Dowiem się dokładnie jak by to wyglądało.Man_Of_The_Edge pisze:A będę mógł wieszać w miejscach publicznych typu przystanki, toalety, w szkole? Czy raczej tylko na słupach?
Na razie nie denerwujcie się - i tak akcja ta nie ruszy od razu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dowiem się dokładnie jak by to wyglądało.Man_Of_The_Edge pisze:A będę mógł wieszać w miejscach publicznych typu przystanki, toalety, w szkole? Czy raczej tylko na słupach?
no okej dowiem sie u mystica.. ale radyjko to ma zawsze patronat medialny wiec chyba nie beda mieli nic przeciwWICKER MAN pisze:To musisz sam ustalić z Mystic'iem ile plakatów pozwolą Ci ewentualnie zatrzymać.tobink pisze: no w sumie tak.. ale na pewno ze 2 - 3 plakaciki zostawie ale tylko i wylacznie na pamiatke.. nie zapodam ich na allegro ani nic z tych rzezcypoza tym mam wtyki w łódzkim radiu to tam im bym tez dał ze 2 jako konkurs na audycji
a orientujesz sie mniej wiecej ile plakatów na osobie bedze?Tak samo z konkursem.
Co do liczby plakatów to zależeć to będzie od miasta i liczby chętnych w tym mieście. Dam Wam znać jak tylko czegoś się dowiem.
Iron Wódz - na pewno nie będzie kolidowała, bo z tego co wiem to egzaminy są późną wiosną/latem, a wtedy to już będzie po koncercie.

Każda pomoc się liczy! :rocxKILLER pisze:Woj. Łódzkie / Łódź
Ja ze wzgledu na moją niepełnosprawnosc niebede rozwieszal plakatow ale moze uda sie promocja przez internet i moze uda mi sie nakłonic do tego johny walker'a bo sie tak składa ze sie znamy i moze cos pomozemy zapełnic cały Chorzów
To daj znać jak się czegoś dowiesz.tobink pisze:no okej dowiem sie u mystica.. ale radyjko to ma zawsze patronat medialny wiec chyba nie beda mieli nic przeciw
Raczej nie najbliższa przyszłość. Najpierw trzeba wszystko zaplanować (gdzie, ile i kiedy), wydrukować plakaty/ulotki itp. Więc raczej tak jak pisałeś.Michcio pisze:a mam pytanie...teraz się zgłaszamy prawda.. kiedy będziemy ze tak powiem działać?? czy to jest najblizsza przyszlosc czy dopiero za jakies 2-3 mc?? i w jaki sposoob mamy "dostac" materialy??
pozdrawiam :beer
Swarożyc pisze:Do pracy gotowa silna ekipa braci
Puławy - Lubelskie
Czekamy na kontakt i będziemy wspierać tą wielką sprawę...

Myślę, że bliżej koncertu Mystic stworzy jakąś witrynę z info na temat festiwalu.the_trooper pisze:A może by tak zrobić taką małą stronkę internetową reklamującą koncert ??? I zrobić do niej bannery i rozdawać gdzie się da