Dobra Zmiana na forum :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobra Zmiana na forum :)
Witajcie pensjonariusze Sanatorium.
Miło mi poinformować, że sukcesem zakończył się proces migracji forum. Z tego miejsca chciałbym bardzo podziękować Deleted User 804 za jego wkład przez te wszystkie lata i za pomoc w przeniesieniu forum do nowego domu.
Obecnie forum stoi na moim prywatnym hostingu. Roczny koszt to 117zł za hosting. Za domenę jescze kwotę ustalę, bo jest opłacona bodajże do września. Budziol ma też coś z poprzednich zbiórek, więc możliwe że w tym roku nie będzie potrzeba zrzutki.
Obecni moderatorzy pozostaną na swoich pozycjach i będą pilnowac żeby było tutaj jak zawsze.
Osobiście nie posiadam żadnych uprawnień jako Bon Dzosef i tak pozostanie. Czy to Thorgal czy Pierre, mozecie pisać jak dawniej co chcecie, nie czuje się administratorem a raczej "opiekunem" sfery technicznej.
Jak wrócę z trasy Maiden to zajmę się przywróceniem dlugich podpisow i innymi detalami. Jeśli ktoś ma ochotę na jakieś subfora i inne zmiany - śmiało.
Miło mi poinformować, że sukcesem zakończył się proces migracji forum. Z tego miejsca chciałbym bardzo podziękować Deleted User 804 za jego wkład przez te wszystkie lata i za pomoc w przeniesieniu forum do nowego domu.
Obecnie forum stoi na moim prywatnym hostingu. Roczny koszt to 117zł za hosting. Za domenę jescze kwotę ustalę, bo jest opłacona bodajże do września. Budziol ma też coś z poprzednich zbiórek, więc możliwe że w tym roku nie będzie potrzeba zrzutki.
Obecni moderatorzy pozostaną na swoich pozycjach i będą pilnowac żeby było tutaj jak zawsze.
Osobiście nie posiadam żadnych uprawnień jako Bon Dzosef i tak pozostanie. Czy to Thorgal czy Pierre, mozecie pisać jak dawniej co chcecie, nie czuje się administratorem a raczej "opiekunem" sfery technicznej.
Jak wrócę z trasy Maiden to zajmę się przywróceniem dlugich podpisow i innymi detalami. Jeśli ktoś ma ochotę na jakieś subfora i inne zmiany - śmiało.
Re: Dobra Zmiana na forum :)
Mam ochotę na temat o wąchaniu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

I ty płaczesz o niski poziom forum
- blackcocker
- -#Moderator

O Wielki Adminie, mówiłeś, że ogarniesz podpisy i będzie to jedna z pierwszych rzeczy jakie zrobisz. Czekamy na spełnienie obietnic, o Panie, o Panie, o Panie nasz
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na telefonie nie umiem tego zrobic 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dodam, że chciałem bardzo zrobić to na spokojnie po trasie bo od wtorku do wtorku będę w 5 krajach
. Ale Deleted User 804 chciał żeby zrobić to jeszcze w lipcu.
Po trasie obok Budziola pojawi się nowy admin (pz) i podziele się kosmetycznymi zmianami, które chce wprowadzic. Poza tym serio nic się nie zmienia, a przypominam że forum przejąłem nie dlatego, że miałem na to ochotę, tylko żeby przetrwało.
Po trasie obok Budziola pojawi się nowy admin (pz) i podziele się kosmetycznymi zmianami, które chce wprowadzic. Poza tym serio nic się nie zmienia, a przypominam że forum przejąłem nie dlatego, że miałem na to ochotę, tylko żeby przetrwało.
Napisz skrypt, który na końcu każdego posta dodaje PS lubie Senjutsu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no takich życzeń to nie, też nie umiem xD
Możemy się zrzucic na kogoś kto zrobi rzeczy typu +1 do posta itd
O akurat takie lajki i reakcje by się przydaly, chociaż wtedy nie nadazylbym z dawaniem "haha"Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 28, 2022 6:09 pmNie no takich życzeń to nie, też nie umiem xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
+1 Sardi
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Możemy zacząć zbierać takie pomysły i potem wycenić takie funkcje. Bo wtyczki pewnie się dezaktualizuja po update'achSardi z Batumi pisze: ↑czw lip 28, 2022 6:14 pmO akurat takie lajki i reakcje by się przydaly, chociaż wtedy nie nadazylbym z dawaniem "haha"Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 28, 2022 6:09 pmNie no takich życzeń to nie, też nie umiem xD
-
Deleted User 8107
Dzosef, a jak to przenieśliście, że wcale forum nie było wyłączone?
-
Deleted User 8107
A no tak, ja siedziałem do 2, to wszystko wyjaśnia.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Poprzedni admin i mój znajomy wpadli na dobry pomysł i udało się to ogarnac
-Chat jest do zrobienia?
Mozna zrobić głosowanie czy są chętni jeśli da się twki chat ogarnąć
-zasady zmiany avka. Nie wiem od czego to zależy ale jakby nie było takich rygorystycznych wymogów co do wymiarów i do rozmiaru to byłoby git
Mozna zrobić głosowanie czy są chętni jeśli da się twki chat ogarnąć
-zasady zmiany avka. Nie wiem od czego to zależy ale jakby nie było takich rygorystycznych wymogów co do wymiarów i do rozmiaru to byłoby git
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Te rozmiary to raczej po to żeby forum nagle nie zrobiło się bardzo ciezkie od jpg