Pop

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Pop

Post autor: Djuk_416 »

Invader pisze: pn cze 21, 2021 1:24 pm Ja pójdę na koncert nawet jak będzie srać, to najlepszy Artysta 21 wieku :)
Wiadomo , z playbacku koncerty najlepsze. Przynajmniej jakość i forma jak na płycie :wink:
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

octavian pisze: czw cze 03, 2021 5:35 pm
Adrian S.O.S. pisze: czw maja 27, 2021 1:38 pm ak tak czytam to aż trudno uwierzyć że Invader , człowiek który trzymał tyle lat forum sanktuarium przy życiu zakładając różne survivory i tym podobne rzeczy dzisiaj ciągnie z niego szydere i sprowadza na sanktuarium taki obciach
No z boku to dziwnie wygląda ale widać ludzie się zmieniają
Wychodzi na to, że każdemu się może coś odwidzieć. Ja już widziałem gościa, zagorzałego nazistę, całego wytatuowanego w swastykach, celtykach, który przeszedł dzisiaj na judaizm. Lata dzisiaj w jarmułce i tymi pejsami. Tatuaże cały czas usuwa rzecz jasna :)
To, że ktoś sobie robi szyderę z tego co lubił przez lata mnie w ogóle nie dziwi, bo znam kilku takich, którzy przechodzili różne metamorfozy i po czasie nie tylko szydzili, ale i nawet walczyli z tym co jeszcze ne tak dawno wyrzucali na piedestał.
Ostatnio zmieniony pn cze 21, 2021 1:32 pm przez LukaSieka, łącznie zmieniany 1 raz.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Tylko Justin śpiewa Live, nie wiem... moze wczesniej mial koncerty z playbacku, jak na moje to zwymiotowal i spiewal dalej, on wszystko potrafi.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Invader pisze: pn cze 21, 2021 1:24 pm Ja pójdę na koncert nawet jak będzie srać, to najlepszy Artysta 21 wieku :)
Srający na scenie Justin przejdzie bo jest młodym ładnym chłopcem ale już typy z pomalowanymi ryjami w skórach jak King Diamond czy Mayhem to tylko na pal albo do obozu pracy :). Nieźle :)
Deleted User 2259

Dokładnie
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

octavian pisze: pn cze 21, 2021 2:44 pm
Srający na scenie Justin przejdzie bo jest młodym ładnym chłopcem ale już typy z pomalowanymi ryjami w skórach jak King Diamond czy Mayhem to tylko na pal albo do obozu pracy :). Nieźle :)
Akurat wcale mnie to nie dziwi ze dla fanów Dream Theater wykonawca na scenie ma być elegancki, ładny i pogodny. Takie złowrogie typy jak King Diamond nie przejdą. Poza tym względem eleganckich Dream Theater i Justina Biebera taki King Diamond to szczyt wiochy i kabaret :wink:

Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
Chłopak śpiewa nawet bez mikrofonu na scenie :D :D :D Jeden z największych artystów jakich widziałem :lol: :lol: :lol:
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ma kawał płuc, mikrofon my niepotrzebny. :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Adrian S.O.S. pisze: pn cze 21, 2021 4:46 pm Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
Chłopak śpiewa nawet bez mikrofonu na scenie :D :D :D Jeden z największych artystów jakich widziałem :lol: :lol: :lol:
To że taki chłopiec pokroju Biebera występuje z playbackiem mnie w ogóle nie dziwi ale kur... żeby nie znać tekstu własnych utworów i zapomnieć o synchronizacji ?? To już chyba te tanie i tandetne disco polowe zespoliki grające po wsiach się bardziej przykładają niż taki goguś
Deleted User 2259

Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Invader pisze: pn cze 21, 2021 5:05 pm https://www.youtube.com/watch?v=JhK6H3UzMrA

BABY BEZ PLAYBACKU!!!
O kurde, Justin w 2021 roku dał rade zaśpiewać utwór bez playbacku. Nie no szacun. Zwracam honor. Przyznaje że mało jest takich wymiataczy jak Justin :wink: :)
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Djuk_416 pisze: pn cze 21, 2021 5:05 pm
Adrian S.O.S. pisze: pn cze 21, 2021 4:46 pm Tu są popisy wokalne Justina https://www.youtube.com/watch?v=pSOFAgJpLxo
To że taki chłopiec pokroju Biebera występuje z playbackiem mnie w ogóle nie dziwi ale kur... żeby nie znać tekstu własnych utworów i zapomnieć o synchronizacji ?? To już chyba te tanie i tandetne disco polowe zespoliki grające po wsiach się bardziej przykładają niż taki goguś
Poziom tandety Biebera i wakacyjnych zespołów disco polo jest na podobnym poziomie. Różnica polega na tym że Justinek ma lepszą promocje bo na jego sukces pracuje mnóstwo osób które dzięki niemu żyją sobie jak królowie
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Bieber mimo wszystko musi być niezłym dupkiem skoro wie ze na jego występy przychodzą tłumy a mimo to nawet nie chce się mu nauczyć własnych utworów, zsynchronizować ust z muzyka puszczoną z taśmy. Nie wiem czy ludzie przychodzący na jego koncerty mają po prostu to gdzieś i chodzi im tylko o zobaczenie Justina czy sam Justin wie że jego fani są na tyle płytcy że na takie rzeczy i tak nie zwracają uwagi
Deleted User 2259

https://www.youtube.com/watch?v=vm3xk1_gd2o

Cały koncert bez playbacku 2016, wiec nie wiem o czym my tu w ogole mowimy, Justin to już klasyka. W przyszłym roku koncerty w europie podobno, wiec już szykujcie kasiorkę na jego występy, widzimy się pod sceną :)
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Djuk_416 pisze: pn cze 21, 2021 5:20 pm Nie wiem czy ludzie przychodzący na jego koncerty mają po prostu to gdzieś i chodzi im tylko o zobaczenie Justina czy sam Justin wie że jego fani są na tyle płytcy że na takie rzeczy i tak nie zwracają uwagi
Mi osobiście się wydaje ze i jedno i drugie
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Bieber to zwykły produkt nad którym ciągle latają szefowie wytwórni i sztab ludzi, żeby tylko się sprzedawał. Jak znajdą nowego, to Justin zostanie spuszczony w kiblu.
Deleted User 2259

Jakoś od 11 lat go nie mogą spuścić w tym kiblu, to prawdziwy talent.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Invader pisze: śr cze 23, 2021 9:42 am Jakoś od 11 lat go nie mogą spuścić w tym kiblu, to prawdziwy talent.
Prawdziwy talent to fakt, widocznie nadal przynosi zyski i nic więcej. Czekaj jak wyskoczy inny krasnolud
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Invader pisze: śr cze 23, 2021 9:42 am Jakoś od 11 lat go nie mogą spuścić w tym kiblu, to prawdziwy talent.
KISS to też stworzony produkt a od 50 lat sie trzymaja :mrgreen:
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Bon Dzosef pisze: pt cze 25, 2021 4:06 pm
Gdzie Rzym gdzie Krym kurwa
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

widman pisze: pt cze 25, 2021 4:08 pm
Bon Dzosef pisze: pt cze 25, 2021 4:06 pm
Gdzie Rzym gdzie Krym kurwa
Spójrz na mój podpis i swój podpis ;) ;)
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
ODPOWIEDZ