Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Księga Skarg i wniosków
A kogo obchodzi, gdzie byłeś i co robiłeś? Sam się dziecko od smoczka odklej.
A niektórych może obchodzić. Zawsze ciekawie jest się dowiedzieć, że się "z kimś" było na kilku koncertach lub nawet kilkunastu w roku (jeżeli mówimy nie tylko o Maiden). Można zaplanować jakieś ustawki czy wspólne wypady następnym razem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 2259
No, ale Deleted User 804 dodał plany koncertowe, więc tam można wrzucić swoje koncerty. Zresztą róbcie co uważacie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Skoro sporo userów miało to w podpisie, to znaczy ze kogos to obchodzi.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 27, 2021 10:36 am A kogo obchodzi, gdzie byłeś i co robiłeś? Sam się dziecko od smoczka odklej.
Nie dosc ze sie odkleiłeś totalnei, to jeszcze jesteś strasznie agresywny ostatnio. Cały dzien siedzisz i napierdalasz na nowa płyte Maiden, w swoim temacie pewnie juz w ogóle odpinasz wroty (nie czytam), a teraz sie rzucasz o byle pierdoły typu podpis. Wez sie chłopie zastanów nad soba, znajdz sobie jakieś hobby, wyjdz pobiegaj póki nie jest zimno na dworze.
-
Deleted User 2259
Dobra, dajcie spokój. Deleted User 804, ogarnij to jakoś by wszyscy byli happy.
- blackcocker
- -#Moderator

Mediator XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 5490
Przytnij za długi nos Pinokio.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 11:24 amSkoro sporo userów miało to w podpisie, to znaczy ze kogos to obchodzi.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 27, 2021 10:36 am A kogo obchodzi, gdzie byłeś i co robiłeś? Sam się dziecko od smoczka odklej.
Nie dosc ze sie odkleiłeś totalnei, to jeszcze jesteś strasznie agresywny ostatnio. Cały dzien siedzisz i napierdalasz na nowa płyte Maiden, w swoim temacie pewnie juz w ogóle odpinasz wroty (nie czytam), a teraz sie rzucasz o byle pierdoły typu podpis. Wez sie chłopie zastanów nad soba, znajdz sobie jakieś hobby, wyjdz pobiegaj póki nie jest zimno na dworze.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

XD ale ty jesteś żałosny
-
Deleted User 5490
Ty wymykasz się słownikowi języka polskiego. Nie ma odpowiedniego słowa, do którego byś pasował.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To może zapisz się do podstawówki wieczorowej i tam Ci pani od polskiego cos podrzuci
-
Deleted User 5490
Problem nie w mojej nieznajomości języka ojczystego. Ty się po prostu nie kwalifikujesz do słownika. Nie ma takiego słowa.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kto się czubi ten się lubi 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 5490
Jego nos sam się układa do głaskania, ale brzydzę się.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Gosciu, masz pewnie ponad 3 dychy albo i cztery isię angażujesz emocjonalnie w forum internetowe xD na tyle, że poświęciłes czas żeby sprawdzić jak wygladam, rozpisujesz się na temat mojego wygladu, napiąłeś się i nie dostrzegasz wlasnej śmieszności. Napisz jeszcze 50 postow o tym, że nie podoba Ci się singiel Maiden, przeplatając to dopierdalaniem się do losowych ludzi i znowu zacznij grozić
beka z ciebie troglodyto, leci ignor bo już mi się znudzilo tykanie patykiem
-
Deleted User 5490
Gówniarz, który łazi za mną po forum i sprawdza co napisałem, zmęczył się i dał mi ignora. Alleluja.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ty naprawdę myslisz, że laze za toba, a nie po prostu sprawdzam nowe posty XDDDDDD
ej co tu sie odpierdala?
Takich disów i wycieczek osobistych nie widziałem tu odkąd napisałem bodaj Wickerowi po premierze AMOLAD że "nie każdy ma bogatych starych"
ej Deleted User 804 weź im daj po ZPku na tydzień i będzie spokój
już nie mam tu najwięcej postów

-
CzytojestNoweIM?
- -#Prisoner

Różnica między tym forum a tym z 2006 roku była taka, że na tamtym ludzie znali się osobiście, a tutaj chyba większość się nie zna. Chyba, że o czymś nie wiem.