24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- primemover
- -#Prisoner

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Czy wiecie coś na temat rozsyłki biletów kolekcjonerskich ? Niby mają być dostarczone najpóźniej 5 dni przed koncertem ale ja się zastanawiam jaki jest tego sens . Nie żebym panikował ale naprawdę jest sens trzymać na ostatnią chwilę ?
Żeby wysłać wszystkie razem?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Pytanie - pisząć o biletach kolekcjonerskich mowa o biletach w formie smyczy które kosztowały chyba dodatkowe 25 pln, czy zwykłych papierowych biletach z kolorowym nadrukiem (+5pln)?
Ja papierowy - kolorowy bilet dostałem dosłownie tydzień po zamówieniu (a zamawiałem w marcu '22)
Ja papierowy - kolorowy bilet dostałem dosłownie tydzień po zamówieniu (a zamawiałem w marcu '22)
Smycz + 25 zł, mnie też sprawa dotyczy ale zacznę się w razie czego martwić tydzień przed koncertem.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sytuacja na świecie i niepewność jutra też tu mają spore znaczenie dla więcej z nas niż zdajemy sobie sprawę.
Aktualne?Pichu pisze: ↑sob lip 02, 2022 12:56 pm Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadaniaJeśli będzie potrzeba to na własny koszt zmienię dane w bilecie. Pozdrawiam serdecznie. Up the Irons. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW lub tutaj
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Dokładnie, zdajemy sobie sprawę w jak trudnych czasach żyjemy. Na szczęście muzyka pozostaje z nami, ona pozwala odetchnąć choć na moment.Zakkahletz pisze: ↑śr lip 06, 2022 6:03 pmSytuacja na świecie i niepewność jutra też tu mają spore znaczenie dla więcej z nas niż zdajemy sobie sprawę.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ktoś z doświadczeniem z trybun na Narodowym wie, czy w ramach jednego poziomu trybun można tam sobie spokojnie łazić, czy jakoś tego pilnują?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ktoś w ogóle kontaktował się z ticketmaster w sprawie smyczy? Ja pisałem i zero odzewu a telefonu nie ma żadnego podanego. Zaczynam się zastanawiać gdzie i jak interweniować jeśli faktycznie nie dojdą na czas. Czy będzie można załatwić wejściówkę z kasach okazując potwierdzenie rezerwacji?
Tak. Choć został jedenMax323 pisze: ↑śr lip 06, 2022 8:05 pmAktualne?Pichu pisze: ↑sob lip 02, 2022 12:56 pm Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadaniaJeśli będzie potrzeba to na własny koszt zmienię dane w bilecie. Pozdrawiam serdecznie. Up the Irons. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW lub tutaj
Moze wie ktos cos , kiedy beda wysylane bilety kolekcjonerskie ? Czy ktos z Was otrzymal juz takowy ?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przeczytałes ostatnie posty?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- primemover
- -#Prisoner

Tak , kumpel dostał taką odpowiedź ... w połowie czerwca , dramat.wydra77 pisze: ↑czw lip 07, 2022 1:27 am Ktoś w ogóle kontaktował się z ticketmaster w sprawie smyczy? Ja pisałem i zero odzewu a telefonu nie ma żadnego podanego. Zaczynam się zastanawiać gdzie i jak interweniować jeśli faktycznie nie dojdą na czas. Czy będzie można załatwić wejściówkę z kasach okazując potwierdzenie rezerwacji?
"O Twoich biletach
Wybraną metodą dostawy jest: Krajowy list polecony
Zaczęliśmy wysyłać bilety na Twoje wydarzenie. Nie martw się, jeśli inni dostaną swoje przed tobą - wysyłamy bilety w partiach, więc mogą nie dotrzeć w tym samym czasie. Otrzymasz bilety maksymalnie do 5-ciu dni przed wydarzeniem. Jeśli masz obawy, skontaktuj się z obsługa klienta."
Tam trzeba iść osobiście do siedziby Ticketmaster w Warszawie przy ul. Bukowińskiej, żeby się czegoś dowiedzieć. Nie odbierają i nie odpisują. Też czekam na ten bilet na smyczy, ale liczę na to, że niedługo możemy się ich spodziewać, skoro od początku widniała informacja, że te bilety zostaną wysłane na około dwa tygodnie przed wydarzeniem.
Na pewno sporo osób wybrało taki rodzaj biletu, to wątpię, że całkowicie zapomnieli
. Jednak jeśli ktoś wybiera się do siedziby Ticketmaster to może o to zapytać.
Na pewno sporo osób wybrało taki rodzaj biletu, to wątpię, że całkowicie zapomnieli
prodiża kabel wskazał mi drogę
- primemover
- -#Prisoner

Emerytów
Jestem młody szczyl, nowy na forum, a konto od 10 lat
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Pewnie ludzi co byli na koncercie na stadionie Gwardii w 2008
Ja mam jeszcze jeden problem, który chciałem z nimi wyjaśnić żeby nie było nieporozumień ale się nie da bo nie ma z nimi kontaktu. W opcjach wysyłki były krajowy list polecony, wiec tak wybrałem, ale do wysyłki podałem adres zagraniczny i teraz nie wiem jak sie do tego odniosą. Napisałem maila ale wiecie jak jestprimemover pisze: ↑czw lip 07, 2022 7:09 pmTak , kumpel dostał taką odpowiedź ... w połowie czerwca , dramat.wydra77 pisze: ↑czw lip 07, 2022 1:27 am Ktoś w ogóle kontaktował się z ticketmaster w sprawie smyczy? Ja pisałem i zero odzewu a telefonu nie ma żadnego podanego. Zaczynam się zastanawiać gdzie i jak interweniować jeśli faktycznie nie dojdą na czas. Czy będzie można załatwić wejściówkę z kasach okazując potwierdzenie rezerwacji?
"O Twoich biletach
Wybraną metodą dostawy jest: Krajowy list polecony
Zaczęliśmy wysyłać bilety na Twoje wydarzenie. Nie martw się, jeśli inni dostaną swoje przed tobą - wysyłamy bilety w partiach, więc mogą nie dotrzeć w tym samym czasie. Otrzymasz bilety maksymalnie do 5-ciu dni przed wydarzeniem. Jeśli masz obawy, skontaktuj się z obsługa klienta."
Tragedią jest, że nie ma opcji wydruku w domu..
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM