Ciekawe ile za ten deluxe box zaśpiewająremi pisze: ↑pn lip 19, 2021 3:49 pmA ja nie polecam oficjalnego linku ze strony Maiden do podstrony od wydawcy Parlophone - totalnie z#ebali wysyłki Nights of the Dead. Na pełen pak czekałem 2,5miesiąca (szybciej przyszedł mi Japończyk OBI), i do tego bez koszulki (po pół roku wygrałem zwrot kasy za koszulkę i w ramach przeprosin - kolejną kopię CD ...).Saimon1995 pisze: ↑pn lip 19, 2021 3:39 pmLepiej po prostu iść rano w piątek do Empiku i wziąć z półki. Może wyjdzie drożej, ale przynajmniej będziemy pewni, że mamy nowy album w ręce.![]()
Co prawda boję, że to będzie jedna z pewniejszych opcji co do limitowanego wydania z Bluray...
Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
I gdzie podobnie jak marlbe beda dostępne?
Łącznie płyta trochę krótsza od TBOS, ale zupełny brak krótkich utworów trochę niepokoi. Ogólnie uważam, że ta płyta to będzie przedłużenie BoS, nawet okładka w tym samym stylu. Edek i brak tła. Szkoda, gdzie te okładki przesycone szczegółami jak w SiT...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No i ciekawość zostanie zaspokojona we wrześniu. Wyglada ciekawie, tytuły nic nie mówią
.
Ale skoro teraz jest SENJUTSU, to następna już na pewno będzie: Dywizjon303 albo Husaria albo Pogoń!
Ale skoro teraz jest SENJUTSU, to następna już na pewno będzie: Dywizjon303 albo Husaria albo Pogoń!
The lover of life's not a sinner.
Brakuje mi tej komiksowości ich okładek. Przecież kiedyś mieli jedne z najlepszych na całym rynku muzycznym, po co się od tego odcinać? Chyba, że ten nowy styl symbolizuje nowe Maiden, które ze starym nie ma aż tak wiele wspólnego.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Uuu Murray nic nie napisał?
-
Deleted User 1499
Tytuł płyty z dupy ale okładka mi się podoba.
Długości utworów typowe, trochę niepokoją 3 ostatnie autorstwa samego Harrisa.
Długości utworów typowe, trochę niepokoją 3 ostatnie autorstwa samego Harrisa.
- dostoevsky
- -#Assassin

Jest i zespołowa fota - ale jakoś dziwnie tutaj każdy z nich wygląda:

To się nazywa starośćdostoevsky pisze: ↑pn lip 19, 2021 4:07 pm Jest i zespołowa fota - ale jakoś dziwnie tutaj każdy z nich wygląda:
![]()
BTW - no i to tyle z uczty Baltazara 
Zdjęcia pewnie zrobione w lipcu 2019 
-
guild_bass
- -#Charlotte

No zobaczymy - tytuł plyty mnie sie osobiscie nie podoba - no i przyznaje sie ,wczesniej pisalem ze eddie samuraj nie bedzie na okladce a tu jest .Nic pozostaje tylko poczekac i przesluchac
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z Riggsem skłócili się już w latach 90. A wiadomo, ze najlepsze okładki robił on, IMHO żadna późniejsza nie zbliżyła się do okładek jego autorstwa.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ciężko też powiedzieć, kiedy ta fota była robiona, może być mocno nieaktualna
Będzie ciąg dalszy poprzednich płyt i moim zdaniem fajnie. Singiel będę pomijał podczas odsłuchu, cała reszta sądzę, że mi się spodoba.
Tytuł i okladka niezbyt, ale to mało istotne. Poprzedni Edek, bardzo podobny koncepyjnie, podobał mi się bardziej.
Ciekawe, który jeszcze numer będzie odmienny od ich stylu.
Będzie ciąg dalszy poprzednich płyt i moim zdaniem fajnie. Singiel będę pomijał podczas odsłuchu, cała reszta sądzę, że mi się spodoba.
Tytuł i okladka niezbyt, ale to mało istotne. Poprzedni Edek, bardzo podobny koncepyjnie, podobał mi się bardziej.
Ciekawe, który jeszcze numer będzie odmienny od ich stylu.
Ehh i znowu hype train się rozpędza i człowiek znowu się nabiera :<
No nic, trzeba czekać do końca sierpnia na jakieś leaki.
No nic, trzeba czekać do końca sierpnia na jakieś leaki.
Wilkinson też dawał radę, The Wicker Man prezentował się dobrze.Emilio pisze: ↑pn lip 19, 2021 4:13 pmZ Riggsem skłócili się już w latach 90. A wiadomo, ze najlepsze okładki robił on, IMHO żadna późniejsza nie zbliżyła się do okładek jego autorstwa.
-
Deleted User 1499
Bluray oznacza, że będzie materiał filmowy?
prodiża kabel wskazał mi drogę