PS oczywiscie płyta
29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival @ Stadion Śląski
no nawet fajna wiadomość nie powiem
, brak u mnie spontanicznej euforii bo wiedzialem od poczatk ze do nas zawitaja
, szykuje sie fantastyczny gig, miło ze to bedzie festiwal czekam na dalsze kapele!
PS oczywiscie płyta
, bo jest dobra i tania 
PS oczywiscie płyta
Ostatnio zmieniony czw gru 16, 2004 7:12 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zostaną wyprzedane IMO, tam wchodzi 60 000, a na Metallice nie było kompletu (45 - 50 000), może będzie z 50 000

Projekt plakatu? Fajnie gdyby bilet tak wyglądał.
KMFDM
Yeah zbieram ekipe i jedziemy
ahh jeszcze cale pol roku trzeba czekac 
Jest szansa na Megadeth jako support?? :>
Jest szansa na Megadeth jako support?? :>
W koncu!! W koncu sie doczekalem!! To bedzie moj pierwszy koncert Ironow i w ogole koncetr metalowy w zyciu!!!! Yeaaah!!! Doradzcie mi czy w takim wypadku mam wziac se plyte czy sektor
Od razu mowie ze jestem dosc niski (173 cm)

IMO duża szansa na MegadetH, bo ich chyba Mystic wydaje
No bracie ty sie weź nawet nie zastanawiaj. Jasne, ze płyta!!! Ja mam 164cm.
Najpierw będzie podgrzewana atmosfera jak to bilety szybko idą , później że już prawie nie ma ,a i tak przed koncertem będzie kilka( naście ) tysięcy do kupienia. Mam wrażenie że sami Meideni całego stadionu nie zapełnią ( chociaż pojawią się też pewnie " weterani " którzy "wychowali" się na pierwszych płytach IM ,a później od tego zespołu czy też muzyki metalowej odeszli) i żeby zrobić sporą ( liczę na ok. 35 - 40 tyś ) widownię musi jeszcze jakiś renomowany zespół się zjawić jako " rozgrzewacz " np. Megadeth
Pewnie zjadą się też fani z Czech w końcu daleko nie mają i nie wiadomo jeszcze czy będzie u nich koncert?
Pewnie zjadą się też fani z Czech w końcu daleko nie mają i nie wiadomo jeszcze czy będzie u nich koncert?
U mnie nie ma problemu. Mam 197 cm 
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Na ironów w Spodku bilety kupowałem w marcu a koncert był 3 czerwca. Mój kumpel kupił bilet w dniu koncertu co prawda od konika za 100 zł drożej ale jednak...
Trzeba będzie znowu od rana koczować, żeby się dostać na ten specjalny sektor pod sceną 
JAK ZAMOWIC BILET PRZEZ MYSTIC ????!!!!
Myślisz, że takowy będzie?Man_Of_The_Edge pisze:Trzeba będzie znowu od rana koczować, żeby się dostać na ten specjalny sektor pod sceną
nie sadze zeby bylo cos takiego ... Ironi z tego co mi wiadomo nie praktykuja "Snake pitow", jest to raczej domena Metallici.
myślicie, że nie będzie??
a w paryżu tesh nie??
a w paryżu tesh nie??
Nareszcie nasze czekanie oplacilo sie :rocx :solo Juz niemoge doczekac sie koncertu UP THE IRONS !!
Mam nadzieję że będzie... i tu małe " wyzwanie " :beer dla Mayera - może jakaś pula wejściówek( jakieś paski na rękę czy jakoś tak jak było na Metallice) pod samą scenę dla członków fanklubu dałoby się w Mysticu załatwić?? :beeramaZona pisze:Myślisz, że takowy będzie?Man_Of_The_Edge pisze:Trzeba będzie znowu od rana koczować, żeby się dostać na ten specjalny sektor pod sceną
URAAAAA!!!
Ja już pakuje namiot i ide się pod stadionem rozbić. HELL YEAH !!! 
Miejmy nadzieję. Mi się ten pomysł nie bardzo podoba.kobi pisze:nie sadze zeby bylo cos takiego ... Ironi z tego co mi wiadomo nie praktykuja "Snake pitow", jest to raczej domena Metallici.
W Parzyu ma bzc pit na bodajze 3 tys. duszyczek :-) Prawdopodobnie moze byc tez takowy w Chorzowie.