Sign of the Cross Revelations i Icarus - widziałem 3x w 2018 r. Fantastyczne, ale po 4x w 2022 wolałbym coś innego.
Ten zespół ma najmniej 20 killerów, które mógłby tu wrzucić ...
Nie tylko Running Free za RTTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Sign of the Cross Revelations i Icarus - widziałem 3x w 2018 r. Fantastyczne, ale po 4x w 2022 wolałbym coś innego.
Oj chętnie bym znów zobaczył jak RF zamyka set

Dopiero wydali tą płytę i nie spodziewał bym się nowej. Też zostaję przy kontynuacji
Ja obstawiam Senjutsu tour, ale bez całego S. Po prostu coś na wzór trasy TBOS czy TFF.

Chryste nie.
Hahaha
Ale w sumie te światy się już rozjeżdżały w 2018. Przecież The Wicker Man był zupełnie oderwany od reszty. A w ramach LOTB mogą robić dosłownie wszystko i ciągnąć to przez kolejne 3 lata. To jest tak uniwersalna nazwa, że mogą nawet w całości zmienić scenografię i dalej byłaby to ta samą trasa.
Ale urwał, ale to było dobre. Pati, przecież Dżosef napisał o wydaniu różnicy. Różnica w zaoszczędzonych kosztach podróży, czy różnica w przychodach w postaci osiągniętej nadwyżki - jedna i druga jak znalazł do wydania na kolejny gig LOL. Takie tam żarciki poza głównym wątkiem, oczywiście bez złośliwości, no alePati pisze: ↑wt lip 26, 2022 8:30 pmWymień wincyj hajsu na euro.Bon Dzosef pisze: ↑wt lip 26, 2022 7:46 pm roznice wole wydać na zwiedzanie podczas tego dnia albo na kolejny gig xD .![]()

Dokładnie, Legacy to już nie tylko nazwa ale swego rodzaju marka.Schizoid pisze: ↑śr lip 27, 2022 12:27 amAle w sumie te światy się już rozjeżdżały w 2018. Przecież The Wicker Man był zupełnie oderwany od reszty. A w ramach LOTB mogą robić dosłownie wszystko i ciągnąć to przez kolejne 3 lata. To jest tak uniwersalna nazwa, że mogą nawet w całości zmienić scenografię i dalej byłaby to ta samą trasa.
Oderwany? Jak najbardziej wpisywał się w świat zwiazany z wiarą/wierzeniami przecież.
Ale jak Wicker Man był oderwany? Przecież to pierwszy „boss” i świat w grze, na podstawie której była stworzona otoczka trasy. Idąc tym tropem pięknie, że zagrali FTGGoG czy Revelations, które ciagle nam tak towarzyszą, ale baaaardzo brakowało Out of the Silent Planet.Schizoid pisze: ↑śr lip 27, 2022 12:27 amAle w sumie te światy się już rozjeżdżały w 2018. Przecież The Wicker Man był zupełnie oderwany od reszty. A w ramach LOTB mogą robić dosłownie wszystko i ciągnąć to przez kolejne 3 lata. To jest tak uniwersalna nazwa, że mogą nawet w całości zmienić scenografię i dalej byłaby to ta samą trasa.

Z tego co rozmawiam z crew to Azja pewna. Ale jaka trasa i set tego nie wiemLonerunner pisze: ↑wt lip 26, 2022 9:22 pmA może zdecydują się na kolejną odsłonę Legacy Tour obejmującą Azję, Oceanii, wybrane kraje w Ameryce Łacińskiej i festiwale w Europie? Zmienią parę kawałków w secie, zagrają dwa utwory więcej z Senjutsu i wszystko. Ta opcja może być całkiem realna. W trasę podczas której graliby ostatni album w całości nie wierzę.Xardas2309 pisze: ↑wt lip 26, 2022 6:59 pmCzyli najlepiej z kimś się styknac. Ja tam nie pije więc spokopz pisze: ↑wt lip 26, 2022 6:55 pm No kasę bierzemy zazwyczaj z pracyKoszty są różne, zależy gdzie i jakim środkiem transportu. Najtaniej wychodzi samochodem na 4/5 osób i powrót od razu, bo nie przepijasz majątku w warsie
![]()
Maiden na tej trasie to już kończą Europę. Została Barcelona i Lizbona, więc w grę wchodzą tylko samoloty. No chyba, że Ameryka, ale to tym bardziej samolot. Od szukania tanich lotów specem jest Dzosef, ale on strasznie dużo czasu potrafi poświęcić na jakieś kombinowane dojazdy![]()
![]()
No widzę właśnie. Ciekawe co dalej będzie. Jaka trasa na 2023.

Tak myślałem, jak Azja to i Oceania na bank.Bon Dzosef pisze: ↑śr lip 27, 2022 8:22 amZ tego co rozmawiam z crew to Azja pewna. Ale jaka trasa i set tego nie wiemLonerunner pisze: ↑wt lip 26, 2022 9:22 pmA może zdecydują się na kolejną odsłonę Legacy Tour obejmującą Azję, Oceanii, wybrane kraje w Ameryce Łacińskiej i festiwale w Europie? Zmienią parę kawałków w secie, zagrają dwa utwory więcej z Senjutsu i wszystko. Ta opcja może być całkiem realna. W trasę podczas której graliby ostatni album w całości nie wierzę.Xardas2309 pisze: ↑wt lip 26, 2022 6:59 pm
Czyli najlepiej z kimś się styknac. Ja tam nie pije więc spoko![]()
No widzę właśnie. Ciekawe co dalej będzie. Jaka trasa na 2023.