Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Juz posprzatane
Skąd się oni biorą i jaki mają w zasadzie cel?
prodiża kabel wskazał mi drogę
-
Deleted User 4876
"Skąd przychodzą -- dokąd zmierzają?" - pytanie stare jak świat 
-
Deleted User 2259
Ten sam bot w dziale legacy tour, weźcie go usuńcie całkiem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie mozecie po prostu dodac prostej funkcji, że żeby założyć temat trzeba mieć przynajmniej 10 postow?
-
Deleted User 2259
Deleted User 804, co się stało z koncertami i cytatami? które ustawiłeś.
-
Deleted User 804
Musiałem chwilowo wywalić bo w połączeniu z update forum i starą paczką językowa wywaliły panel zarządzania użytkownikiem i nie można było tworzyć nowych czy edytować obecnych kont.Teraz chyba już działa. wiec na próbę je dodałem znów, ale jeśli znów wykrzaczą skrypt po aktualizacji to wylecą na stałe,
-
Deleted User 2259
A gdzie to mogę ustawić? bo szukam w swoim profilu i nie mogę znaleźć, wcześniej się dało.
-
Deleted User 5490
Invader. Nie psuj forum podpisami. Załóż sobie temat, w którym będziesz wrzucał fotki lasek, które zaliczyłeś. Kogo obchodzą koncerty? 
-
Deleted User 2259
Ale to jest tylko w profilu Pierre, nie widać tego w podpisiePierre Dolinski pisze: ↑pn sie 23, 2021 9:38 am Invader. Nie psuj forum podpisami. Załóż sobie temat, w którym będziesz wrzucał fotki lasek, które zaliczyłeś. Kogo obchodzą koncerty?![]()
-
Deleted User 2259
No, zobacz... niektórzy maja wielkie podpisy, bo dużo koncertów mają, a tak sobie wszystko do koncertów upchają i gitara, na forum się nie będzie to pokazywać w podpisie
-
Deleted User 5490
No dobra. Ale czy to jest takie ważne i niezbędne? To jak chwalenie się tym, kto ma dłuższego wykrucha. 
-
Deleted User 2259
Ja w koncertach sobie emotkę wampira chciałem ustawić, dlatego to ważne jest
i tak jak Deleted User 804 pisał, do 100 znaków tylko podpis, lepiej się forum będzie przeglądać. 
-
Deleted User 2259