Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
To co chłopy, kolejny dzień bez wycieku. Niezłe jaja.
I oby tak do końca 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- dostoevsky
- -#Assassin

Chciałem bardzo wycieku, ale w sumie zgadzam się z Emilio. Może to zmobilizuje niektórych do zakupu albumu. O, ja na przykład miałem kupić sobie album dopiero po jakimś czasie od premiery, a zamówiłem wczoraj w pre-orderze. 
No ja też już mam zamówiony i zapłacony, więc chciałbym posłuchać jak najszybciej. 
-
Deleted User 8011
Ja tak samo, zamówiony, opłacony
i nie mogę się już doczekać odsłuchu
- blackcocker
- -#Moderator

W jaki sposób kogokolwiek miałoby to zmobilizować do zakupu? Na streamingu album będzie szybciej niż ktoś kupi w sklepie, więc i tak nie opłaca się kupować jeśli wycieku nie będzie XDdostoevsky pisze: ↑pn sie 30, 2021 9:49 pm Chciałem bardzo wycieku, ale w sumie zgadzam się z Emilio. Może to zmobilizuje niektórych do zakupu albumu. O, ja na przykład miałem kupić sobie album dopiero po jakimś czasie od premiery, a zamówiłem wczoraj w pre-orderze.![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
sam miałem to pisaćblackmailer pisze: ↑pn sie 30, 2021 10:15 pmW jaki sposób kogokolwiek miałoby to zmobilizować do zakupu? Na streamingu album będzie szybciej niż ktoś kupi w sklepie, więc i tak nie opłaca się kupować jeśli wycieku nie będzie XDdostoevsky pisze: ↑pn sie 30, 2021 9:49 pm Chciałem bardzo wycieku, ale w sumie zgadzam się z Emilio. Może to zmobilizuje niektórych do zakupu albumu. O, ja na przykład miałem kupić sobie album dopiero po jakimś czasie od premiery, a zamówiłem wczoraj w pre-orderze.![]()
Kto ma kupić, ten kupi.
Też tego nie rozumiem. Ja jeszcze nie wiem kiedy kupię, może od razu (bo to Maiden), a może na spokojnie posłucham ze spotify a kupię jak będzie lepsza cena.blackmailer pisze: ↑pn sie 30, 2021 10:15 pmW jaki sposób kogokolwiek miałoby to zmobilizować do zakupu? Na streamingu album będzie szybciej niż ktoś kupi w sklepie, więc i tak nie opłaca się kupować jeśli wycieku nie będzie XDdostoevsky pisze: ↑pn sie 30, 2021 9:49 pm Chciałem bardzo wycieku, ale w sumie zgadzam się z Emilio. Może to zmobilizuje niektórych do zakupu albumu. O, ja na przykład miałem kupić sobie album dopiero po jakimś czasie od premiery, a zamówiłem wczoraj w pre-orderze.![]()
Nie mam ostatnio ciśnienia na zakupy. Skyfall kupiłem od razu po premierze (na CD i winylu), ale całej płyty już nie. Najpierw przesłuchałem na spotify i stwierdziłem, że mogę poczekać. Accept mi się podoba, ale też czekam na jakąś promocję. W tej chwili jedną płytę kupiłbym na pewno w ciemno, ale na razie jak wiemy jest na pendrivie w kieszeni pewnego muzyka
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja też chciałem zamówić ale stwierdziłem, że przejdę się do empiku, zawsze mam pewność, że będę miał cd w dniu premiery. W innym wypadku zawsze przesyłka z jakiegoś powodu może się opóźnić, przerabiałem nieraz 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
P.S. Weźcie pod uwagę, ze są jeszcze takie dinozaury jak ja, którzy nie używają spotify (do niedawna nie wiedziałem co to jest
) W ogóle poza YT to nie słucham muzyki w Internecie.
Obadaj spoti nawet darmowe z reklamami bo warto.
A i pewnie w dniu premiery cały album będzie na yt
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jutro będzie leak. Paczino mówił że we wtorek 
- Saimon1995
- -#Moderator

No ale to mówisz o przesyłce? Jeśli tak, to z tym różnie bywa. Rzeczywiście, z magazynu w paczkach do odbioru dla klientów niektóre premiery przychodzą ten dzień, może dwa wcześniej.Deleted User 804 pisze: ↑pn sie 30, 2021 8:13 pm Z tym to rożnie. TBOS upilnowali tylko wersje CD a winylek był do odbioru w salonie dzień wcześniej.![]()
Mi facet z Empiku powiedział, że dopiero 3 września zamówienie mogą wysłać. 
Myślałem że zostałem sam na świecie z podobną wiedzą na temat spotify i korzystania z internetów w zakresie muzyki (czyli ino z jutuba)
Dokładnie tak, tbos zamówiłem w Preorderze w empiku i dostałem po prawie 2 tygodniach bo jeszcze coś poszło nie tak
Nigdy więcej Preorderow rzeczy które będą dostępne normalnie na pułkach. No chyba, że z jakimiś bonusami
-
Deleted User 6661
Jutro może recka w Teraz Rock.
-
Deleted User 804
Odbiór w dużym salonie gdzie się udało i jedna płyta przyszła wcześniej. Z drugiej strony raz widziałem jak się ktoś się wykłócał w dniu premiery że jego preordera jeszcze nie ma a obsługa nie chce mu egzemplarza leżącego luzem na półce.Saimon1995 pisze: ↑pn sie 30, 2021 10:29 pmNo ale to mówisz o przesyłce? Jeśli tak, to z tym różnie bywa. Rzeczywiście, z magazynu w paczkach do odbioru dla klientów niektóre premiery przychodzą ten dzień, może dwa wcześniej.Deleted User 804 pisze: ↑pn sie 30, 2021 8:13 pm Z tym to rożnie. TBOS upilnowali tylko wersje CD a winylek był do odbioru w salonie dzień wcześniej.![]()
Jeśli dobrze kojarzę to salony empik i empik w internecie to inne rzeczy tylko pod wspólną nazwą i zarządem, ale no nie mogą tak wydawać. Z reklamacją to samo, muszą odesłać i czekać, aż przyjdzie nowe mimo iż obok leżą dziesiątkiDeleted User 804 pisze: ↑pn sie 30, 2021 11:11 pmOdbiór w dużym salonie gdzie się udało i jedna płyta przyszła wcześniej. Z drugiej strony raz widziałem jak się ktoś się wykłócał w dniu premiery że jego preordera jeszcze nie ma a obsługa nie chce mu egzemplarza leżącego luzem na półce.Saimon1995 pisze: ↑pn sie 30, 2021 10:29 pmNo ale to mówisz o przesyłce? Jeśli tak, to z tym różnie bywa. Rzeczywiście, z magazynu w paczkach do odbioru dla klientów niektóre premiery przychodzą ten dzień, może dwa wcześniej.Deleted User 804 pisze: ↑pn sie 30, 2021 8:13 pm Z tym to rożnie. TBOS upilnowali tylko wersje CD a winylek był do odbioru w salonie dzień wcześniej.![]()
![]()
-
Deleted User 6661
^Dobrze wiedzieć.