Koncert Kata i przyjaciół, pieniądze zostaną przeznaczone na leczenie Romka. Koncert będzie rejestrowany na DVD
Wydarzenie:
https://fb.me/e/22PgQ3xlE

Bilety po 129zl
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Tez traktuje to jak obecność obowiązkową
Tez już kupiłem, nie ma co czekać bo zainteresowanie jest spore

Bardzo źle to brzmi. Te niekonwencjonalne metody powinny służyć co najwyżej jako wsparcie i uzupełnienie.tym roku koncercie Romek mówił, że zrezygnował z leczenia konwencjonalnego ponieważ nie chciał by mu wycięli część ciała i innymi niekonwencjonalnymi metodami się leczy i "specjaliści" mówią, że wszystko jest na dobrej drodze.
Od kiedy usłyszałem o raku Romka i "niekonwencjonalnym" leczeniu to mam podobne odczucia.Pierre Dolinski pisze: ↑pn sie 23, 2021 9:28 pm Nie wierzę w niekonwencjonalne leczenie. Sądzę, że Roman po prostu został zmanipulowany przez nieodpowiednich ludzi w otoczeniu. Posłuchał ich i pomyślał sobie - zoperują mnie i zostanę kalekim dziadem, więc pójdę do jakichś bioenergoszamanów, alchemików, wytwórców mikstur, może się uda. Rak jest nieubłagany, a wielu niekonwencjonalnych uzdrowicieli to zwyczajni oszuści.
Obawiam się, że Romek posłuchał niewłaściwych ludzi i czas bardzo teraz działa na jego niekorzyść i trzeba mu będzie się z nim ostro ścigać.