Lecz sięLonerunner pisze: ↑pn lip 04, 2022 9:52 pm Oby dojechali do Polski z tym koncertem, nowa odmiana koronawirusa ujawniła się w Hiszpanii. Shit!
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Trochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.Michał pisze: ↑wt lip 05, 2022 12:24 amLecz sięLonerunner pisze: ↑pn lip 04, 2022 9:52 pm Oby dojechali do Polski z tym koncertem, nowa odmiana koronawirusa ujawniła się w Hiszpanii. Shit!
Praktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pmTrochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.Michał pisze: ↑wt lip 05, 2022 12:24 amLecz sięLonerunner pisze: ↑pn lip 04, 2022 9:52 pm Oby dojechali do Polski z tym koncertem, nowa odmiana koronawirusa ujawniła się w Hiszpanii. Shit!
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Dokładnie tak jak pz napisał. Jest osobny temat, a ten tutaj służy do opisywania boskości Sharon 
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Oki, pisanie i tak nic tu nie zmieni.pz pisze: ↑wt lip 05, 2022 7:49 pmPraktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pmTrochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.
Te monotonne posty faktycznie nic nie wnoszą i są trochę irytujące, podobnie jak panikowanie, że będzie najgorszy scenariusz i wszystko odwołają (nie wydaje mi się, ale od tego jak powiedziałeś jest inny temat) natomiast odpisywanie "lecz się" poza tym, że jest chamskie też nic nie wnosi do tematu.pz pisze: ↑wt lip 05, 2022 7:49 pmPraktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pmTrochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.
WnosiDejavu pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:37 pmTe monotonne posty faktycznie nic nie wnoszą i są trochę irytujące, podobnie jak panikowanie, że będzie najgorszy scenariusz i wszystko odwołają (nie wydaje mi się, ale od tego jak powiedziałeś jest inny temat) natomiast odpisywanie "lecz się" poza tym, że jest chamskie też nic nie wnosi do tematu.pz pisze: ↑wt lip 05, 2022 7:49 pmPraktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pm
Trochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.
Pokazanie, że uważam, że jest z nim i jego postami coś nie tak i przekazuje moją opinię o setnym takim samym poście.
Jest na to odpowiedni temat. Naprawdę nie mam już ochoty czytać o tej szopie a jest ona w dwóch najważniejszych dla mnie tematach tej kategorii.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:27 pmOki, pisanie i tak nic tu nie zmieni.pz pisze: ↑wt lip 05, 2022 7:49 pmPraktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pm
Trochę kultury, znaczny wzrost zakażeń postępuje dosłownie wszędzie. Tego nie da się ukryć. Władze mogą wprowadzić restrykcje i artystom nie pozostanie nic innego, jak odwołać i przenieść koncerty na kolejny rok. Przecież kurna nie piszę tego złośliwie!!! Liczę, iż Maiden dojadą do połowy lipca na bank a potem... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Przecież oni doskonale zdają sobie z tego sprawę.
Idź siać panikę w offtopie i daj żesz ludziom spokój z tym.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
No to sam sobie odpowiedziałeśLonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:27 pmOki, pisanie i tak nic tu nie zmieni.pz pisze: ↑wt lip 05, 2022 7:49 pmPraktycznie wszystkie Twoje posty są takie same. Poza 2, wszystkie dotyczą covida i "oby nie odwołali". Postaraj się trochę powstrzymać tak monotonne komentarze. A jak chcesz pisać na ten temat to mamy pod to odpowiedni wątek o koronawirusie i imprezach masowych.Lonerunner pisze: ↑wt lip 05, 2022 6:51 pm
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Mam w dupie. Jak odwołają koncert to i tak pojadę do Warszawy i będzie z kumplami wielka biba. Właściwie to jadę dla towarzystwa, bo Maiden po 2020 roku straszne jest.
Zazdroszczę Acidom tego olanego przez nich koncertu w latach 80tych, kiedy zakładali zespół. Ten koncert jest mi obojętny.
Weźmie się nalewki domowej roboty, siądzie nad Wisłą, pogada o życiu i popatrzy z uśmiechem na narodową wiklinę po drugiej stronie.
Weźmie się nalewki domowej roboty, siądzie nad Wisłą, pogada o życiu i popatrzy z uśmiechem na narodową wiklinę po drugiej stronie.
Może jednak warto wpaść do WarszawyPierre Dolinski pisze: ↑wt lip 05, 2022 9:21 pm
To jesteśmy umówieniPierre Dolinski pisze: ↑wt lip 05, 2022 9:21 pm Weźmie się nalewki domowej roboty, siądzie nad Wisłą, pogada o życiu i popatrzy z uśmiechem na narodową wiklinę po drugiej stronie.
www.MetalSide.pl
Miałem nie jechać ale ta nalewka...

Nie wiem czy to 2 lata posuchy covidowej czy inne czynniki ale przyznam sie ze i ja nie mam kompletnie cisnienia na ten gig.Jade na ten koncert chyba juz z przyzwyczajenia 
Dobra, bede. Kto ze starej gwardii się wybiera?
już nie mam tu najwięcej postów

-
Lonerunner
- -#Prisoner

Nie widziałem Maiden od 2018 roku, teraz zobaczyłem ich w Pradze, będę w Stuttgarcie i w Wawie. Koncert w Pradze był bardzo dobry, trzy dni pozostaje do Stutta a Wawa - mam tylko 120 km jak tu nie skorzystać z okazji. Ostatnie lata nauczyły mnie, iż w obecnej sytuacji trzeba korzystać z szansy bo nie wiadomo co będzie za rok. Niestety, takie czasy.
.
Hej, ja trochę z innej beczki. Zgubiłem bilety
i chciałbym otrzymać ich duplikaty. Niestety ticketmaster to jakaś porażka, nie można się do nich dodzwonić. Wysłałem monit i czekam. Miał ktoś podobny problem?
To ride the storm to an empire of the clouds...
-
Jerzy Urban
- -#Invader

O kurde... No o czymś takim nigdy nie słyszałem. Musisz się z nimi skontaktować.
w sumie nie takie dziwne.Jerzy Urban pisze: ↑śr lip 06, 2022 12:13 pmO kurde... No o czymś takim nigdy nie słyszałem. Musisz się z nimi skontaktować.