Motłoch.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:35 pm Lobby na rzecz odblokowania zawiera modów. O temat o wachaniu nie walczy lobby tylko motłoch![]()
Dobra Zmiana na forum :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Dobra Zmiana na forum :)
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2022 1:41 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
+milion
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie ma żadnej władzy, jak już wielokrotnie mowilem admin będzie jawny i nie będę to ja. Musicie wytrzymać jeszcze tydzień przejsciowy, podczas którego pozwolę sobie na tak szalone rzeczy jak zamkniecie tematu o wachaniu.barsiarz pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:15 pm...a władza absolutna deprawuje absolutnie.cezi pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:07 pm @Bon Dzosef.....bardzo dobrze, że ktos przejał administrację tego forum w celu jego utrzymania. Ale bardzo Cie proszę....nie wykorzystuj swoich prywatnych sympatii/antypatii jako powód do moderowania/banowania. Wtedy tylko forum przetrwa.
Bo każda wladza deprawuje...nawet władza admina/moda:)
Ja bym bardzo chetnie wywalił Pierra, bo podejrzewam że od pol roku nic nie zmienil i zachowuje się tak jak zanim go zaczalem ignorowac, ale nigdy tego nie zrobie bo nie czuje się wladca forum. Nie czytam i tyle. Zresztą Pierre ci inny Thorgal pewnie wyjebaliby mnie bardzo chętnie (z forum), więc to nie mi o tym decydować.
A ban dla redhot to nie był tylko mój pomysł tylko dosc szerokiego grona. Jak wam bardzo zależy na czytaniu atencji o listach to spoko, jak już napisałem - jest silne lobby, więc będzie unban.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sami to proponowaliscie i się z tego cieszyliscie xD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Racja. Przepraszam. Chodziło o hotel
- blackcocker
- -#Moderator

Pierwszy raz o tym slyszalem w Bratysławie przed Judasami, dodatkowo mowiles o przywroceniu starych podpisow czemu przyklasnalem.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:42 pmSami to proponowaliscie i się z tego cieszyliscie xD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Wiem, że chętnie byś mnie wywalił. Gnoiłeś mnie od przyjścia na forum. Bardzo przyjemnie czytało się cykliczne "jesteś idiotą" choć właściwie nie zrobiłem nic złego gówniarzu. Nie przypominam sobie, żebym spotkał w internecie gorszego wyskrobka spod brudnego napleta niż ciebie.
Jak mnie wywalisz, to tylko się pogrążysz. Zasadniczo za zasługi powinieneś wylecieć bardzo długo przede mną.
PS. Co do zmieniania się. Ty z mojego punktu widzenia zmieniłeś się na dużo gorsze, a uważasz, że ja powinienem się zmienić?
Jak mnie wywalisz, to tylko się pogrążysz. Zasadniczo za zasługi powinieneś wylecieć bardzo długo przede mną.
PS. Co do zmieniania się. Ty z mojego punktu widzenia zmieniłeś się na dużo gorsze, a uważasz, że ja powinienem się zmienić?
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2022 1:49 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 4876
szerokie grono się ujawni?? Po prostu chciałbym wiedzieć, których użytkowników szanować analogicznie jak szanuję użytkownika Dzosef.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie będę wywlekał tego o czym gadaliśmy ale spoko, niech będzie że nikomu ten pomysł nie pasował jak był omawianyblackcocker pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:44 pmPierwszy raz o tym slyszalem w Bratysławie przed Judasami, dodatkowo mowiles o przywroceniu starych podpisow czemu przyklasnalem.
Słucham? To że wyśmiewam jakiś pomysł to nie znaczy że go popieram/cieszę się z niego.
A to że rzekomo coś proponowałem to jest przepraszam bardzo ale pomówienie, którego nikt nie jest w stanie udowodnic
A to że rzekomo coś proponowałem to jest przepraszam bardzo ale pomówienie, którego nikt nie jest w stanie udowodnic
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
+1thorgal_30 pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:44 pm szerokie grono się ujawni?? Po prostu chciałbym wiedzieć, których użytkowników szanować analogicznie jak szanuję użytkownika Dzosef.
+1Pineaple pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:47 pm+1thorgal_30 pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:44 pm szerokie grono się ujawni?? Po prostu chciałbym wiedzieć, których użytkowników szanować analogicznie jak szanuję użytkownika Dzosef.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

@Pierre z ciekawości zajrzalem co tam wypisujesz.
Oczywiscie jesteś tak napięty że nie zrozumiałeś zartu i wziąłeś go na poważnie. Co do wywalenia cie - nigdy tego nie zrobie i tyle. Po prostu cie nie czytam.
Z chłopakami nie chce wracać do tematu, ani tego co kto mówił, ani o kim, ani jak to zrozumiał. Widocznie zle odczytałem wszystko co mowicie, spoko. Ja nie będę wywlekał ksyw, możecie sobie strzelać we mnie.
Oczywiscie jesteś tak napięty że nie zrozumiałeś zartu i wziąłeś go na poważnie. Co do wywalenia cie - nigdy tego nie zrobie i tyle. Po prostu cie nie czytam.
Z chłopakami nie chce wracać do tematu, ani tego co kto mówił, ani o kim, ani jak to zrozumiał. Widocznie zle odczytałem wszystko co mowicie, spoko. Ja nie będę wywlekał ksyw, możecie sobie strzelać we mnie.
Klasyka gówniarstwaPierre Dolinski pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:44 pm Bardzo przyjemnie czytało się cykliczne "jesteś idiotą" choć właściwie nie zrobiłem nic złego gówniarzu.
Oczywiscie tylko online taki cwaniak...
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Stara śpiewka. "nie zrozumiałeś żartu". Rzadko spotyka się tak wysublimowany dowcip jak twój..... Jest tak ciężki i tępy, że może Inuici by się uśmiali.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niech ktoś prosze zacytuje tego posta żeby Gumbyyy widzial - kiedy dokładnie byla ta kwestia podpisu i co tam dokładnie było? Najlepiej na pw żeby to zbadać.
Z tego co słyszałem (choć jestem przygłuchy, szczególnie na koncercie) rzuciłeś taki pomysł, jednakże myślę, że nikt nie wziął go na poważnie, że jednak jakby przyszło co do czego to nie będziesz banować kogoś bo masz jakieś prywatne animozje. Szczerze jak Cię znam to byłem pewien, że jednak tego "czerwonego przycisku" nie wciśniesz. Bo i po co?Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:42 pmSami to proponowaliscie i się z tego cieszyliscie xD
A tak - shame.
- blackcocker
- -#Moderator

Uważaj barsiarz, to zaraz będzie twój pomysł...barsiarz pisze: ↑pt lip 29, 2022 1:55 pmZ tego co słyszałem (choć jestem przygłuchy, szczególnie na koncercie) rzuciłeś taki pomysł, jednakże myślę, że nikt nie wziął go na poważnie, że jednak jakby przyszło co do czego to nie będziesz banować kogoś bo masz jakieś prywatne animozje. Szczerze jak Cię znam to byłem pewien, że jednak tego "czerwonego przycisku" nie wciśniesz. Bo i po co?
A tak - shame.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
-
Deleted User 5490
Wzbudzasz we mnie gigantyczne obrzydzenie, więc dziękuję za przysługę. Dalsza wymiana zdań z tak pogardzanym indywiduum jak ty i tak nie ma sensu.