Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!

Post autor: Michcio »

ToMek CauseWere Metallica pisze:Kraków

Doswiadczenie mam - pragne ubiegać się o tą posade :)

kilku słów z doswiadczenie - plakaty nie bedzie nam wolno wieszac na słupach ogłoszeniowych miast - chyba ze Mystic komus zapłąci, ale i tak w takim momencie policja ma prawo Cie spisac - nikt nie ma dowodu ze mystic mu pozwala przy sobie. Aczkolwiek pozostaja przystanki i wszytskie inne miejsca równiez puby gdzie przechodzi mnóswto ludzi.

Jednakze - tam plakaty sa zrywane przez odpowiednich ludzi z danych klubów (hip-hopowych? ) i nie wisza zbyt długo , dlatego duzo lepszym rozwiazaniem jest wlepianie ulotki do reki kazdemu kogo tylko spotkacie - jesli masz ulotkę przy sobie non-stop to jestes w stanie rozdac 100 dziennie przechodzac tylko prez rynek - to sie sprawdza bo masz pewnosc ze dostaje ja osoba, która podejrzewasz ze pojdzie na koncert, bedzie miała info przy sobie, namysli sie itd

reasumujac - jka tylko pojawi sie wzór ulotki to podajcie link - drukniecie tego to chwila, wycięcie równiez chwila i bede miał przy sobie do 29 maja, plakaty lepiej rozsyłąc na jedną osobe w miescie, ale jak przyjda mi do domu to nawet wygodniej mi bedzie :)

BTW - poniewaz to moj pierwszy wpis od kilku tygodni, wiec gratuluje koncertu :))

pewnie stujujesz wiec pomoc Ci si eprzyda hehehe ..... na mnie mozesz liczyc :)
ToMek CauseWere Metallica
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: ToMek CauseWere Metallica »

Coby powoli dogrywac osoby w poszczegolnych miastach ... proponuje aby ktoś z Krakowian sie zgłosił abym wiedział do kogo uderzac. a czy ja studiuje ? jelsi bycie na uczelni raz na dwa tygodnie to studiowanie ... V rok telekom ma luuuuuzzzzno :) za to 8,5 h dziennie na Cracovię zarabiam :)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Na przystanksch też nie można rozklejać plakatów. Mają prawo ścigać tych co się reklamują, ale po prostu będą to odklejać co 2 dni więc nie ma to sensu. Lepiej zrobić raz, a dobrze, a nie na raty.

Poza tym czy jest ktoś z Bródna z Warszawy??
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

U nas można na Latarni nakleić (typowy klub dla metali). Właścicel się zgodzi napewno :)
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Urchin »

Piwowarus pisze:Na przystanksch też nie można rozklejać plakatów. Mają prawo ścigać tych co się reklamują, ale po prostu będą to odklejać co 2 dni więc nie ma to sensu. Lepiej zrobić raz, a dobrze, a nie na raty.

Poza tym czy jest ktoś z Bródna z Warszawy??
ja na bródnie mam uczelnię...ale wicker miał racje nie offtopujmy...niech pozostaną same info o miejscach gdzie chcemy działać...

pozdro
vimirror
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: vimirror »

Tarnów_tam moge rozklejać plakaty
Nikki Rebel
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Nikki Rebel »

Nikki & Merlin/Starachowice [woj. Świętokrzyskie]
Awatar użytkownika
Time For...
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Time For... »

z mila checia pomoge.. Chełmno/Kujawsko-Pomorskie (pozatym Świecie i Bydgoszcz ) najlepiej chyba bedzie jak plakaty pojda po znajomych w Chełmnie fanow nie brakuje . wiec rozprowadzi sie wszystko i bediz egit. zreszta jzu paczka jest na MAIDEN 2005 !! :rocx

PS. dozobaczenia na koncercie

kontakt GG; 5039347

<<<<<<UP THE IRONS!!>>>>>>>
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

kilku słów z doswiadczenie - plakaty nie bedzie nam wolno wieszac na słupach ogłoszeniowych miast - chyba ze Mystic komus zapłąci, ale i tak w takim momencie policja ma prawo Cie spisac - nikt nie ma dowodu ze mystic mu pozwala przy sobie. Aczkolwiek pozostaja przystanki i wszytskie inne miejsca równiez puby gdzie przechodzi mnóswto ludzi.

