Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
proponuję, żeby nie śmiecić do okoła, w tym oto temacie wpisywać swoje anonse odnoścnie wyjazdu. pewnie wielu z Was będzie chciało się dołączyć do grupki ze swojego miasta.
poszukujcie, umawiajcie sie, zabawiajcie....
poszukujcie, umawiajcie sie, zabawiajcie....
Re: Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
Łódź
Crazy_Sam pisze:Witam
Jak już mamy jechać to możemy na koncercik pojechać razem w pociąg i do przodu (no chyba, że ktośma wozik ) jakieś spotkanko etc. [wiem, że to jeszcze kawał czasu, ale wole załatwaić wszystko w przedbiegach]
tobink pisze:HAHA! ja organizuje autobus wiec do mnie sie zgłaszać!! GG 2838118
-
szatanista
- -#Long distance runner

Z checia przylacze sie do grupki wybywajacej z Warszawy, lub Legionowa (raczej malo prawdopodobne ze taka powstanie).
grupka z Legionowa pewnie bedzie sie dolaczac do grupki z wawySatanel pisze:Z checia przylacze sie do grupki wybywajacej z Warszawy, lub Legionowa (raczej malo prawdopodobne ze taka powstanie).
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jesli sie dowiesz czegos wiecej o owej grupce z Legionowa to wal na priv!!! 
z wawy to na pewno kilka autobusow wyjedzie, ci ludzie ze sklepow w KDT organizuja zawsze autobus(y) wiec teraz tesh pewnie będą...a jak nie to trzeba starszych o cara wyprosić i sru 
Nikogo nie widziałem z "Kentucky", ale jakby ktoś jechał to można razem, ze mną prawdopodobnie pojedzie dwóch kumpli.
"Kentucky"="Kędzierzyn-Koźle
"Kentucky"="Kędzierzyn-Koźle
wyjazd z Warszawy --> www.shortcut.pl ale trochę drogo.........
-
szatanista
- -#Long distance runner

Troche... Toc to rozboj w bialy dzien!!!Pink pisze:wyjazd z Warszawy --> www.shortcut.pl ale trochę drogo.........
Dokładnie, pociągiem wychodzi 54zł w obie strony. Ale myślę że tańszy autokar z Warszawy napewno się znajdzie.Satanel pisze:Troche... Toc to rozboj w bialy dzien!!!
A tak wogóle to ja też będe jechał z Warszawy i chętnie bym dołączył do jakiejś ekipy
Widzę że parę osób wyjeżdża z Warszawy więc jest szansa że nie będę osamotniony w drodze do Chorzowa. Dodatkowo to dobra okazja żeby poznać kogoś z Sanktuarium 
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

JA będę jechał autokarem ... i jestem z Wawy..
-
szatanista
- -#Long distance runner

Masz juz moze jakies szczegoly np. organizator wyjazdy i kontakt z nim???Alexander_The_Great pisze:JA będę jechał autokarem ... i jestem z Wawy..
Ps. Widze ze z Warszawy mozna naprawde silna, jak dobrze pojdzie nawet dwuautokarowa reprezentacja jechac
Ja o 6.30 wsiadam w autokar ekipy shortcuta i fruuu do chorzowa 
-
szatanista
- -#Long distance runner

I 100zl idzie sie kochac...Pink pisze:Ja o 6.30 wsiadam w autokar ekipy shortcuta i fruuu do chorzowa
Na szczęście nie moje 100zł 
Hmm.. Ja jestem z Bydgoszczy. Jeśliby jechał ktoś np. z Gdańska lub Szczecina to dajcie znać jeśli będziecie jechać pociągiem (albo samochodem też oczywiście..) To bym się chętnie dołączył do Was...
Anyone?
Anyone?
Ja jestem ze Śremu. Jakby się ktoś z mojego małego miasteczka trafił byłoby miło. Może ktoś z Ekipy z "Paraboli". 
UpTheIrons
kto się wybiera z Warszawy? najlepiej jesliby ktoś organizował jakiś autokar z kilkoma wolnymi miejscami...
Jakby ktoś organizował busa z Szombierek na Plac Sikorskiego albo jechał tramwajem lini 5/30/18 to chętnie sie przyłącze z kolegami. .