12/06/2022 - Whitesnake+Europe - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 12/06/2022 - Whitesnake+Europe - Kraków
Bida z nędzą, oszukany sold out. 
Bardziej to przypominało Maiden w Kownie niż soldout.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Pół hali puste, jaki sens miało pisanie o Sold Out ? Przecież to się kupy nie trzyma 
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Źle pojęte reperowanie wizerunku imprezy/organizatora?
To ładnym naiwniakiem musiał być organizator jak myślał że to nie wyjdzie. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z pojęciem Sold Outu gdzie pół hali świeciło pustką : )
www.last.fm/user/darkfuneral18
Zgadzam się, sporo pustek było widać na trybunach. Przy tym soldoucie spodziewałem się napakowanej sali. Zresztą sam soldout mnie zaskoczył - w niedzielę (tydzień przed) jeszcze były bilety, chciałem kupić na wieczór i brak... Na szczęście udało się szybko zdobyć bilet z drugiej ręki i wyszło nawet taniej.
Sam koncert spoko ale bez szału dla mnie. Miałem wrażenie, że Europe lepiej było słychać, Whitesnake podkręcili głośność, na czym trochę ucierpiała akustyka. Trochę mi to przypinało Purpli też w Tauronie jakoś w 2018.
Sam koncert spoko ale bez szału dla mnie. Miałem wrażenie, że Europe lepiej było słychać, Whitesnake podkręcili głośność, na czym trochę ucierpiała akustyka. Trochę mi to przypinało Purpli też w Tauronie jakoś w 2018.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ten kejs powinien być przypominany zawsze, ilekroć jeszcze MMP zachce się jakiś sold out ogłosić.
Najlepszy soldout na świecie, gdy bez powodu odmawiasz ludziom sprzedaży biletów, zmniejszając własny zysk
xDDD
Może doktor Menzele nam to wyjaśni, bo kto jak nie on ....
A mnie to bardzo pasowało. Było o wiele łatwiej niż po imprezach Evil Nation wydostać się spod Tauronu i dotrzeć do pkp. Pociąg był 23:45 więc mogło być na styk
xDDD
Może doktor Menzele nam to wyjaśni, bo kto jak nie on ....
A mnie to bardzo pasowało. Było o wiele łatwiej niż po imprezach Evil Nation wydostać się spod Tauronu i dotrzeć do pkp. Pociąg był 23:45 więc mogło być na styk
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Tak. Były zalety. Luz na płycie, można było wyjść na przerwie i kupić picie, wracając potem w miarę blisko sceny bez przepychania. Szybkie wyjście z hali i brak "korka"do tramwajów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kusy co ty tam narobiłeś xS
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie wiedziałem, że na tej trasie kilka sztuk już wcześniej odwołali. A teraz całość...
www.loudersound.com/news/whitesnake-can ... show-dates
www.loudersound.com/news/whitesnake-can ... show-dates
Wrzucam tutaj, pewnie ktoś to przerzuci dalej. SZKODA...
https://www.youtube.com/watch?v=GNTRgkd4gB0
https://www.youtube.com/watch?v=GNTRgkd4gB0