TejPierre Dolinski pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:49 pm Mam pytanie. Kto tutaj nie jest dla atencji? Ja tu widzę prawie same koguty, a istnienia tego Red Hot nawet nie zauważyłem. To jak to jest?
Teraz największy atencjusz na forum będzie oceniał kto tu jest dla atencji. Nosz kurde.... To gorzej niż Ławrow i Zacharowa zespoleni stosunkiem płciowym.
Dobra Zmiana na forum :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dobra Zmiana na forum :)
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Miała być anarchia, a gościu, który dostał dostęp do kilku guzików więcej na forum ocenia innych użytkowników, załatwia po cichu jakieś prywatne zemsty na jakimś użytkowniku moim zdaniem niezauważalnym, choć sam powinien kilka razy być wywalony, bo przeginał w przeszłości nie mniej niż inni użytkownicy.
Dżozef. Kliknij se szpagat myszką na uspokojenie i dotrzymaj słowa.
Tej?? Co to za facet co bije kobietę i to jeszcze przez Internet?

Dżozef. Kliknij se szpagat myszką na uspokojenie i dotrzymaj słowa.
Tej?? Co to za facet co bije kobietę i to jeszcze przez Internet?
To trzeba screeny robićPierre Dolinski pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:54 pm Miała być anarchia, a gościu, który dostał dostęp do kilku guzików więcej na forum ocenia innych użytkowników, załatwia po cichu jakieś prywatne zemsty na jakimś użytkowniku moim zdaniem niezauważalnym, choć sam powinien kilka razy być wywalony, bo przeginał w przeszłości nie mniej niż inni użytkownicy.
www.MetalSide.pl
@Bon Dzosef.....bardzo dobrze, że ktos przejał administrację tego forum w celu jego utrzymania. Ale bardzo Cie proszę....nie wykorzystuj swoich prywatnych sympatii/antypatii jako powód do moderowania/banowania. Wtedy tylko forum przetrwa.
Bo każda wladza deprawuje...nawet władza admina/moda:)
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
Deleted User 5490
To się nie opłaca. Małe trollollo nie zaszkodzi. Jak się za bardzo dokręca śrubę, to nie jest się lubianym. A jak już nie jest się lubianym od wcześniej, to dokręcając śrubę można rozwalić forum.
...a władza absolutna deprawuje absolutnie.cezi pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:07 pm @Bon Dzosef.....bardzo dobrze, że ktos przejał administrację tego forum w celu jego utrzymania. Ale bardzo Cie proszę....nie wykorzystuj swoich prywatnych sympatii/antypatii jako powód do moderowania/banowania. Wtedy tylko forum przetrwa.
Władza deprawuje tylko głupich ludzi. Mądry wykorzysta władze żeby zrobić coś dobrego.
-
Deleted User 8107
To spoko, ja mam kilka nowych kategoriiSardi z Batumi pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:38 pmSpoko, będziemy myśleć bliżej końca roku, już mam pewną koncepcje na tegoroczną uroczystośćBon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pmImo można je zrobić w kawiarni i nie trzeba kolejnego działu
Serio? Nie musisz mi odblokowywać bo jeszcze się przypadkiem zmęczysz tym adminowaniem. Jak możesz w ogóle pisać takie rzeczy o mnie podczas gdy widziałeś mnie ostatni raz jakieś 3 lata temu i to również po długim czasie. Nie masz pojęcia jaką jestem osobą i co robię w życiu, nawet pewnie ledwo pamiętasz jak wyglądam, a wyzywasz mnie od fałszywych mend i groupies. Nie musisz się martwić bo na Helloween pojadę sobie sama więc cała uwaga kolegów będzie twoja i tylko twoja. Dziękuję reszcie forum za wsparcie ale już nie potrzebuje konta RedHot, tego ani żadnego następnego żeby bawić się w piaskownicy jakiegoś pojebaBon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pmPowod jest bardzo konkretny, mianowicie ten uzytkownik nie uczestniczy w życiu forum i jest tu tylko dla atencji + jest to falszywa menda.
Natomiast istnieje silne lobby na rzecz odblokowania, więc po powrocie z trasy się to wydarzt
-
Deleted User 4876
Który post użytkownika R H był nie okej - tak z ciekawości pytam? Nie znam osoby, fakt jest to forum Maiden, ale na mnie akurat dobre wrażenie zrobiło, że jest w PL jakaś taka "Krejozlka" na punkcie Dyń. Kurde, zamiast się cieszyć, że na tym forum jest kilka "metal girls" to się je banuje? Hm - no chyba że nowa władza jest ciepła - to by wiele tłumaczyło 
-
Deleted User 5490
Ja pierdzielę, ale gówniarstwo. Dżozef. Ogarnij się, bo wszyscy pomyślą, żeś jakiś incel pierdolnięty.
-
Deleted User 4876
Hehehe - wszyscy nie pomyślą - wszyscy to wiedząPierre Dolinski pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:29 pm Ja pierdzielę, ale gówniarstwo. Dżozef. Ogarnij się, bo wszyscy pomyślą, żeś jakiś incel pierdolnięty.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lobby na rzecz odblokowania zawiera modów. O temat o wachaniu nie walczy lobby tylko motłochblackcocker pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:47 pmO chuj tu chodzi. Było silniejsze nawet lobby za odblokowaniem tematu do wąchania i co?Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pmPowod jest bardzo konkretny, mianowicie ten uzytkownik nie uczestniczy w życiu forum i jest tu tylko dla atencji + jest to falszywa menda.
Natomiast istnieje silne lobby na rzecz odblokowania, więc po powrocie z trasy się to wydarzt
Edit: mam nadzieje ze nie trzeba tlumaczyc że to zart
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2022 1:43 pm przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
@RedHot/Pineaple....nie ma się co unosić honorem, bo pomyślę, że tak samo szybko się obrażasz .Ktoś usunął Cię zbyt szybko i w mojej ocenie niepotrzebnie, bo nie naruszyłaś regulaminu, więc napisane zostało, że Cię przywróci. End of story. Czy będziesz korzystać z tego forum, to już jest Twoja prywatna sprawa. Będziesz chcieć to usuniesz konto. I tyle.Pineaple pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:24 pmSerio? Nie musisz mi odblokowywać bo jeszcze się przypadkiem zmęczysz tym adminowaniem. Jak możesz w ogóle pisać takie rzeczy o mnie podczas gdy widziałeś mnie ostatni raz jakieś 3 lata temu i to również po długim czasie. Nie masz pojęcia jaką jestem osobą i co robię w życiu, nawet pewnie ledwo pamiętasz jak wyglądam, a wyzywasz mnie od fałszywych mend i groupies. Nie musisz się martwić bo na Helloween pojadę sobie sama więc cała uwaga kolegów będzie twoja i tylko twoja. Dziękuję reszcie forum za wsparcie ale już nie potrzebuje konta RedHot, tego ani żadnego następnego żeby bawić się w piaskownicy jakiegoś pojebaBon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pmPowod jest bardzo konkretny, mianowicie ten uzytkownik nie uczestniczy w życiu forum i jest tu tylko dla atencji + jest to falszywa menda.
A nazwanie Cię mendą po prostu wymaga przeprosin....
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- blackcocker
- -#Moderator

Jesteś debilem Dzosef
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
I za tourbus w "uzasadnieniu" też poproszę przeprosiny