The Writing on the Wall - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czekamy do 15 lipca?
I to i to
-
Deleted User 5490
Ale ludzie już spekulują i czekają w innym temacie.
Jajka mam do 15.
Na razie się wstrzymam ale jak ich nie wykorzystam to naleśniki chyba zrobię
Na razie się wstrzymam ale jak ich nie wykorzystam to naleśniki chyba zrobię
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Do wczroajszego "teatru" byłem przekonany ze to tytul nowego singla ktory poznamy 15.07. Potem na jesień cały album. Zalegla trasa LOTB w 2022 z nowym utworem i jesienią 2022 juz trasa promująca nowy album.
Teraz zwątpilem bo jak się maja zdjęcia tego teatru do nowej plyty?
Teraz zwątpilem bo jak się maja zdjęcia tego teatru do nowej plyty?
Mogli nagrać tam singla i zrobić premierę "live" 15.07 + może kilka innych utworów, niekoniecznie nowych. 19.07 wypada premiera singla studyjnie. Dzisiaj na Instagramie powinni wrzucić singla z NPFTD, jutro FOTD, Speed of Light wypada 18.07.
Reach out.
Wrocław 2016
Podobno scena jest bardzo mała żeby zespół mógł się rozstawić ze sprzętem.
Być może po prostu cały zespół się spotkał i nagrali krótką zapowiedź albumu i zaproszenie na singiel i nic więcej?
Ta scena się tylko taka na zdjęciach wydaje. Maiden już tam grali kiedyś, ale z tego co udało mi się znaleźć to nie był pełnowymiarowy koncert.
https://www.youtube.com/watch?v=QHwRQot8fj8 <- koncertówka Europe z tego miejsca.
To na pewno nie będzie live, bo Bruce wyraźnie zaznacza, że coś już zrobili, ale nie powie co. Także ja myślę, że zagrali tam kilka utworów(w tym singiel) i wydadzą to 15.07, a 19.07 premiera singla studyjnie. Taki jest mój typ na chwile obecną.
EDIT: zdjęcia z tego koncertu Maiden: https://www.gigaddiction.co.uk/iron-mai ... on-6-1-01/
Może jakaś EP-ka z singlem? Nowy numer i kilka klasyków zagranych na żywo?
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 6661
Only the good die young tez zagrali? Bo Stefek wspomina, ze nie bylo tego live wcześniej 
Teraz to mnie zagiąłeś tymi fotami. Tam wejdzie ok 2k osób. Myślałem jeszcze o jakimś mini koncercie, ale nie wiem jak to wygląda w Anglii pod względem osób na mkw. Zastanawiające jest to dlaczego nie zrobili tego na tydzień przed 15 albo 19?MaidenFan pisze: ↑sob lip 10, 2021 12:35 pmTa scena się tylko taka na zdjęciach wydaje. Maiden już tam grali kiedyś, ale z tego co udało mi się znaleźć to nie był pełnowymiarowy koncert.
https://www.youtube.com/watch?v=QHwRQot8fj8 <- koncertówka Europe z tego miejsca.
To na pewno nie będzie live, bo Bruce wyraźnie zaznacza, że coś już zrobili, ale nie powie co. Także ja myślę, że zagrali tam kilka utworów(w tym singiel) i wydadzą to 15.07, a 19.07 premiera singla studyjnie. Taki jest mój typ na chwile obecną.
EDIT: zdjęcia z tego koncertu Maiden: https://www.gigaddiction.co.uk/iron-mai ... on-6-1-01/
Na pewno 15.07 ma związek z urodzinami Rembrandta i obrazem Uczta Baltazara. Taki ciekawy smaczek sobie wymyślili.
To ride the storm to an empire of the clouds...
ALEK WIELKI, powiem nie bez kozery!!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Zagraja kilka smaczkow w teatrze na ktore wszyscy czekali raz jeden jedyny i z bani 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

"Writing On The Wall" nie jest tytułem nowej płyty Maiden.

-
Deleted User 5490
Pewnie był zapowiedzią karnych we wczorajszym finale. 
Tylko singlaWICKER MAN pisze: ↑pn lip 12, 2021 11:29 am "Writing On The Wall" nie jest tytułem nowej płyty Maiden.![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Budziol pisze: ↑pn lip 12, 2021 11:54 amTylko singlaWICKER MAN pisze: ↑pn lip 12, 2021 11:29 am "Writing On The Wall" nie jest tytułem nowej płyty Maiden.![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Odnośnie grania na żywo. Nie sądzę, żeby udało się ciągać przez pół świata Harry'ego, Dave'a i Nicko tylko po to, żeby zagrali kilka numerów w londyńskim teatrze. Plus wirtualne koncerty to raczej coś, co nie ewidentnie nie jest w stylu Maiden - widać jak męczyło ich granie live w studio bez publiczności, np. przy okazji Abbey Road w 2006.