Niesamowite, że to jeszcze nie wyciekło. Patrząc na to jaki jest hype, spodziewałem się tego jakoś na weekendzie.
Takiego Frontiera czy Soulsa to już na luzie słuchaliśmy tydzień przed premierą, a tu zostaje 5 dni i lipa.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Niesamowite, że to jeszcze nie wyciekło. Patrząc na to jaki jest hype, spodziewałem się tego jakoś na weekendzie.

Dzięki za link. Z przyjemnością posłuchałem. Gość który przesłuchał album twierdzi, że album lepszy od TBOS - a ja też lubię ten TBOS - więc powinienem być zadowolony.

Jestem pod wrażeniem tej analizy.

Dodaj do tego fakt, że coraz mniej ludzi ma komputery z napędem CD.WICKER MAN pisze: ↑pn sie 30, 2021 7:17 am W obecnej kulturze streamów mało kto w "zachodnim świecie" zadaje sobie trud, żeby zripować coś do mp3 i wrzucić online skoro za kilka dni album będzie dostępny za free na platformach streamingowych.
Przestań ściemniać, słuchasz płyty od tygodnia i nie chcesz się podzielić! Nawet sąsiedzi się już skarżą, że ciągle jakieś wycie o Churchillu gra. Dobrze, że jest chłodno, to przez zamknięte okna lekko się tłumi, ale i tak narzekają!WICKER MAN pisze: ↑pn sie 30, 2021 7:17 am Wydaje się, że fuck up z przedwczesnym wysłaniem płyt do sklepów miał miejsce tylko w UK i raczej nie zakończy się leakiem. W obecnej kulturze streamów mało kto w "zachodnim świecie" zadaje sobie trud, żeby zripować coś do mp3 i wrzucić online skoro za kilka dni album będzie dostępny za free na platformach streamingowych.Wygląda na to, że jeśli pojawi się przeciek to albo z Rosji, albo z Ameryki Południowej. Pytanie kiedy tamtejsze sklepy dostaną płyty - zakładam, że nie wcześniej niż w środę.

Taki wielki Polak i takie zachowanie? WstydMadril pisze: ↑pn sie 30, 2021 9:52 amPrzestań ściemniać, słuchasz płyty od tygodnia i nie chcesz się podzielić! Nawet sąsiedzi się już skarżą, że ciągle jakieś wycie o Churchillu gra. Dobrze, że jest chłodno, to przez zamknięte okna lekko się tłumi, ale i tak narzekają!WICKER MAN pisze: ↑pn sie 30, 2021 7:17 am Wydaje się, że fuck up z przedwczesnym wysłaniem płyt do sklepów miał miejsce tylko w UK i raczej nie zakończy się leakiem. W obecnej kulturze streamów mało kto w "zachodnim świecie" zadaje sobie trud, żeby zripować coś do mp3 i wrzucić online skoro za kilka dni album będzie dostępny za free na platformach streamingowych.Wygląda na to, że jeśli pojawi się przeciek to albo z Rosji, albo z Ameryki Południowej. Pytanie kiedy tamtejsze sklepy dostaną płyty - zakładam, że nie wcześniej niż w środę.
NIEŁADNIE!

O, dzięki za informację. Czekamy zatem na dostawy.qracoss pisze: ↑pn sie 30, 2021 11:36 am Nowa plyte zampwilem w Swiecie Ksiazki,dzisiaj dzwonielm z pytaniem czy istnieje mozliwosc wczesniejszej wysylki LP,tak zeby juz w piatek sie cieszyc Senjutsu.Dostalem odpowiedz, ze jak najbardziej, z tym ze na dzien dzisiejszy ich magazyn jeszcze nie ma na stanie nowego wydawnictwa.