Jestem na tym forum od lat, udzielam się mało, ale za to nikt nie irytuje mnie tutaj tak jak ten Pierre. Ani on zabawny, ani śmieszny. Wszystko mu się nie podoba, Maiden krytykuje, posty przeintelektualizowane, dziwny gość.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
Dobra Zmiana na forum :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dobra Zmiana na forum :)
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 5490
Ja też za tobą nie przepadam, ale to nie powód, żebym z tego powodu histeryzował jak Dzozef z guzikami pod ręką.
Maiden to nie święta krowa i można nie zachwycać się wszystkim. Jeśli posty mam przeintelektualizowane to czytaj bajki dla dzieci.
To nieprawda, ze wszystko mi się nie podoba.
Maiden to nie święta krowa i można nie zachwycać się wszystkim. Jeśli posty mam przeintelektualizowane to czytaj bajki dla dzieci.
To nieprawda, ze wszystko mi się nie podoba.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Facet nienawidzi Maiden, fanow Maiden i chyba ogólnie życia i myślę że dla niego ban to byłaby przysługa, natomiast to nie moja decyzja.Kevin18 pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:12 pmJestem na tym forum od lat, udzielam się mało, ale za to nikt nie irytuje mnie tutaj tak jak ten Pierre. Ani on zabawny, ani śmieszny. Wszystko mu się nie podoba, Maiden krytykuje, posty przeintelektualizowane, dziwny gość.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
+1Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
I ten post powinien zakończyć dyskusję w tym wątku.
Po co się wzajemnie obrażać.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
Deleted User 5490
Ta. Kogo ja jeszcze nienawidzę...... Sam mnie nie wywalisz, ale adminowi, któremu dasz uprawnienie nakażesz to w pierwszej kolejności. Jestem tego pewien. Dżozef. Jesteś zwykłym młodocianym, fałszywym śmieciem.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:21 pmFacet nienawidzi Maiden, fanow Maiden i chyba ogólnie życia i myślę że dla niego ban to byłaby przysługa, natomiast to nie moja decyzja.Kevin18 pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:12 pmJestem na tym forum od lat, udzielam się mało, ale za to nikt nie irytuje mnie tutaj tak jak ten Pierre. Ani on zabawny, ani śmieszny. Wszystko mu się nie podoba, Maiden krytykuje, posty przeintelektualizowane, dziwny gość.Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
Proszę o odblokowanie tematu od wąchania, wygraliśmy w ankiecie 16-4.blackcocker pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:47 pmO chuj tu chodzi. Było silniejsze nawet lobby za odblokowaniem tematu do wąchania i co?Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pmPowod jest bardzo konkretny, mianowicie ten uzytkownik nie uczestniczy w życiu forum i jest tu tylko dla atencji + jest to falszywa menda.
Natomiast istnieje silne lobby na rzecz odblokowania, więc po powrocie z trasy się to wydarzt
-
Deleted User 4876
Teoretycznie tak - ale Admin Dzosef napisał, że właśnie szerokie grono decydowało o tym banie - więc niech ujawni nicki i wtedy temat będzie dopiero zamknięty. Zarówno zbanowany użytkownik jak i reszta będzie miała wiedzę, których użytkowników omijać z daleka, bo sam przyznasz że podpisujący się pod decyzją o banie to raczej prezentują poziom, z którym normalny Sanktuarianin nie powinien obcować.cezi pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:21 pm+1Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
Po co się wzajemnie obrażać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To modów prośMaidenFan pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:25 pmProszę o odblokowanie tematu od wąchania, wygraliśmy w ankiecie 16-4.blackcocker pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:47 pmO chuj tu chodzi. Było silniejsze nawet lobby za odblokowaniem tematu do wąchania i co?Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 12:27 pm
Powod jest bardzo konkretny, mianowicie ten uzytkownik nie uczestniczy w życiu forum i jest tu tylko dla atencji + jest to falszywa menda.
Natomiast istnieje silne lobby na rzecz odblokowania, więc po powrocie z trasy się to wydarzt
Wypierdolą mnie z pracy, bo zamiast robić to odświeżam sanktu
Kocham to forum
Kocham to forum
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja właśnie się obawiałem, że po koncercie w Wawie będzie tu trochę stypa ale jednak Sanktuarium nie zawodzi. Więcej tego, więcej 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A jak mi szybko zlatuje czas na fttb 
-
Deleted User 8107
Proponuje zrobić zlot Sanktuarium w jakimś mieście i wyjaśnić wszystkie spory i się napić Żubra/Wina/Harnasia co kto woli
W Krakowie najlepiej, albo przy okazji jakiegoś koncertu gdzieś 
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2022 2:43 pm przez MaidenFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Trudno się nie zgodzić....ale właśnie może lepiej już nie drążyć tematu i odpuścić.....i tak jeszcze wiele gównoburz przed nami:)thorgal_30 pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:26 pmTeoretycznie tak - ale Admin Dzosef napisał, że właśnie szerokie grono decydowało o tym banie - więc niech ujawni nicki i wtedy temat będzie dopiero zamknięty. Zarówno zbanowany użytkownik jak i reszta będzie miała wiedzę, których użytkowników omijać z daleka, bo sam przyznasz że podpisujący się pod decyzją o banie to raczej prezentują poziom, z którym normalny Sanktuarianin nie powinien obcować.cezi pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:21 pm+1Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
Po co się wzajemnie obrażać.![]()
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Czytałeś co napisałem?thorgal_30 pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:26 pmTeoretycznie tak - ale Admin Dzosef napisał, że właśnie szerokie grono decydowało o tym banie - więc niech ujawni nicki i wtedy temat będzie dopiero zamknięty. Zarówno zbanowany użytkownik jak i reszta będzie miała wiedzę, których użytkowników omijać z daleka, bo sam przyznasz że podpisujący się pod decyzją o banie to raczej prezentują poziom, z którym normalny Sanktuarianin nie powinien obcować.cezi pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:21 pm+1Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 29, 2022 2:08 pm Więc doszło do nieporozumienia, biore to na siebie. Pierre wraca za ignora, może na uwagi dot forum utworzymy nowy temat. Jeśli użytkowniczce redhot tak bardzo zależy na pisaniu raz na rok o guestliscie na Helloween i ma tak silne poparcie to tak jak wspominałem - za tydzień będzie nowy, oficjalny, bordowy admin a ja będę zajmował się stricte hostingiem itd.
Po co się wzajemnie obrażać.![]()
co tu się dzieje. Dorośli ludzie xd
-
Deleted User 5490
Scarred. Wolę się napić z ludźmi do których mam zaufanie, których lubię i choć troszkę znam. Nie wykluczam browara z Tobą podczas najbliższej wizyty w Kraku. Impreza z osobnikami, którzy mnie nie znają, ale za to mają o mnie różne "fajne" wyobrażenia? Z takim Kevinkiem np. ? Niekoniecznie.
Prędzej napiłbym się z forumowymi lewicowcami na zgodę, niż usiadł przy jednym stoliku z obecnym władcą forum. On nie zasługuje nawet na to, żeby go za nos wytarmosić.
Prędzej napiłbym się z forumowymi lewicowcami na zgodę, niż usiadł przy jednym stoliku z obecnym władcą forum. On nie zasługuje nawet na to, żeby go za nos wytarmosić.
Ostatnio zmieniony pt lip 29, 2022 2:49 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
Na ScreamFeście
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen