Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Co wiemy na dziś?
Biblijna uczta była początkiem końca Baltazara. Czyżby Maideni, wykorzystując ten motyw, zapowiadali swój kres?
Może chodzi o Baltazara Gąbkę.
prodiża kabel wskazał mi drogę
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Prędzej o arcyłotra Balthazara Bratta:
www.youtube.com/watch?v=m9Gg_VQP2zw
Albo jestem już stary, albo ta odliczanka to taka dziecinada i żenada, że klękajcie narody...
Albo jestem już stary, albo ta odliczanka to taka dziecinada i żenada, że klękajcie narody...
Przede wszystkim dobre posunięcie marketingowe, a jak wiemy, przede wszystkim o takie rzeczy chodzi Smallwoodowi.Zakkahletz pisze: ↑wt lip 06, 2021 10:41 pm Prędzej o arcyłotra Balthazara Bratta:
Albo jestem już stary, albo ta odliczanka to taka dziecinada i żenada, że klękajcie narody...![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dlaczego dziecinada i żenada? Ogłoszenie jest planowane na 15.07 i gdyby nie plakaty i odliczanka to byśmy o tym nie wiedzieli do tej pory.Zakkahletz pisze: ↑wt lip 06, 2021 10:41 pm Prędzej o arcyłotra Balthazara Bratta:
Albo jestem już stary, albo ta odliczanka to taka dziecinada i żenada, że klękajcie narody...![]()
Nie musisz tego śledzić, możesz po prostu sprawdzić ironmaiden.com 15.07 i zobaczyć co się wydarzy, a ci co chcą się bawić w śledzenie specjalnego twittera i szukanie "WOTW" na okładkach sprawdzają twittera i szukają "WOTW" na okładkach.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wiadomym jest. Takie nastawienie mam po prostu, nie chcę innym psuć zabawy, na nic się nie nastawiam, czekam na konkrety.
-
Deleted User 5490
A ja chętnie zobaczę, kto się do tego czasu posrał po pachy z emocji. Jakoś wielu nie widzę, co z entuzjazmem czekają na tą płytę. 
Dokładnie, chcesz czekasz, chcesz bawisz sie w ciuciubabke z zespołem. Ja czekam niecierpliwie bo to juz ostatni raz niestety takie wyczekiwanie na nowy album IRON MAIDENMaidenFan pisze: ↑śr lip 07, 2021 12:28 amDlaczego dziecinada i żenada? Ogłoszenie jest planowane na 15.07 i gdyby nie plakaty i odliczanka to byśmy o tym nie wiedzieli do tej pory.Zakkahletz pisze: ↑wt lip 06, 2021 10:41 pm Prędzej o arcyłotra Balthazara Bratta:
Nie musisz tego śledzić, możesz po prostu sprawdzić ironmaiden.com 15.07 i zobaczyć co się wydarzy, a ci co chcą się bawić w śledzenie specjalnego twittera i szukanie "WOTW" na okładkach sprawdzają twittera i szukają "WOTW" na okładkach.![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Póki żyje Rod, póty piłka w grze.
-
Deleted User 5490
To prawda. Rod byłby nawet w stanie zorganizować trasę koncertową z wyłącznym udziałem hologramów muzyków Maiden.
Jak pozostaną przy czarnobiałej wersji singla to moze bez Edka wyjątkowo?
-
Deleted User 5490
A kto ostatnio maluje te Edki? Jeśli ta grafa z koszulki będzie na okładce, to może dlatego, że ktoś tam malował Edka i na koniec się zdziwił, bo wyszedł mu Dickinson?
-
Deleted User 6661
^ Eureka! Tak, Edek jako ostateczna inkarnacja Dickinsona! 
To brzmi jakby mogłoby być fejkiem nowej płyty, ale solowego Bruce'a
https://www.youtube.com/watch?v=uEugSsToKns
Forma wokalna taka, że można uwierzyć, że to stary Dickinson
Forma wokalna taka, że można uwierzyć, że to stary Dickinson
Dzięki za podrzucenie. Siadło.Siwy pisze: ↑śr lip 07, 2021 1:30 pm To brzmi jakby mogłoby być fejkiem nowej płyty, ale solowego Bruce'a
Forma wokalna taka, że można uwierzyć, że to stary Dickinson![]()
Ja dalej czekam na premierę "Majesty of Gaia"

To ride the storm to an empire of the clouds...
https://twitter.com/IronMaiden/status/1 ... 1036376064
Wydaje mi się, że jutro możemy usłyszeć jakiś krótki fragment nowego utworu.
Wydaje mi się, że jutro możemy usłyszeć jakiś krótki fragment nowego utworu.
-
Deleted User 6661
Okładka jednoznacznie kojarzy się z AMOLAD. Muza taka se.Siwy pisze: ↑śr lip 07, 2021 1:30 pm To brzmi jakby mogłoby być fejkiem nowej płyty, ale solowego Bruce'a
Forma wokalna taka, że można uwierzyć, że to stary Dickinson![]()
Perkusista Mägo de Oz w dzisiejszym wywiadzie powiedział, że przesunęli premierę swojego albumu na 10.09, bo 03.09.wychodzi nowe Maiden