Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8011
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Przesłuchałem trzy razy i póki co jest dobrze. Po pierwszym odsłuchu wydawało mi się, że to najgorsza płyta od BMW, ale z każdym kolejnym zyskuje mocno. Jest mniej...chwytliwa(?) niż BoS i wydaje mi się że z każdym odsłuchem będzie zyskiwać, bo trzeba się w nią wgryźć
- dostoevsky
- -#Assassin

Kupiłem Teraz Rocka dla recenzji Senjutsu i... zawiodłem się.
Też lubię ten album, ale nie lubię czytać takich pustych zachwytów. No ale może dzięki temu ktoś niewtajemniczony sięgnie po album i też mu się podoba.
Też lubię ten album, ale nie lubię czytać takich pustych zachwytów. No ale może dzięki temu ktoś niewtajemniczony sięgnie po album i też mu się podoba.
-
Deleted User 2259
A powiedz mi jest jakiś wywiad z zespołem?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:38 pm Kupiłem Teraz Rocka dla recenzji Senjutsu i... zawiodłem się.![]()
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie. Za to na trzynastej stronie jest reklama Senjutsu na całą stronę.Mizantrop pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:39 pmA powiedz mi jest jakiś wywiad z zespołem?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:38 pm Kupiłem Teraz Rocka dla recenzji Senjutsu i... zawiodłem się.![]()
-
Deleted User 2259
To na jako plakat można powiesić. Wicker dobrze napisał, w Polsce pokpili sprawę z promocją nowego albumu, pamiętam co się działo przy okazji kilku wcześniejszych płyt. Nawet ulotki na Amolad był, ciekawe które miejsce na Olis będzie.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

W związku z tym takiego ruchu jak był 7 września 2015 roku na Sanatorium już tym razem (i chyba już nigdy) nie będzie.
-
Deleted User 2259
No niestety, bardzo mało komentarzy, spodziewałem się tutaj userów, których nie widziałem od lat, ale może czekają na 3 września. Nie wszystko straconeZakkahletz pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:50 pmW związku z tym takiego ruchu jak był 7 września 2015 roku na Sanatorium już tym razem (i chyba już nigdy) nie będzie.
- dostoevsky
- -#Assassin

W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.
Myślę, że ci userzy dobrze wiedzą, że płyta już krąży po internecie. Akurat to nie dla nich potrzebna jest promocja płyty w postaci plakatów i wywiadów, to się odnosi do szaraczków.Mizantrop pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:18 pmNo niestety, bardzo mało komentarzy, spodziewałem się tutaj userów, których nie widziałem od lat, ale może czekają na 3 września. Nie wszystko straconeZakkahletz pisze: ↑śr wrz 01, 2021 6:50 pmW związku z tym takiego ruchu jak był 7 września 2015 roku na Sanatorium już tym razem (i chyba już nigdy) nie będzie.![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Lepsze kompozycje tam są? Inne wersje jakieś bardziej sensownie zaaranżowane i zagrane?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:56 pm W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.
No a jakZdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:12 pmLepsze kompozycje tam są? Inne wersje jakieś bardziej sensownie zaaranżowane i zagrane?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:56 pm W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.![]()
www.MetalSide.pl
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie. Ale wyobraź sobie, że lepszej jakości plików słucha się z większą przyjemnością - tak samo jak lepiej podcierać się aksamitnym papierem toaletowym zamiast szarym, choć efekt końcowy ten sam.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:12 pmLepsze kompozycje tam są? Inne wersje jakieś bardziej sensownie zaaranżowane i zagrane?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:56 pm W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.![]()
Ale jak papier dziurawy to nie ważne czy szary czy aksamitny - roli nie spełnia. Mogą być nawet pliki we FLAC-u ale kompozycji to nie polepszy. A o to idziedostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:13 pmNie. Ale wyobraź sobie, że lepszej jakości plików słucha się z większą przyjemnością - tak samo jak lepiej podcierać się aksamitnym papierem toaletowym zamiast szarym.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:12 pmLepsze kompozycje tam są? Inne wersje jakieś bardziej sensownie zaaranżowane i zagrane?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:56 pm W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.![]()
![]()
Nie od dziś wiadomo, że bitrate >>> kompozycjegumbyy pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:13 pmNo a jakZdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:12 pmLepsze kompozycje tam są? Inne wersje jakieś bardziej sensownie zaaranżowane i zagrane?dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 7:56 pm W sieci krąży wersja z lepszym bitrate i nie zaskoczę Was... jest lepiej. Choćby z tego względu wstrzymuję się z ostateczną oceną.![]()
Jeszcze się pytasz...
![]()
- dostoevsky
- -#Assassin

A skąd kolego pewność, że próbuję przekonać forumowych malkontentów? Wyobraź sobie, że zwracałem się do tych, co album łyknęli.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:15 pmAle jak papier dziurawy to nie ważne czy szary czy aksamitny - roli nie spełnia. Mogą być nawet pliki we FLAC-u ale kompozycji to nie polepszy. A o to idziedostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:13 pmNie. Ale wyobraź sobie, że lepszej jakości plików słucha się z większą przyjemnością - tak samo jak lepiej podcierać się aksamitnym papierem toaletowym zamiast szarym.![]()
![]()
Jak sądzę tacy nie potrzebują dobrego bitrate aby paść na twarz przed geniuszem Stefana i NAJLEPSZEGO ZESPOŁU (TM)dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:16 pmA skąd kolego pewność, że próbuję przekonać forumowych malkontentów? Wyobraź sobie, że zwracałem się do tych, co album łyknęli.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:15 pmAle jak papier dziurawy to nie ważne czy szary czy aksamitny - roli nie spełnia. Mogą być nawet pliki we FLAC-u ale kompozycji to nie polepszy. A o to idziedostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:13 pm
Nie. Ale wyobraź sobie, że lepszej jakości plików słucha się z większą przyjemnością - tak samo jak lepiej podcierać się aksamitnym papierem toaletowym zamiast szarym.![]()
![]()
![]()
- dostoevsky
- -#Assassin

Adwokata ani rzecznika prasowego też nie potrzebują.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:19 pmJak sądzę tacy nie potrzebują dobrego bitrate aby paść na twarz przed geniuszem Stefana i NAJLEPSZEGO ZESPOŁU (TM)dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:16 pmA skąd kolego pewność, że próbuję przekonać forumowych malkontentów? Wyobraź sobie, że zwracałem się do tych, co album łyknęli.![]()
![]()

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie plasuję do miana żadnego z nich dlatego napisałem za siebie - zwracam uwagę na "jak sądzę" w poście.dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:20 pmAdwokata ani rzecznika prasowego też nie potrzebują.Zdan pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:19 pmJak sądzę tacy nie potrzebują dobrego bitrate aby paść na twarz przed geniuszem Stefana i NAJLEPSZEGO ZESPOŁU (TM)dostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 8:16 pm
A skąd kolego pewność, że próbuję przekonać forumowych malkontentów? Wyobraź sobie, że zwracałem się do tych, co album łyknęli.![]()
![]()
![]()