Kurde, liczyłem na osobny koncert, bo ani na BL ani na Maidenow do wawy nie planowałem jechać, a koncert Airforce wspominam bardzo dobrze i chętnie bym ich znowu zobaczył
Chyba po prostu do Berlina pojadę dzień wcześniej
A 22.07 grają w Łodzi z Shadow Warrior i Ironbound.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
WICKER MAN pisze: ↑pn kwie 04, 2022 11:45 am
To ciekawe, bo jakos sporo znajomych bez problemu spotkalo Steve'a na ostatniej trasie British Lion. Fakt, ze nie wychodzi juz do ludzi po koncertach, ale to raczej kwestia zmeczenia i tego, ze fani potrafili wchodzi mu na glowe i np. dawac do podpisu cala dyskografie. Nie wiazalbym tego w zaden sposob z Covidem, ktory zreszta juz chyba jest passe i malo kto sie nim przejmuje.
O widzisz - też myślałem, że pewnie covid komplikuje sprawy... a gdzie go znajomi spotykali - przy klubie gdzieś z reguły ?
Kurde, liczyłem na osobny koncert, bo ani na BL ani na Maidenow do wawy nie planowałem jechać, a koncert Airforce wspominam bardzo dobrze i chętnie bym ich znowu zobaczył
Chyba po prostu do Berlina pojadę dzień wcześniej
A 22.07 grają w Łodzi z Shadow Warrior i Ironbound.
Budziol pisze: ↑sob lip 02, 2022 3:57 pm
Jak to jest z tym Stefkiem? W ogole juz nie wychodzi do ludzi jak kiedyś po koncercie? Bo zastanawiam się czy jest sens isc jak coś
Jutro wieczorem dam znać
Jak ktos sie wybierw na BL w Berlinie to można sie na piwko ustawić
Jak to jest z tym Stefkiem? W ogole juz nie wychodzi do ludzi jak kiedyś po koncercie? Bo zastanawiam się czy jest sens isc jak coś
Jutro wieczorem dam znać
Z Toba zawsze
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Jutro wieczorem dam znać
W berlinie nie wyszedł.
BL mnie ogólnie wynudzi i słabe nagłośnienie, ale na Airforce bawiłem się bardzo dobrze
Alchemist pisze: ↑śr lip 13, 2022 1:00 pm
To kto się wybiera na Lwa? Dobra miejscówa, Progresja ma spoko nagłośnienie, a i pod barierki łatwo się dostać. Dzosef?
A i owszem
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów