WYBIERAMY SETLISTĘ - Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: WYBIERAMY SETLISTĘ - Iron Maiden
Aces high
Be Quick or Be Dead
Aces High
- Saimon1995
- -#Moderator

Moonchild
Jest 5 do 5, osoby głosujące na kawałki inne, niż Moonchild i Aces, są proszone o głos w dogrywce
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Moonchild.
Aces to myślenie życzeniowe. W ich wieku to oni już tego dobrze nie grają. Za wolno, Bruce jęczy.
Zdecydowanie Moonchild.
Aces to myślenie życzeniowe. W ich wieku to oni już tego dobrze nie grają. Za wolno, Bruce jęczy.
Zdecydowanie Moonchild.
Aces
@Geri, wcale nie brzmi źle. Bruce omija fragmenty, w których powinien bardziej wyciągać. Moim zdaniem w Pradze brzmiało zdecydowanie lepiej niż Hallowed.
@Geri, wcale nie brzmi źle. Bruce omija fragmenty, w których powinien bardziej wyciągać. Moim zdaniem w Pradze brzmiało zdecydowanie lepiej niż Hallowed.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5155
Tytułem komentarza (skoro głosowanie się skończyło) - najlepszy wstępniak ever to Idy marcowe. Kto był w Chorzowie w 2005 - pamięta. Kto nie był, niech obejrzy koncert z Ulevi bodajże - poczuje.
Wiem, że trudny do skategoryzowania (grany z taśmy), ale jak dla mnie - najlepszy absolutnie.
Wiem, że trudny do skategoryzowania (grany z taśmy), ale jak dla mnie - najlepszy absolutnie.
Moonchild
Moonchild
Aces High jak dla mnie może już przejść do archiwum. Ta trasa już w pierwszym legu wyeksloatowała ten kawałek, obecny leg go dobija.
Aces High jak dla mnie może już przejść do archiwum. Ta trasa już w pierwszym legu wyeksloatowała ten kawałek, obecny leg go dobija.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moonchild
Startujemy z przytupem za sprawą Moonchild. Teraz pora na slot numer 2.
1. Moonchild
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Iron Maiden
12.
13.
14.
15.
U mnie głos na 2 Minutes To Midnight. Jak wspomniałem w zasadach, kotlety też muszą być, a dobrze załatwić część sprawy już na tym etapie. Do tego to kawałek który bdb siada właśnie na tej pozycji.
1. Moonchild
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Iron Maiden
12.
13.
14.
15.
U mnie głos na 2 Minutes To Midnight. Jak wspomniałem w zasadach, kotlety też muszą być, a dobrze załatwić część sprawy już na tym etapie. Do tego to kawałek który bdb siada właśnie na tej pozycji.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
The Evil That Men Do. Idealnie siadało po Moonchild w 1988
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Nie ma sensu dawać więcej numerów z Synka. Zatem głos na KILLERS
Ostatnio zmieniony ndz cze 26, 2022 4:33 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Evil that men do
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist