Running Wild
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Running Wild
Nowe albumy Running Wild, to Rolf powinien nagrywac z Cedrikiem 
Albo jak Iron Maiden - nie nagrywać 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak wielu przede mną i wielu po mnie
Nie mam serca do tych nowych płyt RW... No ale posłucham i tej najnowszej.
www.MetalSide.pl
Rozbawiło mnie, że w materiałach prasowych do nowej płyty Rolf pisze tak: "The result is an album that in my opinion is probably the best in Running Wild`s career to date.". Ta robota się nigdy nie znudzi 
Jak rozwalą Under Jolly Roger albo Death or Glory to zjem własne galoty chyba
-
Deleted User 5490
Trudno będzie im przebić te albumy, ale miło byłoby gdyby mocno do nich nawiązali. 
Wszelkie nawiązania do złotego okresu (czyli dłuuuuugo) bardzo mile widziane oczywiście ale coś wątpię żeby nagle Rolf zdeklasował takie hity jakie są na tych krążkach 
Nie ma szans. Zaś będzie muzyka dla starych ludzi od starych ludzi
www.MetalSide.pl
No właśnie w tym sęk, czytanie kolesia, który swoje najlepsze rzeczy nagrywał ponad 30 lat temu (fakt, że były wspaniałe), że najnowszy album jest THE BEST to najzabawniejsza część tej roboty 
Ale przecież wszyscy tak mówią. Chyba przed chwilą była o tym dyskusja na kilka stron w temacie Maiden.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Co nie zmienia faktu, że odrobina szczerości w tej kwestii byłaby czymś odświeżającym.
Ja nie neguję tego, że wszyscy tak mówią. Piszę tylko, że nadal, po tylu latach zainteresowania tematem, ciągle mnie to bawi
. Ale staram się też to zrozumieć - jeśli pracujesz nad czymś intensywnie przez miesiące czy lata, to niełatwo o dystans i możliwe, że takie gadanie to autentyczna szczerość w danym momencie a nie tylko marketing. Tak czy inaczej, płyta leci, wstydu Rolfowi nie przynosi, ale jak ktoś szuka tu ekscytacji na miarę Port Royal czy nawet Masquerade to, cóż, raczej nie znajdzie 
Marketing, marketing. Co taki Rolf, czy Dickinson ma powiedzieć? "Siedzieliśmy nad tymi kawałkami tygodniami i i wyszło jak wyszło. Nowa płyta nie ma startu do naszych klasyków. Trochę nuda i brak energii. A do tego brzmi średnio, bo nie umieliśmy/nie chciało nam się/jesteśmy już przygłusi ukręcić konkretnego brzmienia".
Zaiste byłby to odświeżający powiew szczerości

Zaiste byłby to odświeżający powiew szczerości
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Mógłby powiedzieć - Nagraliśmy kolejnego gniota i co nam zrobicie? Przecież i tak kupicie. 
https://www.youtube.com/watch?v=2zJFhdZ6Ox4
Dickinson tak, ale Rolf nie może sobie pozwolić na taką szczerośćPierre Dolinski pisze: ↑śr sie 04, 2021 10:27 am Mógłby powiedzieć - Nagraliśmy kolejnego gniota i co nam zrobicie? Przecież i tak kupicie.
www.MetalSide.pl