Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Mam dwa bilety do sprzedania na Lizbone. Miejsce stojące
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O kurde ale był dobry gig.
Pamiętacie może, w jakich cenach był merch ostatnio w Polsce na tej trasie? I jak to wygląda aktualnie, w tym roku w innych krajach?
Kuzyn dokładniej ale przekazuję dalej 
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Ze względu na...?
- blackcocker
- -#Moderator

Ze względu na OOOOOOOOOOOOOOOOOOO i bo Dzosef tam był
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wątpię, abyś kupił koszulkę za mniej niż 200 - 250 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Bruce nie bluzgał nikogo od greckich kurew xdblackcocker pisze: ↑czw lip 21, 2022 9:08 amZe względu na OOOOOOOOOOOOOOOOOOO i bo Dzosef tam był![]()
-
Deleted User 5490
A mógł od greckich anali. Zmarnował taką okazję. Powinien kolesiowi z racą doradzić, żeby ją sobie wsadził w dupę tą zapaloną stroną.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przede wszystkim 11 dni przerwy od Maiden sprawiło, że bardzo zatęsknilem. Publika kulturka, ale też pośpiewali. Na scenie sporo spontanu i wyglupow, Brus jak na siebie calkiem sporo szukał kontaktu z publika, wioślarze w mega humorach i dużo się wygłupiali. Do tego jak zwykle świetna ekipa, mam wrazenie że ci wkurwiajacy ludzie z fc na tej trasie nie jeżdżą, miasto też bardzo ładne czego zupełnie się nie spodziewalem... no i to Maiden - nie ma lepszej muzyki na żywo, studyjnie zresztą też. Kocham dźwięk dystansowych bębnów
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

40 euro koszulka
I tak ogólnie to w samych Niemczech frekwencję mieli rzędu 120-150 tysięcy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Stadion w Kolonii wypchany, Stutt morze ludzi, wczoraj też grubo.
Tak właśnie patrzę po zdjęciach. A jeszcze dojdzie Frankfurt. Dobry wynikBon Dzosef pisze: ↑czw lip 21, 2022 12:08 pm Stadion w Kolonii wypchany, Stutt morze ludzi, wczoraj też grubo.
A jak powerwolf na supporcie? Lepiej niż lord/airborne?Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 21, 2022 10:46 amPrzede wszystkim 11 dni przerwy od Maiden sprawiło, że bardzo zatęsknilem. Publika kulturka, ale też pośpiewali. Na scenie sporo spontanu i wyglupow, Brus jak na siebie calkiem sporo szukał kontaktu z publika, wioślarze w mega humorach i dużo się wygłupiali. Do tego jak zwykle świetna ekipa, mam wrazenie że ci wkurwiajacy ludzie z fc na tej trasie nie jeżdżą, miasto też bardzo ładne czego zupełnie się nie spodziewalem... no i to Maiden - nie ma lepszej muzyki na żywo, studyjnie zresztą też. Kocham dźwięk dystansowych bębnów
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Miło się patrzy, jak zespół staje się tak mocno popularny. Przerwa pandemiczna, dobra trasa przed pandemią (opinie,tych co byli), i fakt, że zawsze grają na najwyższym poziomie - owocuje.
Ullevi pęknie im po raz pierwszy - zawsze byli koło 55-59k, a teraz konfiguracja Mety - ponad 63 k się szykuje.
Niemcy czy Francja / Skandynawia to zawsze były mocne rynki.
USA już w 2019 pozytywnie zaskoczyła i myśle, że gdyby nie obawy przed głupotami jesienią - już byłaby cała sold out.
Jeżeli w niedzielę rzeczywiście pęknie bariera 45k a może i 50k (?), to będzie piękne „zwieńczenie” historii zespołu w Polsce. Od Towaru po Narodowy.
Ullevi pęknie im po raz pierwszy - zawsze byli koło 55-59k, a teraz konfiguracja Mety - ponad 63 k się szykuje.
USA już w 2019 pozytywnie zaskoczyła i myśle, że gdyby nie obawy przed głupotami jesienią - już byłaby cała sold out.
Jeżeli w niedzielę rzeczywiście pęknie bariera 45k a może i 50k (?), to będzie piękne „zwieńczenie” historii zespołu w Polsce. Od Towaru po Narodowy.
Zobaczymy jak z frekwencja na Narodowym ale podobnie jak do Aten - Nicko nagrał filmik do fanów by przyszli na koncert. Gdzieś tam jakieś narzekania były na frekwencję w Atenach. Nie wiem czy takie odezwy wrzucane były w innych lokalizacjach.remi pisze: ↑czw lip 21, 2022 12:39 pm Miło się patrzy, jak zespół staje się tak mocno popularny. Przerwa pandemiczna, dobra trasa przed pandemią (opinie,tych co byli), i fakt, że zawsze grają na najwyższym poziomie - owocuje.
50 tyś w niedzielę? Do zapomnienia. Szalonej frekwencji nie będzie 
quote=remi post_id=930829 time=1658399992 user_id=1430]
Miło się patrzy, jak zespół staje się tak mocno popularny.
[/quote]
Przeca IM od lat to mainstream
quote=remi post_id=930829 time=1658399992 user_id=1430]
Miło się patrzy, jak zespół staje się tak mocno popularny.
[/quote]
Przeca IM od lat to mainstream
Ostatnio zmieniony czw lip 21, 2022 12:49 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mi się bardzo dluzylo bo po prostu byłem zmeczony pogodą i chciałem żeby spierdalali, a Maiden żeby zaczelo o 18 żebym mógł isc spac xD obiektywnie dali fajny koncert, numery trochę zbyt podobne do siebie ale spoko brzmienie, klawisze nie były wywalone do przodu jak w typowym nuclearcorze, bardzo dużo daje brak basu bo w takich zespolach tylko dudni, a tu sa same gitary i to fajne gitary. Wokalista dużo gadal po niemiecku co zabijało dynamike komuś kto nie szprecha, kawalek "resurrection by erection" i gruby wokalista łapiący się za krocze to szczyt cringe'u, ale tak ogólnie to przyzwoity support i solidny zespół. Sto razy lepszy niż lord of lost. Airbourne z kolei lubię i pierwsze 2-3 razy fajnie się bawiłem, potem po prostu mi się znudzili. No i na minus rzucanie piwskiem, niech tak robi na headlinerskim gigu.