Płyta czy miejsca siedzące ???

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Płyta czy siedziska :P ???

1. Płyta - 100 zł
112
75%
2. Sektory 20-26, 34-40 - 120 zł
6
4%
3. Sektory 27-29, 31-33 - 150 zł
27
18%
4. Sektor 30 (VIP) - 200zł
4
3%

Liczba głosów: 149

CoroneR
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: Płyta czy miejsca siedzące ???

Post autor: CoroneR »

oczywiscie, ze plyta
Awatar użytkownika
KILLER
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: KILLER »

Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
Who am I ??? I am KILLER :twisted:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Na Metallice były chyba osobne miejsca dla niepełnosprawnych,może teraz tez będą?Bo uwierz mi,jeżeli siedzisz na wózku to płyta nie jest najlepszym pomysłem....
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Owszem były, ale z tego co pamiętam to niebyły zbyt korzystnie położone wzgledem sceny :?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Żelazny pisze:Na Metallice były chyba osobne miejsca dla niepełnosprawnych,może teraz tez będą?Bo uwierz mi,jeżeli siedzisz na wózku to płyta nie jest najlepszym pomysłem....
Na Metallice osoby niepełnosprawne oglądały koncert z platformy z tyłu płyty - naprawdę dobry widok - na wprost sceny!
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

KILLER pisze:Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
z całym szacunkiem ale:
1. śmierci sie nie boisz?? banda wikingów Cię przecież zgniecie i nawet nie zauważy :|
2. nic byś nie widział na płycie a wątpię żeby ktokolwiek był tak wielkoduszny i Cie po prostu przepuścił pod barierki...
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Kea pisze:
KILLER pisze:Najlepsza dla mnie bylaby plyta bo tania , blisku sceny i poza tym i tak siedze na wozku wiec to najlepsze rozwiazanie
z całym szacunkiem ale:
1. śmierci sie nie boisz?? banda wikingów Cię przecież zgniecie i nawet nie zauważy :|
2. nic byś nie widział na płycie a wątpię żeby ktokolwiek był tak wielkoduszny i Cie po prostu przepuścił pod barierki...
no dokładnie.. ja sie boje w tłum puscic ze srubami w nodze a co dopiero na wozku :/
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

heh.. kumpel mi kiedyś opowiadał jak na koncercie TSA gdzieś tam faceta na wózku ludzie przenosili na rękach nad tłumem i postawili go przed barierki...
ochrona coś się pluła, ale Piekarczyk od razu doprowadził ochroniarza do pożądku :lol:

w Chorzowie jednak na taką wspaniałomyślność bym nie liczył
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
kubush
-#Invader
-#Invader

Post autor: kubush »

plyta bo w katowicach bylem na siedzeniach a teraz chce zobaczyc jak jest tam na dole
Rusek
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Rusek »

To będzie moj pierwszy koncert Maiden, więc mam pytanie do "doświadczonych"
Czy jak kupie bilet na sektor, to będę mógł potem jak wejdą Ironi przejść sobie na płyte? Jak ma być 5 innych zespołów, to nie wiem czy bede w stanie stac tam powiedzmy 6 godzin (każdy z nich zagra tak z godzine + czas na "zmiane" zespolu) czekając na IM.... :?
Clans
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Clans »

Watpie zeby to przeszlo tym razem. Rok temu we Wrocku, organizacja byla tak pokopana ze mogles chodzic z plyty na sektor i odwrotnie (kiedy tylko chciales). Mam nadzieje ze chorzowski Mystic bedzie pod wzgledem organizacyjnym o wiele bardziej przemyslany i przygotowany, wiec mysle ze takie akcje sie niepowiedzie.
Chociaz dla chcacego nic trudnego... :wink: :)
Rusek
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Rusek »

hmm.... Bóg zapłać. Pozostaje mi wiec tylko plyta i cierpliwe czekanie na IM. Dzieki jeszcze raz za info :beer
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

Rusek pisze:To będzie moj pierwszy koncert Maiden, więc mam pytanie do "doświadczonych"
Czy jak kupie bilet na sektor, to będę mógł potem jak wejdą Ironi przejść sobie na płyte? Jak ma być 5 innych zespołów, to nie wiem czy bede w stanie stac tam powiedzmy 6 godzin (każdy z nich zagra tak z godzine + czas na "zmiane" zespolu) czekając na IM.... :?
Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

a jaki jest sems kupowania droższego biletu na sektory i schodzenie na płyte :?:
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

_Sand_man_ pisze:Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
Na Śląskim nie da się zejść z sektorów na płytę. Są one dokładnie oddzielone (rów, siatka czy nawet dwie itp. ) od siebie - żeby niegrzeczni kibice nie wdarli się na murawę. :lol:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Polska! Mieszkam w Polsce! :D

jednak zawsze jakoś można zrobić manewr z wynoszeniem biletów z płyty
Thorwald
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Thorwald »

Urchin pisze:Sektor 30 (VIP) - 200zł
ee... WHAT??!! :shock: :shock:
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2004 9:37 pm przez Thorwald, łącznie zmieniany 2 razy.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

najlepsze sektory na przeciwko sceny
El Dorado

Post autor: El Dorado »

WICKER MAN pisze:
_Sand_man_ pisze:Mam nadzieję, że NIE będziesz mógł zejść ! Stary co by było gdyby nagle sektory zeszły na dół. Chcesz płyte, kup bilet na płyte, chcesz sektor weź na sektor. Na Metallice z tego co wiem to nie było można robić manewrów płyta - sektor chyba, że zamieniłeś się biletem z kimś przed wejściem!!!
Na Śląskim nie da się zejść z sektorów na płytę. Są one dokładnie oddzielone (rów, siatka czy nawet dwie itp. ) od siebie - żeby niegrzeczni kibice nie wdarli się na murawę. :lol:
a jest fosa??
Thorwald
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Thorwald »

i wał ziemny z drutem kolczastym
ODPOWIEDZ