Pobiegł do wzgórz, ale nie dobiegł.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
-
Deleted User 5490
Bo to były naczosy na mące z mielonych paznokci stóp 90 letnich Meksykanek zmarłych 5 lat wcześniej.
Ok 19 pod Hotelem Bristol stała dosyć spora grupa ludzi niby czekająca na wyjście muzyków. Wie ktoś czy oni faktycznie tam byli i po chwili wyszli? Ja trochę postałem, ale się poddałem i poszedłem na stadion.
Na FB ktoś tam płakał że nie wyszli. Podziwiam za wytrwałość niektórych, przechodziłem tamtędy ok 15 i już spora grupa stała.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak sa tlumy to nigdy nie wychodza
Ktoś tam wstawiał foty ze Stefanem spod hotelu, Bronek
w masce, ale coś podpisał
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 5490
Szczerze, to gdybym był na ich miejscu i miał zjeść obiad, spokojnie go przetrawić i mieć chwilę dla siebie, to też bym nie wyszedł.
Tak samo będąc sobą samym rozumiem, że artysta sceniczny potrzebuje odrobiny prywatności w kilku określonych sytuacjach i nie tylko w sraczu. Również podczas obiadu. Gdyby mi stygł obiad, a stado Januszy uwiesiło się na mnie, żebym im coś podpisał albo zrobił sobie z nimi zdjęcie, to wysłałbym ich wszystkich w pizdu i nie zależałoby mi, że by mnie później obgadywali po forach.
Tak samo będąc sobą samym rozumiem, że artysta sceniczny potrzebuje odrobiny prywatności w kilku określonych sytuacjach i nie tylko w sraczu. Również podczas obiadu. Gdyby mi stygł obiad, a stado Januszy uwiesiło się na mnie, żebym im coś podpisał albo zrobił sobie z nimi zdjęcie, to wysłałbym ich wszystkich w pizdu i nie zależałoby mi, że by mnie później obgadywali po forach.
A ktoś wie czy Steve wyszedł po British Lion czy "uciekał z Progresji przez okno"? Po koncercie stało tam jeszcze kilkadziesiąt osób. Ochroniarz Steve schodził po schodach i dość długo się przyglądał (pewnie szacował liczbę) po czym zawrócił 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8107
A ja mam takie pytanie, czy ludzie śpiewali kawałki z Senjutsu na koncercie? czy tylko ultrasi?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Raczej nie, nie może wychodzić.
Refren Writting to bardzo dużo osób śpiewało mam wrażenie, koło mnie kilka osób też refren Stratego, a przynajmniej jego początek. Senjutsu nikt.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja jestem w mniejszości i lubię Senjutsu do odsłuchania na słuchawkach, ale faktycznie ciężko się do niego bujać na koncercie.
Dokładnie, naj***ć to się mogę codziennie w domu bardziej ekslusywnym trunkiem niż piwko rozrobione z kranówką max 3 % po 15 zł za 0,4 l - ale Polacy zawsze mieli problem z ekonomią i liczeniem kosztów - ale nie brnijmy dalej bo trzeba będzie skręcić w politykę.
Referen do Writing sporo osób zna bo w Eska Rock TV od premiery codziennie leci co ok. 2 godziny - nawet moja dama prosiła żebym jej nagrał i wysłał ten kawałek co w Esce leci
Nie wyszedł i dosyć długo trwało zanim odjechał do hotelu, gdzie czekało juz pare osób i udało się złapać autograf. Niestety co niektórzy nie znaja umiaru i nie liczą się z nikim, no bo jak inaczej nazwać fakt jak zabiera się całą dyskografię do podpisu