Daj linka, albo powiedz jak sie nazywa ta epka.
Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Manowar
https://www.metal-archives.com/albums/M ... us/1049692 - jest już nawet recenzja z adekwatną oceną
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

1/10
nie słuchałem
nie słuchałem
Cudowne. EP-ka która ma ileś tam tych numerów w tym cały JEDEN metalowy. Idę słuchać tych swoich młodzików heavy metalowych bo oni przynajmniej albumy z pasją nagrywają.
-
Deleted User 357
No ale tytuł też jest znaczący "Highlights..." więc coś czuję, że to zaledwie preludium do pełnej płyty ha ha ha
Manowar to jeszcze jakieś akcje miał teraz z odwołaniem koncertu w Barcelonie.
Miałem jechać na Rock Fest Barcelona głównie dla MANOWAR. Ale dobrze zrobiłem, bo tradycyjnie kilkanaście dni przed festiwalem zaczeli wymyślać. A to ze nie zagrają po Nightwish w nocy, a to że głośniki muszą być ich i przekraczać dopuszczalną norme. I tak dalej i tak dalej.. Powtórka z Hellfestu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
other bands play, Manowar cheats!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Kiedyś poważni goście, teraz widzę, że odwala im palma. Na szczaw!
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Mirabelki wpierdalać, a nie gwiazdorzyć. Do czego to doszło...
To chyba wszystko jest odlot peronu DeMaio bo to on tam rządzi. W sumie można to nazwać "syndromem DeFeisa" 
- Frank Drebin
- -#Clansman

Miałem dokładnie to samo skojarzenie ostatnio. I nawet ten odlot rozpoczął się mniej więcej w tym samym czasie (tj. ca. AD. 2000), bo DeFeis zaczął zachwaszczać płyty zbyt długimi, symfonicznym wstawkami już na " The House of Atreus" (w praktyce to na "THoA I" i drugiej części "THoA II" wstawkami są kawałki stricte metalowe), a DeMaio zaczął odpierdalać na "Warriors of the World" z tymi wszystkimi "Nessun Dormami" i amerykańskim trylogiami.
FotD = TOP5 albumów Maiden
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na przyszłoroczne koncerty Menołor zrekrutowali Michaela Angelo Batio.
-
Deleted User 8107
Serio?Zakkahletz pisze: ↑pt wrz 02, 2022 11:25 pm Na przyszłoroczne koncerty Menołor zrekrutowali Michaela Angelo Batio.