Wiadomo , z playbacku koncerty najlepsze. Przynajmniej jakość i forma jak na płycie
Pop
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Pop
Wychodzi na to, że każdemu się może coś odwidzieć. Ja już widziałem gościa, zagorzałego nazistę, całego wytatuowanego w swastykach, celtykach, który przeszedł dzisiaj na judaizm. Lata dzisiaj w jarmułce i tymi pejsami. Tatuaże cały czas usuwa rzecz jasnaoctavian pisze: ↑czw cze 03, 2021 5:35 pmNo z boku to dziwnie wygląda ale widać ludzie się zmieniająAdrian S.O.S. pisze: ↑czw maja 27, 2021 1:38 pm ak tak czytam to aż trudno uwierzyć że Invader , człowiek który trzymał tyle lat forum sanktuarium przy życiu zakładając różne survivory i tym podobne rzeczy dzisiaj ciągnie z niego szydere i sprowadza na sanktuarium taki obciach
To, że ktoś sobie robi szyderę z tego co lubił przez lata mnie w ogóle nie dziwi, bo znam kilku takich, którzy przechodzili różne metamorfozy i po czasie nie tylko szydzili, ale i nawet walczyli z tym co jeszcze ne tak dawno wyrzucali na piedestał.
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2021 1:32 pm przez LukaSieka, łącznie zmieniany 1 raz.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Akurat wcale mnie to nie dziwi ze dla fanów Dream Theater wykonawca na scenie ma być elegancki, ładny i pogodny. Takie złowrogie typy jak King Diamond nie przejdą. Poza tym względem eleganckich Dream Theater i Justina Biebera taki King Diamond to szczyt wiochy i kabaret
Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
Chłopak śpiewa nawet bez mikrofonu na scenie
Ma kawał płuc, mikrofon my niepotrzebny. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To że taki chłopiec pokroju Biebera występuje z playbackiem mnie w ogóle nie dziwi ale kur... żeby nie znać tekstu własnych utworów i zapomnieć o synchronizacji ?? To już chyba te tanie i tandetne disco polowe zespoliki grające po wsiach się bardziej przykładają niż taki goguśAdrian S.O.S. pisze: ↑pn cze 21, 2021 4:46 pm Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
Chłopak śpiewa nawet bez mikrofonu na scenie![]()
![]()
Jeden z największych artystów jakich widziałem
![]()
![]()
![]()
O kurde, Justin w 2021 roku dał rade zaśpiewać utwór bez playbacku. Nie no szacun. Zwracam honor. Przyznaje że mało jest takich wymiataczy jak JustinInvader pisze: ↑pn cze 21, 2021 5:05 pm https://www.youtube.com/watch?v=JhK6H3UzMrA
BABY BEZ PLAYBACKU!!!
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Poziom tandety Biebera i wakacyjnych zespołów disco polo jest na podobnym poziomie. Różnica polega na tym że Justinek ma lepszą promocje bo na jego sukces pracuje mnóstwo osób które dzięki niemu żyją sobie jak królowieDjuk_416 pisze: ↑pn cze 21, 2021 5:05 pmTo że taki chłopiec pokroju Biebera występuje z playbackiem mnie w ogóle nie dziwi ale kur... żeby nie znać tekstu własnych utworów i zapomnieć o synchronizacji ?? To już chyba te tanie i tandetne disco polowe zespoliki grające po wsiach się bardziej przykładają niż taki goguśAdrian S.O.S. pisze: ↑pn cze 21, 2021 4:46 pm Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
Chłopak śpiewa nawet bez mikrofonu na scenie![]()
![]()
Jeden z największych artystów jakich widziałem
![]()
![]()
![]()
Bieber mimo wszystko musi być niezłym dupkiem skoro wie ze na jego występy przychodzą tłumy a mimo to nawet nie chce się mu nauczyć własnych utworów, zsynchronizować ust z muzyka puszczoną z taśmy. Nie wiem czy ludzie przychodzący na jego koncerty mają po prostu to gdzieś i chodzi im tylko o zobaczenie Justina czy sam Justin wie że jego fani są na tyle płytcy że na takie rzeczy i tak nie zwracają uwagi
-
Deleted User 2259
https://www.youtube.com/watch?v=vm3xk1_gd2o
Cały koncert bez playbacku 2016, wiec nie wiem o czym my tu w ogole mowimy, Justin to już klasyka. W przyszłym roku koncerty w europie podobno, wiec już szykujcie kasiorkę na jego występy, widzimy się pod sceną
Cały koncert bez playbacku 2016, wiec nie wiem o czym my tu w ogole mowimy, Justin to już klasyka. W przyszłym roku koncerty w europie podobno, wiec już szykujcie kasiorkę na jego występy, widzimy się pod sceną
- AncientMariner
- -#Clansman

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

KISS to też stworzony produkt a od 50 lat sie trzymaja
Gdzie Rzym gdzie Krym kurwa
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Spójrz na mój podpis i swój podpis