TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: TSA,Turbo czy Kat
Ale te recenzje były od początku dla jaj na zasadzie - "tak poważne recenzje, jak poważny zespół"
Owszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pmAle to że lubicz jest debilem nie zmienia faktu, że muzykę shejtowalesZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 1:46 pm Nagrałem swego czasu dość znane recenzje Kata Kowboja. Mówili mi, że hejtuję. Od dziś uznaję, że zupełnie nie a co więcej powinienem wylać na Lubicza więcej pomyj. To jest po prostu szmata ludzka i tyle. Rozumiem kłótnie osobiste, o muzykę czy o co tam innego. Ale tutaj tak zwyczajnie po ludzku przesadził. Chuj mu na grób.
Do mnie ta recka trafia oprócz zdania o tym, że może jest dla słuchaczy hunteraZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:58 pmOwszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pmAle to że lubicz jest debilem nie zmienia faktu, że muzykę shejtowalesZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 1:46 pm Nagrałem swego czasu dość znane recenzje Kata Kowboja. Mówili mi, że hejtuję. Od dziś uznaję, że zupełnie nie a co więcej powinienem wylać na Lubicza więcej pomyj. To jest po prostu szmata ludzka i tyle. Rozumiem kłótnie osobiste, o muzykę czy o co tam innego. Ale tutaj tak zwyczajnie po ludzku przesadził. Chuj mu na grób.
Hunter jest całkiem ok, a koncerty mają bdb porównanie do Luczyka to obraza
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Co ty tu kurwa gadaszMichał pisze: ↑pt sie 27, 2021 5:03 pmDo mnie ta recka trafia oprócz zdania o tym, że może jest dla słuchaczy hunteraZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:58 pmOwszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pm
Ale to że lubicz jest debilem nie zmienia faktu, że muzykę shejtowales
Hunter jest całkiem ok, a koncerty mają bdb porównanie do Luczyka to obraza![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

Przepraszam michał za dużo wypiłem
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

Proszę wybacz
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Wybacz zmieniłem się
Zmieniłem się, wróć do mnie
Udanego picia, niech zapanuje imperium upoju
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 8011
Co za debil z tego Lubicza...swoją drogą, zalajkowałem kilka komentarzy i dostałem bana xd Zbanować to jego się powinno
Paaanie, osiemnasta godzina, strach pomyśleć co tu się będzie działo za 3-4 godziny
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No nie, sa gorsze rzeczy niż Without Looking Back. Twoje recki przy całej pogardzie dla Lubicza spełniały znamiona hejtuZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:58 pmOwszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pmAle to że lubicz jest debilem nie zmienia faktu, że muzykę shejtowalesZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 1:46 pm Nagrałem swego czasu dość znane recenzje Kata Kowboja. Mówili mi, że hejtuję. Od dziś uznaję, że zupełnie nie a co więcej powinienem wylać na Lubicza więcej pomyj. To jest po prostu szmata ludzka i tyle. Rozumiem kłótnie osobiste, o muzykę czy o co tam innego. Ale tutaj tak zwyczajnie po ludzku przesadził. Chuj mu na grób.
-
Deleted User 5490
To mu napisałem musiało bardzo boleć i nie nadaje się do powtórzenia. Tak więc szybko zbanował. Nawet sobie tego nie zapisałem na pamiątkę, a szkoda bo mi bardzo zgrabnie wyszło.
To kwestia gustu jak zawsze. Dla mnie takie gnioty jak Without Looking Back czyli muzyka dla nikogo, o niczym, z zerowym ładunkiem emocjonalnym to totalne gówno. A takiego ludzkiego śmiecia jak Luczyk będę hejtował ile wlezie. Jest śmieciem i gra turbo chujową muzykę. Hejt mu się należy.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 6:33 pmNo nie, sa gorsze rzeczy niż Without Looking Back. Twoje recki przy całej pogardzie dla Lubicza spełniały znamiona hejtuZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:58 pmOwszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pm
-
Deleted User 357
Wiadomo że są gorsze rzeczy, ale tu liczy się cały kontekst twórcyBon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 6:33 pmNo nie, sa gorsze rzeczy niż Without Looking Back. Twoje recki przy całej pogardzie dla Lubicza spełniały znamiona hejtuZdan pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:58 pmOwszem bo muzyka tego śmiecia (lub covery w jego wykonaniu) nie zasłużyła na nic innego.Bon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 4:50 pm
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No spoko, ale można powiedziec, twórca to chuj a muzyka 3/10 zamiast dawac z automatu 1/10 zwlaszcza będąc fanem destroyers xD
Widzę, że nie przegapisz żadnej okazji, żeby Zdanowi za Destroyers pojechaćBon Dzosef pisze: ↑pt sie 27, 2021 6:50 pm No spoko, ale można powiedziec, twórca to chuj a muzyka 3/10 zamiast dawac z automatu 1/10 zwlaszcza będąc fanem destroyers xD
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 6661
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
A kto on?
Nie wiem czy to nie jest jeszcze większe gówno od Luczykowego dzisiejszego wysrywu. Że takie śmieci chodzą po świecie.
Nie wiem czy to nie jest jeszcze większe gówno od Luczykowego dzisiejszego wysrywu. Że takie śmieci chodzą po świecie.