Zdecydowanie. Dodalbym jeszcze egoizm i bezmyślność.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Głupota to kwadratu
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Metalophil
- -#Moonchild

Nie wyszli. Wyjeżdżali pojedynczo limuzyną z przyciemnianymi szybami, bocznym wyjazdem. A służby dla zmyły co chwilę podstawiały busa pod główne wejście, dlatego ci ludzie tam stali
Osobiście byłem świadkiem wyjazdu Bruce. Wsiadł jeszcze na wewnętrznym dziedzińcu hotelu, przy zamkniętej bramie. Jak wyjeżdżał, to patrząc z bliska było go widać - ciemne okulary, kaszkietówka, maseczka i poza taka, żeby przypadkiem nie spojrzeć w okno
Był taki jeden w Krakowie w 2018 z całą siata, Steve chyba podpisal mu wszystko. Później widziałem go tylko raz, na 40 leciu Turbo w Poznaniu, z siatka podobnej wielkości
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Metalophil
- -#Moonchild

Łysy w bandance?Sardi z Batumi pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:20 pmBył taki jeden w Krakowie w 2018 z całą siata, Steve chyba podpisal mu wszystko. Później widziałem go tylko raz, na 40 leciu Turbo w Poznaniu, z siatka podobnej wielkości![]()
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czy tylko ja wyłapałem, że Bruce i zespól kilka razy rozjechali się rytmicznie dosyć znacznie ? np. Fear of the Dark.. I ogólnie czuć, jak kilka osób już pisało na podstawie innych koncertów, że szybkie kawałki grają wolniej np. Aces high, - wg. mnie jeszcze The Trooper znacząco zwolnił.
Nie, posiadacz kuca po 40tcekrusejder pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:22 pmŁysy w bandance?Sardi z Batumi pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:20 pmBył taki jeden w Krakowie w 2018 z całą siata, Steve chyba podpisal mu wszystko. Później widziałem go tylko raz, na 40 leciu Turbo w Poznaniu, z siatka podobnej wielkości![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Xardas2309
- -#Invader

U mnie do The Writing wszyscy tylko kiwali głowami. Na the Writing wszyscy spiewali tytuowy refren a niektórzy wcześniejsze zwrotki. I tak juz do końca potem spiewali skakali. Czasami musiałem im pomóc. Jeden po mojej prawej stronie tylko stał i patrzył, wydawałoi mi się jakby przeszkadzali mu bawiący się ludzie. Natomiast gość z mojej lewej elegancko. Pośpiewaliśmy poskakaliśmy. Zreszta nie tylko on bo ogólnie ludzie skakali spiewali
-
Xardas2309
- -#Invader

Ci ludzie mają po 60 a niektórzy dobijają 70 jak Nicko. Oni wiecznie szybko grać nie będą. Ja odniosłem wrażenie że nawet dobrze że zwolnili. Szybciej gdyby grali to by nic nie było słychac z tych głośnikówMarcian pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:23 pm Czy tylko ja wyłapałem, że Bruce i zespól kilka razy rozjechali się rytmicznie dosyć znacznie ? np. Fear of the Dark.. I ogólnie czuć, jak kilka osób już pisało na podstawie innych koncertów, że szybkie kawałki grają wolniej np. Aces high, - wg. mnie jeszcze The Trooper znacząco zwolnił.
Oprócz Asów zwolnili też Troopera i Run to the Hills. Na pewno Brunon na tym korzystnie wychodzi.
Wokół mnie słyszałem, jak śpiewali Writing w całości, spore fragmenty Stratego też.
Wokół mnie słyszałem, jak śpiewali Writing w całości, spore fragmenty Stratego też.
Xardas2309 pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:46 pmCi ludzie mają po 60 a niektórzy dobijają 70 jak Nicko. Oni wiecznie szybko grać nie będą. Ja odniosłem wrażenie że nawet dobrze że zwolnili. Szybciej gdyby grali to by nic nie było słychac z tych głośnikówMarcian pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:23 pm Czy tylko ja wyłapałem, że Bruce i zespól kilka razy rozjechali się rytmicznie dosyć znacznie ? np. Fear of the Dark.. I ogólnie czuć, jak kilka osób już pisało na podstawie innych koncertów, że szybkie kawałki grają wolniej np. Aces high, - wg. mnie jeszcze The Trooper znacząco zwolnił.
Zgadzam się z Tobą, nie napisałem, że to złe. W tym wieku, jakaś wpadka, wypadnięcie z rytmu, zwolnienie itp. 80% osób tego nawet nie wyłapała. Chciałbym mieć taką formę i radość na twarzy w ich wieku.
Fakt, zwolnienie, pomimo iż tak jest szybko ułatwiło osiągniecie wysokiego poziomu na wokalu. Szacun. Zresztą, wiele zespołów kombinuje, to zwolnieniem, albo graniem niektórych kawałków o ton niżej np. coś z naszego podwórka Lady Pank - oni też mają kilka kawałków, które grają w obniżonym stroju.
-
Xardas2309
- -#Invader

