Osoby niepełnosprawne na koncercie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Osoby niepełnosprawne na koncercie.
Dostajemy dużo telefonów od klientów jak bedzie wyglądała sprawa osób np. na wózkach inwalidzkich.Chodzi im o miejsce na stadionie gdzie będą mogły spokojnie obejrzeć koncert.
Dlatego prośba do wszystkich forumowiczów !!!!! Jeżeli ktoś dowie się jakie stanowisko podjął w tej sprawie Organizator to proszę o zamieszczenie takiego info!!!
Dlatego prośba do wszystkich forumowiczów !!!!! Jeżeli ktoś dowie się jakie stanowisko podjął w tej sprawie Organizator to proszę o zamieszczenie takiego info!!!
Ostatnio zmieniony czw gru 23, 2004 7:09 pm przez trezor, łącznie zmieniany 1 raz.
A jednak ważne!!!!
Tak jak napisałeś tobink "to nie do nas" to sie grubo mylisz!!!!!!!!!!!!!!!!!tobink pisze:to nie do nas z takimi prosbami
Bo Oni to także użytkownicy tego forum i Fani IRON MAIDEN!!!!!
Twoje inteligentne podejście do tego tematu pozostawiam do osądu innych forumowiczów!!!!!
-
El Dorado
Re: A jednak ważne!!!!
ale ty prosisz organizatorow aby powiedzieli jak to bedzie... pytanie jest zle skierowane.. powinienes wyslac to na maila im:trezor pisze:Tak jak napisałeś tobink "to nie do nas" to sie grubo mylisz!!!!!!!!!!!!!!!!!tobink pisze:to nie do nas z takimi prosbami
Bo Oni to także użytkownicy tego forum i Fani IRON MAIDEN!!!!!
Twoje inteligentne podejście do tego tematu pozostawiam do osądu innych forumowiczów!!!!!![]()
![]()
:guns
art@mystic.com.pl
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Osoby niepełnosprawne na koncercie.
Tobink -> o ile się nie mylę, to Trezor prosi forumowiczów, by Ci umieścili jakieś info na ten temat.... więc pytanie jak najbardziej do nas
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spytamy się organizatora po Świętach i damy odpowiedź.trezor pisze:Dostajemy dużo telefonów od klientów jak bedzie wyglądała sprawa osób np. na wózkach inwalidzkich.Chodzi im o miejsce na stadionie gdzie będą mogły spokojnie obejrzeć koncert.
Proszę ograniczyć wykrzykniki!
No najbardziej martwi mnie to, że ja jade na koncert z bratem i kumplem (kumpel jest niepełnosprawny
)Chodzi tylko o to, że kuleje i niestety ale boję się żeby go nie "stratowano".Mogę prosic o wyrozumiałość dla takich osób?
Nie chciałbym z drugiej strony żebym musiał ciągle za nim patrzeć...no cóż odppwiedzialność 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ej, no przeciez nie jesteśmy bez rozumnym bydłem (przynajmniej mówie za siebie), pewnie, ze trzeba być "wyrozumiałym" jak to ująłeś.
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

Ja jednak na twoim miejscu wystarałbym się dla niego o to miejsce na platformie dla niepełnosprawnych naprzeciwko sceny. Nie zakładam, że zostanie stratowany, ale lepiej dmuchać na zimne. Wypadki nie raz się zdArzały.
ewentualnie trybuny....... Aha i już abstrachując od chamstwa czy też jego braku wśród osób szalejących na płycie, to czasami po prostu niezwraca sie uwagi czy osoba obok nas jest sprawna czy też nie... taki jest niestety urok stania na płycie.
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

Własnie to miałem na mysli. Osobe na wozku jeszcze widac, natomiast to, ze ktos kuleje mozna zauwazyc poniewczasie...Pink pisze:czasami po prostu niezwraca sie uwagi czy osoba obok nas jest sprawna czy też nie...
Choc w Katowicach widziałem ludzi o kulach i ze złamana reka na płycie. Hardkorowcy
- likipiki
- -#Lord of the flies

Hardkorowcy jak hardkorowcy... gips na ręcę to potęzna broń podczas walki o życie na płycie

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
El Dorado
we Wrocku to moj kumpel miał reke w gipsie ja sruby w nodze i pod scenaLord_Verminard pisze:Własnie to miałem na mysli. Osobe na wozku jeszcze widac, natomiast to, ze ktos kuleje mozna zauwazyc poniewczasie...Pink pisze:czasami po prostu niezwraca sie uwagi czy osoba obok nas jest sprawna czy też nie...
Choc w Katowicach widziałem ludzi o kulach i ze złamana reka na płycie. Hardkorowcy
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Czesc wszystkim - kolejna duszyczka na forum
Mnie tez zalezy na dobrych miejscach, bede jeszcze kontaktowal sie z Mystic w tej sprawie i na biezaco Was informowal. Trzeba ich przekonac do takiej platformy, jaka byla na Metallice - nota bene swietne wyjscie ! Wesolych swiat, Maidenowcy !
Nie twierdzę, że każdy jest taki, ale niektórzy podczas koncertu nie zważają na inne osoby...Mam nadziej, że taka płyta będzie wzięta pod uwagę...JMM pisze:Ej, no przeciez nie jesteśmy bez rozumnym bydłem (przynajmniej mówie za siebie), pewnie, ze trzeba być "wyrozumiałym" jak to ująłeś.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W najbliższym czasie przekażę to pytanie do Mystic'a i dam Wam znać.
No moim zdaniem powinno to być jakoś dobrze zorganizowane
Mógłby się Mystic postarać
przecież każdy kto chce powinien obejrzeć sobie koncert na żywo
w możliwie jak najlepszych warunkach
pozdro :solo
Mógłby się Mystic postarać
przecież każdy kto chce powinien obejrzeć sobie koncert na żywo
w możliwie jak najlepszych warunkach
pozdro :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już pisałem, że będzie platforma z tyłu płyty tak jak na Metallice. 
-
Marcin z Lasu
- -#Prowler

Byłem na Metallice na Śląskim - tam zorganizowali dla niepełnosprawnych specjalny, podwyższony mały sektor z tyłu płyty. Było tam parę osób na wózkach. Takie rozwiązanie powinno być chyba standardem...
Do zobaczenia na gigu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo
Do zobaczenia na gigu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo
Metallica OK!