Wracając do merytorycznej dyskusji zauważę, iż urywek animowany - czyli kolejny trop potwierdzający doniesienia o animowanej wersji teledysku. ?
Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
MaidenZary
- -#Prisoner

Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Co wiemy na dziś?
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

W angielskim tłumaczeniu biblijnej uczty Baltazara, królowa zwraca się do niego: "O king, live forever!", być może to jest referencja do napisu na plakacie.
A kto powiedział, ze ma być animowana?MaidenZary pisze: ↑wt lip 13, 2021 11:57 amWracając do merytorycznej dyskusji zauważę, iż urywek animowany - czyli kolejny trop potwierdzający doniesienia o animowanej wersji teledysku. ?
Nie bede pokazywal palcemwydra77 pisze: ↑pn lip 05, 2021 9:22 pm A pamiętacie jak jakiś czas temu zadałem temat o tajemniczym pokazie nowego singla w Londynie?
No dobra, nie będę Was już trzymał dłużej w niepewnościbo tez mnie już świerzbi
![]()
W przyszłym tygodniu usłyszymy i zobaczymy nowy singiel, który się zwie WOTW i jest on… ANIMOWANY![]()
Budziol pisze: ↑śr lip 14, 2021 4:49 pmNie bede pokazywal palcemwydra77 pisze: ↑pn lip 05, 2021 9:22 pm A pamiętacie jak jakiś czas temu zadałem temat o tajemniczym pokazie nowego singla w Londynie?
No dobra, nie będę Was już trzymał dłużej w niepewnościbo tez mnie już świerzbi
![]()
W przyszłym tygodniu usłyszymy i zobaczymy nowy singiel, który się zwie WOTW i jest on… ANIMOWANY![]()
![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
Za 23 godziny wszyscy już będą wszystko wiedzieć. A FC może wcześniej?
Nie to plotka z ta 14, nie wiem skąd, ale pytałem fanklubowiczow i o 19 wszyscy. Inaczej byloby to bez sensu
No i faktycznie animowany.
Ktoś chyba musiał widzieć ten teledysk jakiś czas temu i nic nie pisnął. Ani słówka
Ktoś chyba musiał widzieć ten teledysk jakiś czas temu i nic nie pisnął. Ani słówka
-
longestday
- -#Wrathchild

Tego się nie da oglądać. Muzyka dupy nie urywa, ale (mam nadzieję) to już taka tradycja od 2003 roku - na pierwszego singla dają jeden ze słabszych kawałków. Na plus: na szczęście to sześć minut - nie rozwlekli to 8-9. 
Świetny świeży clip z pomysłem nie ma wreszcie lipy
Muzycznie jeden z lepszych singli ostatnimi czasy.
Na razie 5 odsłuchów za mna, ale tylko 3 na słuchawkach
Muzycznie jeden z lepszych singli ostatnimi czasy.
Na razie 5 odsłuchów za mna, ale tylko 3 na słuchawkach
-
Deleted User 2259
Jestem ciekaw jak to brzmi na płycie, może bylo jakieś promo dla dziennikarzy.
A może uchyle trochę więcej tajemnicy?
Kojarzycie pojawiajace sie stare okładki w nowych wersjach? Zbliżamy się do zaprezentowania okładki najnowszej płyty. Jeszcze tylko Amolad i BOS i w poniedziałek zobaczycie najnowsza okladeczke z Edkiem Samurajem
Kojarzycie pojawiajace sie stare okładki w nowych wersjach? Zbliżamy się do zaprezentowania okładki najnowszej płyty. Jeszcze tylko Amolad i BOS i w poniedziałek zobaczycie najnowsza okladeczke z Edkiem Samurajem
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No ze w pn to wiadomo dzięki wyświetlaniu okladek. Ale czemu Samurai na uczcie Baltazara 
- Metalophil
- -#Moonchild

Szkoda by było, bo motyw z Ucztą Baltazara fajny na tytuł całej płyty. Albo "Mene, Tekel, Fares." Pasowałoby do ostatniego LP.
I z ulgą powitałbym tytuł nie zawierający wyrazów "of" oraz "the".
M.
I z ulgą powitałbym tytuł nie zawierający wyrazów "of" oraz "the".
M.
Szkoda, samuraj do mnie nie trafia.
Jeśli już to pasowałaby okładka jak tbos czyli sam Samuraj skryty w ciemności
Jeśli już to pasowałaby okładka jak tbos czyli sam Samuraj skryty w ciemności
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 1499
Zapomniałeś o the Angel and the gamblerlongestday pisze: ↑czw lip 15, 2021 9:31 pm Tego się nie da oglądać. Muzyka dupy nie urywa, ale (mam nadzieję) to już taka tradycja od 2003 roku - na pierwszego singla dają jeden ze słabszych kawałków. Na plus: na szczęście to sześć minut - nie rozwlekli to 8-9.![]()
-
Deleted User 6661
Playlista z długością utworów powiedziałaby baaardzo dużo na temat zawartości muzycznej. Dlatego w sumie jestem bardziej ciekawy tego, niż samego singla czy okładki.