted User 2259

Michał pisze: sob maja 22, 2021 5:40 pm
To samo mówiono 10 lat temu, a Bieber tylko zyskuje bo z muzyki dla nastolatek zaczął tworzyć normalny pop który ma wielu fanów.
No dokładnie, widać, że znasz się na rzeczy Michał, to książę popu, Michael Jackson to Król, a to Książę. :)
Deleted User 2259

Michał pisze: sob maja 22, 2021 5:42 pm
Invader pisze: sob maja 22, 2021 11:12 am
Adrian S.O.S. pisze: sob maja 22, 2021 11:08 am Mercury na równi z Bieberem? No co Ty :wink: Mercury nie ma tylu followersów na fb i na insta także już dawno temu został zdetronizowany przez prawdziwych artystów takich jak Biebier, Bruno Mars i Sławomir :)
Bruno jest super. Disco, pop. Momentami unowocześniony wczesny Jackson
Za 5zl udało mi się wyłapać przypadkiem "Unorthodox Jukebox" znając jeden utwór z tej płyty i mi się podoba.
Polecam
Bieber mi nie siada, ale podoba mi się jak bardzo się zmienił na przestrzeni lat.
Może z czasem coś mi u niego się spodoba
W takim razie zapisuję Bruno Marsa do mojej topowej listy Pop :)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

widman pisze: sob maja 22, 2021 6:15 pm Pasuje ci awatar do tego bibera
Zasmiane :lol:
Invader pisze:
AncientMariner pisze: sob maja 22, 2021 10:58 am O Justinie wszyscy za 5 lat zapomną. Sami jego sezonowi fani którzy stanowią 99% pewnie za chwile z tego wyrosną i będą słuchali innego "artysty" który wypłynie za rok z jakimś hitem
No dokładnie, widać, że znasz się na rzeczy Michał, to książę popu, Michael Jackson to Król, a to Książę. :)
Od Michaela zaczynałem przygodę z muzyką i na zawsze w moim serduszku ma specjalne miejsce

Deleted User 2259

Michał pisze: sob maja 22, 2021 6:55 pm
widman pisze: sob maja 22, 2021 6:15 pm Pasuje ci awatar do tego bibera
Zasmiane :lol:
Invader pisze:

Od Michaela zaczynałem przygodę z muzyką i na zawsze w moim serduszku ma specjalne miejsce

Jak coś to polecaj mi dalej jakiś wykonawców Pop, bo jak na dzień dzisiejszy to mój 2 ulubiony gatunek po progu.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Invader pisze: sob maja 22, 2021 6:28 pm
AncientMariner pisze: sob maja 22, 2021 10:58 am O Justinie wszyscy za 5 lat zapomną. Sami jego sezonowi fani którzy stanowią 99% pewnie za chwile z tego wyrosną i będą słuchali innego "artysty" który wypłynie za rok z jakimś hitem
Jak tak czytam to aż trudno uwierzyć że Invader , człowiek który trzymał tyle lat forum sanktuarium przy życiu zakładając różne survivory i tym podobne rzeczy dzisiaj ciągnie z niego szydere i sprowadza na sanktuarium taki obciach
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

A ja polecę album bo Invader pytal

Conchita Wurst - From Vienna With Love

Kiedyś mi się bardzo spodobał, a przy ostatnim rozgłosie eurowizji i Rafałka to mi się przypomniał.
Album nagrany z filharmonią wiedeńską, m.in. Cover piosenki z Bonda.
Jak ktoś lubi muzykę filmową to bardzo polecam

Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Nie wiem czy to popy czy nie, ale ja na przykład bardzo lubię sobie posłuchać Natalie Imbruglia oraz solowych płyt sióstr z The Corrs. Jest jeszcze Shania Twain...ale to chyba folk-rock ;) W każdym razie dyskusja toczyła się głównie o Britney czy innych BSB, a pop ma wiele do zaoferowania. Pamiętam jak się naśmiewałem z kumpla, który cenił sobie Robbiego Williamsa ( dla mnie to był pedałek z boyzbandu), a gdy wybrałem się na koncert to zupełnie zmieniłem percepcję. Także Forumowicz, który pisał o poszerzaniu horyzontów ma definitywnie rację. Rzekłem.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Adrian S.O.S. pisze: czw maja 27, 2021 1:38 pm ak tak czytam to aż trudno uwierzyć że Invader , człowiek który trzymał tyle lat forum sanktuarium przy życiu zakładając różne survivory i tym podobne rzeczy dzisiaj ciągnie z niego szydere i sprowadza na sanktuarium taki obciach
No z boku to dziwnie wygląda ale widać ludzie się zmieniają
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Z tego całego Biebera to najbardziej podobał mi się jego występ kiedy wymiotował na scenie, a mimo to ścieżka wokalna dalej leciała :lol: To jest dopiero wokalista! Śpiewać i rzygać jednocześnie to nie lada wyczyn! :wink:
Deleted User 2259

Ja pójdę na koncert nawet jak będzie srać, to najlepszy Artysta 21 wieku :)
ODPOWIEDZ