O tak za formę podziwiam. Ganiali jak te małe dzieci u mnie na treningu. Wiecznie niewyżyteMarcian pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:56 pmXardas2309 pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:46 pmCi ludzie mają po 60 a niektórzy dobijają 70 jak Nicko. Oni wiecznie szybko grać nie będą. Ja odniosłem wrażenie że nawet dobrze że zwolnili. Szybciej gdyby grali to by nic nie było słychac z tych głośnikówMarcian pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:23 pm Czy tylko ja wyłapałem, że Bruce i zespól kilka razy rozjechali się rytmicznie dosyć znacznie ? np. Fear of the Dark.. I ogólnie czuć, jak kilka osób już pisało na podstawie innych koncertów, że szybkie kawałki grają wolniej np. Aces high, - wg. mnie jeszcze The Trooper znacząco zwolnił.
Zgadzam się z Tobą, nie napisałem, że to złe. W tym wieku, jakaś wpadka, wypadnięcie z rytmu, zwolnienie itp. 80% osób tego nawet nie wyłapała. Chciałbym mieć taką formę i radość na twarzy w ich wieku.
Fakt, zwolnienie, pomimo iż tak jest szybko ułatwiło osiągniecie wysokiego poziomu na wokalu. Szacun. Zresztą, wiele zespołów kombinuje, to zwolnieniem, albo graniem niektórych kawałków o ton niżej np. coś z naszego podwórka Lady Pank - oni też mają kilka kawałków, które grają w obniżonym stroju.![]()
Akurat o 19 wszyscy stali przy bocznym wejściu. Generalnie tłum się przemieszczał, bo raz ktoś krzyknął przy drugim wejściu "wychodzą!".Metalophil pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:20 pmNie wyszli. Wyjeżdżali pojedynczo limuzyną z przyciemnianymi szybami, bocznym wyjazdem. A służby dla zmyły co chwilę podstawiały busa pod główne wejście, dlatego ci ludzie tam stali.
Osobiście byłem świadkiem wyjazdu Bruce. Wsiadł jeszcze na wewnętrznym dziedzińcu hotelu, przy zamkniętej bramie. Jak wyjeżdżał, to patrząc z bliska było go widać - ciemne okulary, kaszkietówka, maseczka i poza taka, żeby przypadkiem nie spojrzeć w okno![]()
O której Bruce wyjeżdżał?
- blackcocker
- -#Moderator

Nie, kuc po 40 o imieniu na Mkrusejder pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:22 pmŁysy w bandance?Sardi z Batumi pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:20 pmBył taki jeden w Krakowie w 2018 z całą siata, Steve chyba podpisal mu wszystko. Później widziałem go tylko raz, na 40 leciu Turbo w Poznaniu, z siatka podobnej wielkości![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Fear of the Dark: https://www.youtube.com/watch?v=Q2STxPh3oIY
www.MetalSide.pl
prawie wszystko było zwolnione, szczególnie właśnie szybkie kawałki. Co do rozjazdów, to masakrycznie się rozjechali na Blood Brothers choćbyMarcian pisze: ↑pn lip 25, 2022 10:23 pm Czy tylko ja wyłapałem, że Bruce i zespól kilka razy rozjechali się rytmicznie dosyć znacznie ? np. Fear of the Dark.. I ogólnie czuć, jak kilka osób już pisało na podstawie innych koncertów, że szybkie kawałki grają wolniej np. Aces high, - wg. mnie jeszcze The Trooper znacząco zwolnił.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 5490
Widzę, że skupiłeś się na socjologicznym aspekcie.gumbyy pisze: ↑pn lip 25, 2022 11:45 pm Fear of the Dark: https://www.youtube.com/watch?v=Q2STxPh3oIY
-
Xardas2309
- -#Invader

Tu zwolili tam rozjechali. I tak ziarnko do ziarnka aż mamy 15 kawałków. Skrócona setliste