Nowsze kawałki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowsze kawałki
Chciałbym np. The ghost of the Navigator albo DOD właśnie ale szczerze wątpie w to Bardzo. Dlatego głosowałem na NIE :solo
UpTheIrons
Ja myślę, że nie zagrają nic z DoD i BNW i szczerze mówiąc niechciałbym aby grali z tych płyt. Wolałbym aby się skupili na tych 4 płytach pierwszych.
Myślę że jednak będą trzymać się konwęcji i zagrają stare numery, ewentualnie Fear of the dark, The evil that men do. A z ostatnich 2 płyt to było by miło usłyszeć Ghost of the navigator, i Rainmaker albo No more Lies
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Mam nadzieję że po za 3 pierwszymi płytami zagrają przynajmniej Fear'a to jest baaardzo koncertowy kawałek. A po za tym to chciałbym usłyszeć Rainmakera no i Troopera!!
Ale Trooper będzie praktycznie na 100% jest przecież na Piece of Mind no i często go grająIron Sajmon pisze:Mam nadzieję że po za 3 pierwszymi płytami zagrają przynajmniej Fear'a to jest baaardzo koncertowy kawałek. A po za tym to chciałbym usłyszeć Rainmakera no i Troopera!!
UpTheIrons
-
El Dorado
a ja bym wolal aby ta trasa była inna niz wszystkie
bez tych piosenek z 4 pierwszych plyt co je zawsze graja tylko inne.. tzn oczywiscie ze zagrali by Fear of The Dark
I znowu wszyscy gdybamy...
- likipiki
- -#Lord of the flies

to już jest chyba syndrom tego forumAndzia pisze:I znowu wszyscy gdybamy...
może zmienimy nazwę na 'Gdybowo'
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Własnie do mnie dotarło, że mogę być jedną z pierwszych osób na świecie, które usłyszały Alexandra LIVE
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Poprostu powstrzymajcie sie czasem od gdybania i tyle. Chodzi mi tylko o to zeby potem łatwiej było znaeźć konkretne info a nie dziesiątki gdybań
PS. świnka666 masz fajny opis
PS. świnka666 masz fajny opis
Mażyć każdy może , a na konkretne infa trzeba poczekać do pierwszych koncertów z trasy no chyba że Wicker wcześniej coś wywęszy
Up The irons
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

Ja bym był nie zadowolony, gdybym usłyszał inne kawałki niż z pierwszych czterech płyt - to jest jedyna okazja by usłyszeć na żywo takie utwory jak Prowler, Still Life, To Tame A Land, może nawet po raz pierwszy będzie zagrane Invaders...
A klasyki z późniejszych albumów i tak ułyszymy na następnych koncertach IM w Polsce.
A klasyki z późniejszych albumów i tak ułyszymy na następnych koncertach IM w Polsce.
-
janiedembica
- -#Prisoner

ja tam mam nadzieje ze to nasz koncert bedzie pierwszyDiabeł pisze:Mażyć każdy może , a na konkretne infa trzeba poczekać do pierwszych koncertów z trasy no chyba że Wicker wcześniej coś wywęszy
-
janiedembica
- -#Prisoner

moja nadzieja wlasnie zgasla ! wszedlem na oficjalną a tujaniedembica pisze:ja tam mam nadzieje ze to nasz koncert bedzie pierwszyDiabeł pisze:Mażyć każdy może , a na konkretne infa trzeba poczekać do pierwszych koncertów z trasy no chyba że Wicker wcześniej coś wywęszy
May
28th - Czech Republic
29th - Poland (Mystic)
Ehhhhh...w sumie chciałem, żebysmy byli pierwsi 
-
janiedembica
- -#Prisoner

kto by nie chcial
i to jeszcze dzien przed nami ich wepchneli
niby to nie daleko. Trzeba zspojrzec na to z lepszej strony
u nich sie rozgrzeją a u nas zagrają prawdziwy mocny koncert 
The Prisoner powinni zagrac
kultuwy kawałek a rzadko grany
kultuwy kawałek a rzadko grany
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni nie lubią zaczynać trasy takimi wielkimi koncertami jak u nas. 
Przed Pragą pewnie także coś będzie...
Koniec off-topa.
Przed Pragą pewnie także coś będzie...
Koniec off-topa.
pewnie jakis BNW sie pojawi. ja bym strasznie chcial 'Out Of The Silent Planet'
Jeżeli chcecie usłyszeć Wicker Man'a to jak wiadomo może być ciężko-ujrzeć łatwiej
I podobnie z Montsegur'em
Moja ksywa wcale nie ma oznaczać że Segur jest górą (czyli że jestem lepszy)
Chociaz iż oznacza to inną "górę". Moim zdaniem będzie The Prisoner, Children Of The Damned, może Running Free...no i inne.Takie kawałki jak Fear... moim skromnym zdaniem nie powinny sie znaleźć (nie że nie lubię-kocham wszystkie jak każdy pewnie
) no ale jednak early to early...Byłoby jednak troszkę dziwnie gdyby zagrali któreś kawałki bez słów- jak np. Genghis Khan albo Transylvania (które ubóstwiam również)Dlaczego? Poniewaz nie ma to jak współpracować razem z całym tłumem fanów próbując dorównać Bruce'owi
Co Wy o tmy sądzicie? Pozdrawiam