Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...

Show 2 - 12.09.73
Loudness - Thunder In The East
Mój ulubiony Loudness!
Mój ulubiony Loudness!

Johnny Cash - Live At San Quentin
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Napalm Death - Apex Predator - Easy Meat
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

MOTORHEAD - BOMBER
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Słuchałem kiedyś tego koncertu Gary'ego - znakomity według mnie!
[/quote]Gary w tamtym okresie jak i w całych latach 80tych grał bardzo dobre koncerty. Mam w domu trochę jego bootlegów. Długo ich co prawda nie słuchałem, ale jakby nie było to trochę Twoja w tym zasługa, że je sobie po kilku ładnych latach odświeżyłem, bo znalazłem je kiedy przeszukiwałem szafki i szuflady za bootlegami Thin Lizzy
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Gary w tamtym okresie jak i w całych latach 80tych grał bardzo dobre koncerty. Mam w domu trochę jego bootlegów. Długo ich co prawda nie słuchałem, ale jakby nie było to trochę Twoja w tym zasługa, że je sobie po kilku ładnych latach odświeżyłem, bo znalazłem je kiedy przeszukiwałem szafki i szuflady za bootlegami Thin Lizzy
[/quote]
To cieszę się, że mogłem się przysłużyć. Jak kiedyś będzie okazja to i bootlegami pana Moore'a nie pogardzę. Jego okres hard rockowy bardzo bardzo lubię - miał to pisania świetnych melodii.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Pomyślimy
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Kiedyś mi się podobało - zobaczymy jak będzie teraz:
Shadows Fall - The War Within
Shadows Fall - The War Within

Hate - Auric Gates Of Veles

Groza - Unified In Void
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller