Zresztą z B tylko do tych z Blazem wracam i je bardzo lubię, oprócz nich to resztę z 2 razy sluchalem
W sumie dobry pomysł by sobie przypomnieć i dziś przesłuchać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Łooo... zupełnie mi z głowy wyleciał ten besajdSiwy pisze: ↑wt lip 20, 2021 11:49 am A wiesz, że Maideni kiedyś wrzucili swoją wersję na b'side?
https://youtu.be/9RaQawbhppA

Bardzo mi się podoba i myślę, że dla mnie jest to rzecz do wielokrotnego odsłuchu.
To jest świetny zespół bo bardzo umiejętnie dodaje rzeczy spoza metalu - jest tam sporo klasyki rocka ale też nawet tematy odnoszące się do nowej fali czy post-punka.Geri666 pisze: ↑ndz gru 11, 2022 9:22 pm Spell - Tragic Magic
https://www.youtube.com/watch?v=Vp2vkqi38Mg
magic.jpg
Kanadyjski Heavy Metal
Słuchałem niedawno, naprawdę dobra rzecz. Miałem lekkie skojarzenia z Unto Others, ale nie tyle w kwestii stylu, co raczej modus operandi.

Straszne gównobonopas pisze: ↑czw gru 15, 2022 10:55 pm Niezwykle polecam zespół Satya. Bardzo zdolna ekipa! Patronuję ich nadchodzącemu albumowi "Światrłocień"
https://www.youtube.com/watch?v=BU7iTkU0cYA
Czemu tak sądzisz?

Arcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?
Widzę, że masz bardziej problem do mojej osoby, niż do utworu hah.blackcocker pisze: ↑pt gru 16, 2022 6:30 pmArcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?

Wolę pić wódkę niż tracić czas na prowokacje ludzi w internecie. Jak sam zauważyłeś, nie prowadzę swojego bloga, dlatego pytam jak wygląda dobór artystów do patronatu, a ty już się najeżyłeś jak łoniaki na mrozie. Dystansu również tobiebonopas pisze: ↑pt gru 16, 2022 6:50 pmWidzę, że masz bardziej problem do mojej osoby, niż do utworu hah.blackcocker pisze: ↑pt gru 16, 2022 6:30 pmArcysłaby riff, chujowy wokal, tyle pamiętam, ale jak się napiję to może odważę się jeszcze raz przesłuchać i więcej powiedzieć (choć nie uważam żeby było o czym). Każdy zespół, który pisze o patronat bierzesz pod skrzydła czy po zapoznaniu się wybierasz takie "perełki"?
Muzykę poznaję w procesie obiektywnego przesłuchania - czy to starą czy to tą od wykonawców obecnych - i wyrabiam sobie świadomą opinię oraz ocenę tego co poznałem. Nie będę więc wchodził w taką dość tanią prowokację, która zarzuca mi stronniczość.
Gdybyś prowadził swoją własną stronę na której wyrażasz samego siebie oraz dzielisz się swoim obcowaniem z kulturą, to pewnie też byś na swojej drodze byś spotkał wiele osób do których miło jest i wyciągnąć rękę, i obiektywnie polubić i działalność artystyczną. Trochę więcej luzu i dystansu w życiu blackcocker![]()