Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Fuzzy Duck faktycznie bardzo dobry band. U mnie coś jeszcze sprzed czasów hard rocka:
The Seeds - The Seeds
Ameryka. 1966 rok. Psychodela, flower power, garażowy rock czy wręcz proto-punk i maniackie wokale Sky Saxona. Smaczność!
The Seeds - The Seeds
Ameryka. 1966 rok. Psychodela, flower power, garażowy rock czy wręcz proto-punk i maniackie wokale Sky Saxona. Smaczność!
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ja do tych dorzucam też najnowszą oraz Call To Arms.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt lut 22, 2022 7:11 pmtez tak uważam. Z płyt wydanych po Power And the Glory to właśnie Killing Ground jest u mnie bardzo wysoko razem z Lionheart i Unleash the Beast
![]()
KAT - 666
- Frank Drebin
- -#Clansman

Master's Hammer - The Mass
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- AncientMariner
- -#Clansman

Tormentor - The Seventh Day Of Doom
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Saimon1995
- -#Moderator

Black Country, New Road - Ants from Up There
Też znakomity strzał po pierwszym albumie.
To ja w podobnym klimacie:
Squid - Bright Green Field
- Saimon1995
- -#Moderator

Squid i ich debiut uwielbiam, nawet bardziej niż BC,NR.

Słucham od piątku codziennie i naprawdę nowy Voivod daje radę, choć co odsłuch mnie czymś zaskakuje. Sporo fajnych motywów, bardzo nieokiełznana muzyka, nie 'kwadratowa', zaskakująca. Tak jak poprzedni, "The Wake", przynosi bardzo dobry materiał. Ten akurat mi się wydaje bardziej klaustrofobiczny...
No rzecz fantastyczna. Z tego wszystkiego ja najbardziej Black Midi ale te zespoły to istny sztos.

Master's Hammer - Jilemnicky Okultista
- Frank Drebin
- -#Clansman

Tony Martin - Thorns
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Terminator - Probability of Doom
Medieval Steel - The Dungeon Tapes