30/06/2021 - Berlin ,Waldbühne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/06/2021 - Berlin ,Waldbühne
Czy jest organizowany jakiś wyjazd/bus do Berlina? Coś jak w 2011?
Bo będę po nocce w robocie i nie za bardzo dam rady 7h cisnąć w jedną stronę xD
Bo będę po nocce w robocie i nie za bardzo dam rady 7h cisnąć w jedną stronę xD
Jeśli komuś się zmieniły plany to chętnie odkupię bilet 
Na eventimie niemieckim rzeczywiście są bilety na Berlin, po 94E. Opisane jako Category 1 (PK1). Czy ktoś wie czy to bilety pod scenę czy na trybuny?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Wylosował ktoś fttb i chce sie za piwo podzielić?
Doszedłem do fc specjalnie dla fttb na tym koncercie bo innego nie robię i nie wygrałem
Doszedłem do fc specjalnie dla fttb na tym koncercie bo innego nie robię i nie wygrałem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
^ jeśli masz konto na jakimś krajowym serwerze, to lepiej sprawdź pocztę już po północy.
M.
M.
Na gmail niestety raczej zawsze przychodzi od razu 
M.
M.
To przewaliłem 200zl 
No jak kupowałeś ze względu na FTTB, to tak. Trzeba było raczej liczyć na przygarnięcie. Zakup FC bardziej się opłaca jak planujesz dużo koncertów na trasie lub celujesz w takie, gdzie szansa trafienia jest duża (Kowno, Ryga). Ja kupiłem jak postanowiłem jechać do Kowna 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Cóż, i tak nie są to najgorzej wydane pieniądze w moim życiupz pisze: ↑pn cze 27, 2022 8:42 pm No jak kupowałeś ze względu na FTTB, to tak. Trzeba było raczej liczyć na przygarnięcie. Zakup FC bardziej się opłaca jak planujesz dużo koncertów na trasie lub celujesz w takie, gdzie szansa trafienia jest duża (Kowno, Ryga). Ja kupiłem jak postanowiłem jechać do Kowna![]()
W takim razie odpuszczam płytę.
Kupie piwko i pójdę na trybuny
Kurde no, wszedłem z pół godziny później i już nie było...
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Wchodź codziennie, co kilkadziesiąt minut i w końcu coś powinno wejść. Mi się dzisiaj udało.
Ja Cię mogę zabrać ale w jedną stronę. Zostaję w Berlinie, potem jadę do Bochum na The Hooters. Jestem z Opola
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Będę w dzień wczesniej w berlinie, jak ktoś mnie wezkiw na fttb to pojde dobe wcześniej pod venue, jebne selfie i będzie nr1 w kolejce xD
Robisz British Lion?Bon Dzosef pisze: ↑wt cze 28, 2022 12:28 am Będę w dzień wczesniej w berlinie, jak ktoś mnie wezkiw na fttb to pojde dobe wcześniej pod venue, jebne selfie i będzie nr1 w kolejce xD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zależy ile będę miał siły po Zurychu i KoloniiMichał pisze: ↑wt cze 28, 2022 6:08 amRobisz British Lion?Bon Dzosef pisze: ↑wt cze 28, 2022 12:28 am Będę w dzień wczesniej w berlinie, jak ktoś mnie wezkiw na fttb to pojde dobe wcześniej pod venue, jebne selfie i będzie nr1 w kolejce xD
Pisz jak coś, się ustawimy na piwoBon Dzosef pisze: ↑wt cze 28, 2022 6:10 amZależy ile będę miał siły po Zurychu i KoloniiMichał pisze: ↑wt cze 28, 2022 6:08 amRobisz British Lion?Bon Dzosef pisze: ↑wt cze 28, 2022 12:28 am Będę w dzień wczesniej w berlinie, jak ktoś mnie wezkiw na fttb to pojde dobe wcześniej pod venue, jebne selfie i będzie nr1 w kolejce xD
Hej,
właśnie ogarnąłem, że tego samego dnia co Maiden gra również Midnigh Oil w Berlinie.
Jestem wtedy na urlopie ale mam ogromne parcie żeby ich zobaczyć i kusi mnie żeby sobie po obiadku wyjechać i od razu po koncercie wrócić
Pokazuje mi taką trasę znad morza - Czy jest ktoś chętny się zabrać ze mną?
W zależności od okoliczności podejmę decyzje o wyjeździe w najbliższym czasie
właśnie ogarnąłem, że tego samego dnia co Maiden gra również Midnigh Oil w Berlinie.
Jestem wtedy na urlopie ale mam ogromne parcie żeby ich zobaczyć i kusi mnie żeby sobie po obiadku wyjechać i od razu po koncercie wrócić
Pokazuje mi taką trasę znad morza - Czy jest ktoś chętny się zabrać ze mną?
W zależności od okoliczności podejmę decyzje o wyjeździe w najbliższym czasie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tego to się w temacie o Maiden nie spodziewałem