U nas to w ogóle sielanka, ja linka rano zgarnąłem po prostu z posta, 0 PW
Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowa studyjna płyta Iron Maiden. Premiera 03/09/2021
Forume ma specyficzny klimat, w który trzeba się wgryźć, ale jest niezastąpione 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
U mnie też bez PW się obeszło. Wstałem rano i jak się okazało to na messengerze uprzyjmy forumowicz mi wysłał.
www.MetalSide.pl
BTW - teraz widać jakie to hasitleaked jest wiarygodne. Leaki latają już od prawie 24h, a tam nadal brak info o wycieku 
- dostoevsky
- -#Assassin

Nieprawda. Dostałem od nich maila dziś o 5:22:
"Your requested album, Senjutsu by Iron Maiden has leaked!
Copy the link below and share the news with your friends:
http://hasitleaked.com/2021/iron-maiden-senjutsu/
For all new album announcements and leaks, follow us on Facebook, Twitter or even my personal Instagram.
Mojib and Has it Leaked"
Faken, racja, coś mi się nie odświeżyło, albo miałem cache włączony. Sprawdzałem jeszcze godzinę temudostoevsky pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:27 pmNieprawda. Dostałem od nich maila dziś o 5:22:
"Your requested album, Senjutsu by Iron Maiden has leaked!
Copy the link below and share the news with your friends:
http://hasitleaked.com/2021/iron-maiden-senjutsu/
For all new album announcements and leaks, follow us on Facebook, Twitter or even my personal Instagram.
Mojib and Has it Leaked"
-
Deleted User 804
Czyli wszystkie opinie o nowych utworach też polecą? I wszyscy z warnami?Deleted User 804 pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:54 pm Tak Ci się tylko wydaje. U nas w piątek chwile po północy poleci skrypt czyszczący forum z pirackich recenzji, a wszyscy ich autorzy dostaną po warnie za kradzież albumu Maiden.![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 804
A tam wszyscy. Póki co tylko 46 osóbgumbyy pisze: ↑śr wrz 01, 2021 10:19 pmCzyli wszystkie opinie o nowych utworach też polecą? I wszyscy z warnami?Deleted User 804 pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:54 pm Tak Ci się tylko wydaje. U nas w piątek chwile po północy poleci skrypt czyszczący forum z pirackich recenzji, a wszyscy ich autorzy dostaną po warnie za kradzież albumu Maiden.![]()
![]()
Tnij Pan, tnij...Deleted User 804 pisze: ↑śr wrz 01, 2021 11:46 pmA tam wszyscy. Póki co tylko 46 osóbgumbyy pisze: ↑śr wrz 01, 2021 10:19 pmCzyli wszystkie opinie o nowych utworach też polecą? I wszyscy z warnami?Deleted User 804 pisze: ↑śr wrz 01, 2021 9:54 pm Tak Ci się tylko wydaje. U nas w piątek chwile po północy poleci skrypt czyszczący forum z pirackich recenzji, a wszyscy ich autorzy dostaną po warnie za kradzież albumu Maiden.![]()
![]()
![]()
Sobie też dasz?
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 804
Jakiej jakości? Przecież to Shirley robił xDDeleted User 804 pisze: ↑czw wrz 02, 2021 12:09 amNie mam za co, bo nie znam jeszcze płytyDla 2 dni różnicy chyba jednak warto poczekać by pierwszy osłuch mieć w dobrej jakości i z albumem w ręku,
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Paradoksalnie to boję się sięgać po wersję w lepszej jakości, bo po singlach czuję, że tam może być trochę produkcyjnych baboli, których w tych 192kbps zwyczajnie nie wyłapuję. A ta kopia zresztą też nie jest tragiczna. Da się słuchać z przyjemnością.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 6661
Ściągnął i sprawdził już ktoś tego flaca?
A dobra, to Deleted User 804 wpisuje się w tematachDeleted User 804 pisze: ↑czw wrz 02, 2021 12:09 amNie mam za co, bo nie znam jeszcze płytyDla 2 dni różnicy chyba jednak warto poczekać by pierwszy osłuch mieć w dobrej jakości i z albumem w ręku,
![]()
www.MetalSide.pl

No to mam i ja na chwilę przed premierą
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na znanej stronie naszych wschodnich sąsiadów pojawił się album w wersji FLAC, jest minimalnie lepiej, chociaż mi ciężko to wyhaczyć na słuchawkach.
-
Deleted User 5490
FLAC i minimalnie lepiej?
Czekam z drżeniem na relację z odsłuchu na lepszym sprzęcie.
Nie mam jakiegoś sensownego sprzętu, więc ciężko mi się wypowiadać. I ekspertem w sumie też nie jestem
Ale na pewno nie ma się wrażenia, że jest o niebo lepiej - może faktycznie jest to trochę zatrważające.
Ja właśnie zaciągam FLACA z rutor.info + słuchawki Onkyo Maiden + wolne od pracy + odbiór zestawu Senjutsu o 17 = Maiden Day
Oby takich jeszcze było trochę w tym skomplikowanym świecie
Oby takich jeszcze było trochę w tym skomplikowanym świecie