Jednakze - tam plakaty sa zrywane przez odpowiednich ludzi z danych klubów (hip-hopowych? ) i nie wisza zbyt długo , dlatego duzo lepszym rozwiazaniem jest wlepianie ulotki do reki kazdemu kogo tylko spotkacie - jesli masz ulotkę przy sobie non-stop to jestes w stanie rozdac 100 dziennie przechodzac tylko prez rynek - to sie sprawdza bo masz pewnosc ze dostaje ja osoba, która podejrzewasz ze pojdzie na koncert, bedzie miała info przy sobie, namysli sie itd

reasumujac - jka tylko pojawi sie wzór ulotki to podajcie link - drukniecie tego to chwila, wycięcie równiez chwila i bede miał przy sobie do 29 maja, plakaty lepiej rozsyłąc na jedną osobe w miescie, ale jak przyjda mi do domu to nawet wygodniej mi bedzie :)

BTW - poniewaz to moj pierwszy wpis od kilku tygodni, wiec gratuluje koncertu :))
Raz jeszcze dzięki za sugestie! :)

Jasne - możesz zająć się Krakowem. Myśleliśmy nad rozwiązaniem, że w każdym większym mieście jedna osoba dostałaby całą partię plakatów, a reszta zgłaszałaby się do niej po odbiór swojej partii.

Co do ulotek to Mystic myślał głównie o rozdawaniu ich przed większymi (Rammstein, Judas Priest, Metalmania) oraz mniejszymi-lokalnymi koncertami. Ale Twój pomysł także warto wziąć pod uwagę. :) Z tego co wiem to mielibyśmy dostać gotowe zarówno plakaty jak i ulotki, aczkolwiek można też ewentualnie zrobić własne - czarno-białe. O wszystkim jeszcze pomyślimy i skonsultujemy się z Mystic'iem.

Mamy nadzieję, że w przyszłości także będziemy mogli korzystać z wiedzy i doświadczenia Overkill. :)
-#Wrathchild
-#Wrathchild

ee tam z wiedzy i doswiadczenia :) po prostu mam nadzieje ze satdion sie zaludni i bedzie kolejne swieto rocka w Polsce i data do wspominania po latach
kinder
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kinder »

Tomek a może dasz newsa na Overkillu o koncercie IRONÓW w polsce?
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Nie ma potrzeby - na forum o tym piszemy, w komentarzach równiez - była akcja o podpisy , na razie nie ma pełnego składu supportów - jeszcze nie ma sie co spieszyc
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

Moge tez sie przylaczyc ;)/Bytom
El Dorado

Post autor: El Dorado »

WICKER MAN pisze:

Raz jeszcze dzięki za sugestie! :)

Jasne - możesz zająć się Krakowem. Myśleliśmy nad rozwiązaniem, że w każdym większym mieście jedna osoba dostałaby całą partię plakatów, a reszta zgłaszałaby się do niej po odbiór swojej partii.

Co do ulotek to Mystic myślał głównie o rozdawaniu ich przed większymi (Rammstein, Judas Priest, Metalmania) oraz mniejszymi-lokalnymi koncertami. Ale Twój pomysł także warto wziąć pod uwagę. :) Z tego co wiem to mielibyśmy dostać gotowe zarówno plakaty jak i ulotki, aczkolwiek można też ewentualnie zrobić własne - czarno-białe. O wszystkim jeszcze pomyślimy i skonsultujemy się z Mystic'iem.

Mamy nadzieję, że w przyszłości także będziemy mogli korzystać z wiedzy i doświadczenia Overkill. :)
To wicker.. jak tak bedzie jak mowisz to ja dostaje cała partie na łódź i kilka rozdam innym aby mieli rowniez zabawe :P
Awatar użytkownika
&#8224;Powerslave&
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: &#8224;Powerslave& »

Patryk \ chętnie zadzialam w Będzinie i Dąbrowie Górniczej (Śląsk) wraz z kumplami :D
Awatar użytkownika
aniloratka
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: aniloratka »

Karolina/ Poznan
:solo
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
kubush
-#Invader
-#Invader

Post autor: kubush »

up the irons czy jako niezrzeszony mgoe rowniez wzisc w tym udzial

kubush (kuba)/rawicz wielkopolskie
baded
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: baded »

Olesno (miasto 12 000 ludzi) + okolice // woj opolskie

up the irons bracia, do zobaczenia w maju :beer
I Bóg stworzył Maiden...
Paweł
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Paweł »

:beer tak chcialbym promować zawsze co jest zwiazane z ŻELAZNĄ a zwłaszcza informacje przy koncercie mieszkam w Pabianicach czekam na kontakt
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

kubush pisze:up the irons czy jako niezrzeszony mgoe rowniez wzisc w tym udzial?
Tak.

Damy Wam znać co i jak za jakiś czas - kiedy poznamy więcej szczegółów. Bądźcie cierpliwi. :)
ODPOWIEDZ