Mogą sobie podgrzewać napięcie aż sobie jaja osmalą. Nie spodziewam się cudów.
Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Co wiemy na dziś?
Obawiam się, że nowa płyta Maiden będzie nawiązywała do ich dawnej wielkości proporcjonalnie do tego jak Piotr Luczyk nawiązuje do chlubnych czasów Kata. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Plakat sugeruje kolejny album (IMXVII). Wiem, że to pobożne życzenie, ale mimo wszystko liczę na premierę singla i video 15.07, a całej płyty jakoś na jesieni (listopad?).
-
longestday
- -#Wrathchild

Wickerman dobrze prawi. Polać Mu!
Iron Maiden fuckin' rules!
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

W necie huk! 15.07. coś się urodzi! Nowy album ma dotykać tematów starotestamentowych :-) Uczta Baltazara jak sugerują plakaty i koszulki ? Kto wie?
ej ale ten fejkowy kawałek jest nawet spoko. myślałem, że to Raphael Mendes, a to jednak jeszcze coś innego. sympatycznie wyszło im to mejdenowe granie
A pamiętacie jeszcze fejki przed The Book Of Souls? 
Taaa, Attick Demons
Akurat ten ich numer który latał po necie jako rzekomy leak z TBOS był całkiem niezły.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Pewnie 15.07 poznamy dopiero oficjalny tytuł i date premiery singla
Najlepsze z tych fejków było Heavy Magic.
-
Deleted User 5490
Zróbcie "Przetrwają najsilniejsi" z fejkami Maiden.
-
Deleted User 6661
Post miesiąca. Umarłem
-
Deleted User 5490
Dziś miałem durny sen. Śniło mi się, że byłem dziennikarzem i przeprowadzałem wywiad ze Stefanem. W pewnym momencie zadałem mu niewygodne pytanie.
- Powiedz, dlaczego od jakiegoś czasu zrezygnowałeś ze swojego brzęcząco-klekocącego brzmienia, które uczyniło cię najbardziej rozpoznawalnym basistą świata?
Stefan skrzywił się i nachylił się do mojego ucha po czym szepnął:
- Wiesz. Od jakiegoś czasu nie chce mi się golić włosów między palcami i w związku z tym mam pewne ograniczenia. Nie mów tego nikomu.
Za dużo czytania forum przed zaśnięciem.
- Powiedz, dlaczego od jakiegoś czasu zrezygnowałeś ze swojego brzęcząco-klekocącego brzmienia, które uczyniło cię najbardziej rozpoznawalnym basistą świata?
Stefan skrzywił się i nachylił się do mojego ucha po czym szepnął:
- Wiesz. Od jakiegoś czasu nie chce mi się golić włosów między palcami i w związku z tym mam pewne ograniczenia. Nie mów tego nikomu.
Za dużo czytania forum przed zaśnięciem.
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Co hwiemy na dziś?
Chciałem zapytać co Ty brałeś przed snem czy jakiś butapren był w użyciu, ale skoro to było sanatorium to jesteś usprawiedliwiony 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Wystarczy, że naczytałem się sporo tutejszych głupot i włączyła się kontynuacja. 
Jak będą znane konkrety to dajcie cynk.
Siedzę sobie w domu słucham głośno dobrej muzy (Lemmy & Co) ,oglądam mecz na mute a kolejne podchody Iron Maiden na szczęście w ogóle mnie nie interesują.Za stary jestem na takie czekanie co tam kiedyś będzie albo nie będzie.
Tyle fajnej muzy zostało do odkrycia i przesłuchania

Siedzę sobie w domu słucham głośno dobrej muzy (Lemmy & Co) ,oglądam mecz na mute a kolejne podchody Iron Maiden na szczęście w ogóle mnie nie interesują.Za stary jestem na takie czekanie co tam kiedyś będzie albo nie będzie.
Tyle fajnej muzy zostało do odkrycia i przesłuchania
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 5490
Ja dziś kupiłem nowy Helloween wersji de luxe i w jewelu. Właśnie katuję. W dupie mam to, czy Baltazar wyprawi dziś ucztę, czy nie. A w tle meczyk.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pierre Dolinski pisze: ↑pt lip 02, 2021 7:23 pm Ja dziś kupiłem nowy Helloween wersji de luxe i w jewelu. Właśnie katuję. W dupie mam to, czy Baltazar wyprawi dziś ucztę, czy nie. A w tle meczyk.
Dobry wybór. Ja zamówiłem w empiku Helloween za punkty na Shellu
A tymczasem chyba bedzie... dogrywka..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ja się zastanawiam nad tym winylowym earbookiem (2LP + 2CD). Ale koniec offtopa Panie Moderatorze 
15.07 czekam na info na sanatorium co tam Maideni wymyślili.
15.07 czekam na info na sanatorium co tam Maideni wymyślili.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen