Ja też dziś odebrałem zamówienie ze Świata Książki z paczkomatu i widzę nawiasem mówiąc, że znów mają pudełko z blu-rayem w sprzedaży.
Senjutsu na Times Square.
Ja dzisiaj wpadłem do Empiku na Wilsona w Warszawie, zobaczyć, czy może mają Senjutsu. No i wróciłem z CD + Digi. Czekam na poniedziałek i wpadnę do MM, bo widziałem, że mają Boxa za 4 stówy no i winyla. Jak kupować to hurtowo
CzytojestNoweIM? pisze: ↑czw wrz 02, 2021 7:23 pm
Płyta powinna się nazywać "Albo jesteśmy debilami umysłowymi albo celowo oszukujemy fanów nagrywając jebany autoplagiat" Naprawdę przepraszam, ale są granice jakieś. Iron Maiden w tym momencie je wszystkie przekroczyło. Dla tych biznesmenów uczciwość to pusty slogan. Żałosne marionetki Smallwooda. Nie dziwię się, że to 2 lata stało na półce, mogło 20.
Taaaa, a płyta byla nagrana w 2021 i tylko ściemniali ze w 2019
Macie info jak idzie sprzedaż? W UK nr 2, w Niemczech i Włoszech nr 1. A u nas? Są jakieś przecieki? Wiem kiedy OLIS publikuje, ale może już ktoś coś wie?
SebastianArcheo pisze: ↑sob wrz 11, 2021 10:15 pm
Macie info jak idzie sprzedaż? W UK nr 2, w Niemczech i Włoszech nr 1. A u nas? Są jakieś przecieki? Wiem kiedy OLIS publikuje, ale może już ktoś coś wie?