13/07/2022 - Aerosmith - Kraków - ODWOŁANY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12/07/2020 - Aerosmith - Kraków
Aerosmith się jeszcze trzyma :ppp
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Re: 05/07/2021 - Aerosmith - Kraków
Choćby nie wiem co to jednak nie będę na tym koncercie w tym roku.
Gig przełożony na 5.07.2021.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Re: 13/07/2022 - Aerosmith - Kraków
Koncert przeniesiony na 13.07.2022.
To czekamy jak Ironow przełożą...
To czekamy jak Ironow przełożą...
-
Deleted User 4876
Można obstawiać że następny w kolejce Pearl Jam - też na lipiec planowany...
thorgal_30 pisze: ↑pn sty 31, 2022 7:39 pm Można obstawiać że następny w kolejce Pearl Jam - też na lipiec planowany...
A Ironi ???
Ironów odwołają w czerwcu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dla Aerosmith i Pearl Jam ważniejszy jest rodzimy rynek, być może dla IM też, tyle że dla nich ten rodzimy rynek jest trochę gdzie indziej, dlatego sądzę, że ich tegoroczne koncerty w Europie się odbędą.
Re: 13/07/2022 - Aerosmith - Kraków - ODWOŁANY
No słabo, liczyłem że w tym roku duże trasy koncertowe ruszą, ale tak jak przedmówcy wspomnieli, możliwe że zadecydowali skupić się na grze u siebie.
Z ciekawości - zwracał ktoś bilety do ticketmaster z okazji jakiejś innej imprezy? Nie oczekuję szybkiego zwrotu, ale o jakich ramach czasowych mogę myśleć. Miesiąc, trzy miesiące?
Z ciekawości - zwracał ktoś bilety do ticketmaster z okazji jakiejś innej imprezy? Nie oczekuję szybkiego zwrotu, ale o jakich ramach czasowych mogę myśleć. Miesiąc, trzy miesiące?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ruszyła maszyna, jej nikt nie zatrzyma... 
Ja zwracałem bilety na Santanę. 6 miesięcy z zegarkiem w ręku oczekiwanie na zwrotPiwowarus pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:48 am No słabo, liczyłem że w tym roku duże trasy koncertowe ruszą, ale tak jak przedmówcy wspomnieli, możliwe że zadecydowali skupić się na grze u siebie.
-
Deleted User 4876
Za Alanis Morissette oddali 30-stego dnia roboczego -- dokładnie tak napisali w mailu - 30 dni roboczych..aczkolwiek kumpel dostał po 3 tygodnie wcześniej.
Rynek amerykański już działa, u nas wciąż szerzy się terroryzm sanitarny. I nie wiadomo, jak bardzo popuszczą ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dopóki będzie taka a nie inna ogólna polityka covidowa w całej unii i utrzymane zakazy i restrykcje to żadne duże imprezy się nie będą odbywać. I nawet Dania, która zmienia podejście i zaczyna traktować covid jak zwykłą grypę i znosi wszystkie restrykcje, obejdzie się smakiem. Bo jedna jaskółka wiosny nie czyni a duże zespoły nie będą ryzykować tras koncertowych po Europie. Dziwię się, że niektórzy naiwnie nadal liczą na jakieś koncerty. I naprawdę chciałbym się w tej kwestii mylić.
I ogromnie się cieszę, że zobaczyłem Aerosmith podczas ich ostatniej wizyty w Polsce.
I ogromnie się cieszę, że zobaczyłem Aerosmith podczas ich ostatniej wizyty w Polsce.
Night Mistress Fan Club Łódź
No ja to nie kupuje żadnych biletów oprócz Vadera na Poznań, bo możliwe, że lokalnie to jakoś przejdzie. Nie ma co mrozić siana na tyle miesięcy poza tym i tak jeszcze oprócz Unii są nasi kochani politycyLando pisze: ↑śr lut 02, 2022 7:51 pm Dopóki będzie taka a nie inna ogólna polityka covidowa w całej unii i utrzymane zakazy i restrykcje to żadne duże imprezy się nie będą odbywać. I nawet Dania, która zmienia podejście i zaczyna traktować covid jak zwykłą grypę i znosi wszystkie restrykcje, obejdzie się smakiem. Bo jedna jaskółka wiosny nie czyni a duże zespoły nie będą ryzykować tras koncertowych po Europie. Dziwię się, że niektórzy naiwnie nadal liczą na jakieś koncerty. I naprawdę chciałbym się w tej kwestii mylić.
Wątpię, by wszystkie duże trasy się przeniosły do USA. Jest niewiele czasu na taką operację logistyczną. Ma to więcej sensu dla takiego Aerosmith, które mialo zabookowanych kilkanaście koncertów niż dla Maiden, które ma tu pograć więcej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
dream_theater
- -#Charlotte

Czy ktoś z Was otrzymał już zwrot środków za odwołany koncert Aerosmith? Czekam od początku lutego choć wiem, że Ticketmaster zastrzegł sobie 30 dni roboczych na zwrot kasy czyli ok. 1,5 miesiąca. Będę wdzięczny za odpowiedzi 
Wg zapisów ustawy anty covidowej z 2020, mają 180 dni na zwrot środków (o wartości ceny nominalnej biletu, bez poniesionych dod. opłat). Różnie bywa z bileteriami, jedni czekają, inni zwracają dość szybko. Z własnego doświadczenie (zwracałem kilka biletów w zeszłym roku) mogę stwierdzić, że najgorzej wypadał Eventim pod tym względem, czekali prawie do końca ze zwrotem.