To co, jednym wysyłają a drugim każą odebrać bilet w dniu koncertu przy drugiej bramie? xd
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
prodiża kabel wskazał mi drogę
Kto kupuje bilety na ticketmaster, ten się w cyrku nie śmieje.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Łaj did ju get en imejl in inglisz? U mnie na razie cisza, ale jeśli każą mi odbierać w dniu koncertu to się porządnie wkurwię.wydra77 pisze: ↑śr lip 13, 2022 2:08 pm Dostałem dziś maila od shitmastera
Hi,
We would like to inform you that we will not send your collector ticket, because it is too late for it. Your tickets can be collected on the day of the event at the venue at gate 2 at PGE Narodowy in Warsaw.
Ciekawe czy przy odbiorze będą zwracac kasę za wysyłkę?![]()
Okienko pewnie czynne od godz. 16 po wpuszczeniu FTTB...
M.
M.
- primemover
- -#Prisoner

Zna ktoś rozpiskę o której zagrają Maiden ( 20.00? strzelam) i w Within Temptation ?
Raczej 21?
Ja miałem wysyłkę zagraniczna pewnie dlatego. Wrzuć fotkę jak już dojdzie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na tej trasie jest różnie, czasem 20, czasaaami 20:20 no i czesto 20:50
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum.
Ja również długo martwiłem się czy bilet kolekcjonerski wyślą w terminie (zwłaszcza że jeden z moich biletów to prezent dla kumpla, dzięki któremu słucham Ironów, a to dopiero jego pierwszy koncert będzie
), lecz dziś najpierw o g.10 dostałem mail z DHL że paczka jest już w systemie, a o g.16 że została nadana i powinna przyjść w kolejnym dniu roboczym
Także na razie jest OK
Posprawdzajcie maile.
Mam nadzieję, że offtop to mocny nie będzie, ale muszę powiedzieć, że tym razem jakoś wcale nie śledze newsów z trasy (ale set oczywiście znam i śledziłem w trakcie pierwszego gigu), obejrzałem nagrania z jednego czy dwóch koncertów i w sumie tyle, chcę podejść na świeżo. Mimo tych 4 lat nie mam wielkiego hypu, liczę po prostu na solidny występ i dobrą zabawę, czego wszystkim życzę
Do zobaczenia na koncercie
Ja również długo martwiłem się czy bilet kolekcjonerski wyślą w terminie (zwłaszcza że jeden z moich biletów to prezent dla kumpla, dzięki któremu słucham Ironów, a to dopiero jego pierwszy koncert będzie
Mam nadzieję, że offtop to mocny nie będzie, ale muszę powiedzieć, że tym razem jakoś wcale nie śledze newsów z trasy (ale set oczywiście znam i śledziłem w trakcie pierwszego gigu), obejrzałem nagrania z jednego czy dwóch koncertów i w sumie tyle, chcę podejść na świeżo. Mimo tych 4 lat nie mam wielkiego hypu, liczę po prostu na solidny występ i dobrą zabawę, czego wszystkim życzę
Do zobaczenia na koncercie
Na to wygląda, cyrk na kółkach, ja dostałem info właśnie od DHL, że dzisiaj 11:00 - 13:00 przesyłka będzie doręczona, ufam, że nie pomylą koncertów, na który bilet wysyłają xD
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja bym wolał o 21. Pociąg dopiero mam o 4.41 rano z powrotemprimemover pisze: ↑śr lip 13, 2022 6:09 pm Zna ktoś rozpiskę o której zagrają Maiden ( 20.00? strzelam) i w Within Temptation ?
Dawać juz plyte, musimy czekac az do pn? 
Nie róbmy jaj, wcześniej niż 20:30 niech Maiden na scene nie wchodzi. Ten zespół w świetle dnia dużo traci ( patrzę tu na Berlin i przeklęte Waldbuhne, najgorsze miejsce koncertowe ever ) .
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na tej trasie niestety dużo grają w dzień :/
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Lipa straszna z tym. Takie Sign, ze swoim klimatem lepiej by wychodziło po zmroku.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Sign jak Sign, ale FOTD jak jest jasno było niedorzeczne
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Dziwne, kiedyś gdzieś czytałem że wręcz w kontrakcie Maiden zapisuje sobie koncert o 21:00. Jak 3/4 koncertu znowu będzie w dziennym świetle to mocno zabije klimat. Dlatego też mocno trzymam kciuki za dwie halówki w przyszłym roku na Senjutsu 2023 Tour
www.last.fm/user/darkfuneral18