Potrzebowałeś przesłuchać go siedem razy, aby dojść do takiego wniosku?
Strαtego - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

-
Deleted User 2259
Re: Stratego - opinie na temat nowego singla
Są utwory, które wskakują po pewnym czasie a stratego się do nich nie zalicza.
Ostatnio zmieniony pn sie 23, 2021 7:20 pm przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 2 razy.
- dostoevsky
- -#Assassin

Gratuluję determinacji.
Re: Sratego - opinie na temat nowego singla
dostoevsky pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:12 pmPotrzebowałeś przesłuchać go siedem razy, aby dojść do takiego wniosku?![]()
No chyba normalne, że zanim skreśli się utwór zespołu który się lubi to trzeba go kilka razy przesłuchać.
Gdyby ktoś tu napisał, że przesłuchał raz i nigdy więcej to można się przywalić, że po jednym odsłuchu ciężko powiedzieć, że w pełni zna się utwór.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no Michał, są numery, które od razu tak walą kałem, że ciężko skończyć pierwszy odsłuchMichał pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:35 pmdostoevsky pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:12 pmPotrzebowałeś przesłuchać go siedem razy, aby dojść do takiego wniosku?![]()
No chyba normalne, że zanim skreśli się utwór zespołu który się lubi to trzeba go kilka razy przesłuchać.
Gdyby ktoś tu napisał, że przesłuchał raz i nigdy więcej to można się przywalić, że po jednym odsłuchu ciężko powiedzieć, że w pełni zna się utwór.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- dostoevsky
- -#Assassin

A co jeśli Invader nie lubi Maiden?Michał pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:35 pmdostoevsky pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:12 pmPotrzebowałeś przesłuchać go siedem razy, aby dojść do takiego wniosku?![]()
Natomiast zgodzę się z powyższym postem, jeśli coś jest słabe to nie potrzebuję słuchać tego siedem razy aby dojść do tego wniosku.
Ale z przesłuchaniami można zmienić opinie.
Najpierw bardzo krytykowałem wotw teraz mi się podoba.
Więc czepianie się kogoś, że słuchał x razy bo dawał szanse jest zjebane
Najpierw bardzo krytykowałem wotw teraz mi się podoba.
Więc czepianie się kogoś, że słuchał x razy bo dawał szanse jest zjebane
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- dostoevsky
- -#Assassin

Invader nie lubi Maiden. Pisał już o tym. On lubi tylko Bibera, Dream cośtam i Avenged coś innegodostoevsky pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:49 pmA co jeśli Invader nie lubi Maiden?Michał pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:35 pmdostoevsky pisze: ↑pn sie 23, 2021 7:12 pm
Potrzebowałeś przesłuchać go siedem razy, aby dojść do takiego wniosku?![]()
Natomiast zgodzę się z powyższym postem, jeśli coś jest słabe to nie potrzebuję słuchać tego siedem razy aby dojść do tego wniosku.![]()
Ja już po odsłuchu w domu. Jeszcze na słuchawkach muszę posłuchać, ale już słyszę, że ten numer mi siedzi
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
Pz ja nie słucham po prostu bo. Mnie męczą słucham pojedynczych kawałków nowy album i tak kupię ale najpierw czekam na wyciek sry za błędy ale pisze z telefonu 
Qwa my sprzatamy i usuwamy spam, a Wy dalej 
Juz chyba kazdy powiedział co mial do powiedzenia po za tematem i wystarczy.
Ogarniete posty nie majace wiele wspólnego na temat nowego singla Stratego. Jeśli komus nadal podmienia na sratego (np mnie
) badz zle widzi temat to juz musi Deleted User 804 ogarnąć.
Juz chyba kazdy powiedział co mial do powiedzenia po za tematem i wystarczy.
Ogarniete posty nie majace wiele wspólnego na temat nowego singla Stratego. Jeśli komus nadal podmienia na sratego (np mnie
-
Deleted User 2259
Sprawdziłem na zachowajto.pl, czy jest już nowy album, ale jeszcze nic.
-
Deleted User 5490
Aż sobie sprawdzę. STRATEGO.
Mi w sumie to odpowiada, już nie będę mówił inaczej. Można mi zostawić.
Szkoda, że nie ma jeszcze tego przecieku całego Śmierdziutsu.
Mi w sumie to odpowiada, już nie będę mówił inaczej. Można mi zostawić.
Szkoda, że nie ma jeszcze tego przecieku całego Śmierdziutsu.
Ostatnio zmieniony wt sie 24, 2021 6:52 am przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak naprawdę to ktos tu rzucil, ze dziś dostanie nowy album jak będzie zobaczymy 
-
Deleted User 2259
A ile czasu przed premierą TBoS był jego wyciek?
Z 5 dni wcześniej jakoś
Po wczorajszych odsłuchach na głośnikach, dzisiaj doszedł odsłuch na słuchawkach. No i uważam, że to naprawdę solidny numer. Mocna czwórka z szansą na poprawę w przyszłości. Zdecydowanie bardziej mi się podoba niż pierwszy singiel. Jest typowe, maidenowe patataj w starym dobrym stylu. Świetny wpadający w ucho refren, dobre linie wokalne. Melodyjka w zwrotkach może troszkę przeszkadza, może mogłaby być cichsza, ogólnie wokal w zwrotce za bardzo schowany jak dla mnie. Największy mankament (muzyczno-kompozycyjny) to zupełnie nijakie solo. Pod tym względem Writing bije drugi singiel na głowę.
Przy okazji posłuchałem wczoraj drugą płytę BoS. Numer lepszy od Death or Glory.
Przy okazji posłuchałem wczoraj drugą płytę BoS. Numer lepszy od Death or Glory.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Po kilku odsłuchach daję 5/10. Na duży minus natrętne powtórki, przez które wałek jest za długi o jakąś minutę i jedna z najgorszych solówek w dyskografii IM. Na mały plusik typografia (ogólnie napisy i logo IM z widocznymi pociągnięciami pędzla) i zabawny fakt, o którym chyba jeszcze nikt tu nie wspomniał, że Edek na tej fladze nie jest tak zupełnie namalowany, bo mruga oczami. 
www.youtube.com/watch?v=mpuwr9fF7kw
www.youtube.com/watch?v=mpuwr9fF7kw