Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Też nie wierzę w cały album. Zresztą nawet bym nie chciał. Obstawiam Stratego, TWOTW, The Time Machine (bo Bruce się odgrażał), Hell On Earth, może jakieś Lost In A Lost World lub Darkest Hour. Poza tym repertuar obowiązkowy + Heaven Can Wait, Wasted Years, The Clairvoyant, Brave New World, Powerslave, Akacjowa. Coś z tej puli. Sprawa podobna do TBOS. Mnie by to leżało.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Typowałbym trzy pierwsze + Time Machine + Parchment + HoE + ewentualnie Darkest/Days
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Właśnie sobie na fejsbuczku opublikowałem podsumowanie trasy i aż mi się łezka zakręciła w oku jak piękne było to lato. Spotkanie się po latach z polskimi sanatorianami, z ludźmi z fttb, masą starych znajomych z całego świata. Poznanie dziesiątek nowych fantastycznych osób, miałem 7 razy okazję nocować na couchsurfingu i poznać tam cudownych ludzi. 15 gigów Maiden, kilka Megadeth.... wszystko było genialne. Nie mogę się doczekać na przyszły rok i naprawdę chciałbym docisnąć jeszcze w tym roku USA.
-
Xardas2309
- -#Invader

Ehh. Szkoda że moje życie tak się potoczyło a nie inaczej to może też bym chociaż kilka zaliczył.
Pamiętam w Warszawie jak szła grupka ludzi przede mną. Jeden chyba był już na haju bo mówił jak mu piwo z żołądka bulgocze do mózgu. Wyklucali się jak daleko jest ze stadionu pod pałac kultury.
A mnie coś wzięło i mówię Panowie sorki że się wtrace. Ja tam byłem w okolicach i jest 30-40 minut marszu. Ok 2,5 km.
,, No i mówiłem ci że to się tak wydaje że daleko a ty mi tu pie....dolisz,, gadali dalej.
Po czym ja szedłem spokojnie na stadion. Było coś koło 16.20. a jeden z nich do mnie. Gdzie ja idę. Teraz jesteś z nami. Chodź tu do nas.
Skąd jesteś. Skąd przyjeżdżasz.
Ja jestem z południa. Jeden był z Bydgoszczy drugi z zielonej góry. Chyba też z przypadku się spotkali.
I tak poszliśmy sobie ale gdzieś się zgubiliśmy. Poszli oddać plecaki a nie było ich długi u pomyślałem że pewnie olali. Wszedłem sam bo nie chciałem tyle czekać
Na stadionie wszyscy skakali. Ale pamiętam gościa po lewej raz rozbudzalismy tłum. Tam się nikt nie patrzył. Łapał cię za szyję i skaczecie i razem gardło zdzieracie. Jeden się napierdzielal bo już traciłem glos. Przy śpiewaniu mnie kaszlalo.
Na WT trochę mnie pocisnelo i musiałem się wepchać do kolejki. Pamiętam jak ktoś wychodził a jakiś pijany chciał wejść. Jego kolega coś mu gadał zatrzymał go. Babka nie wiedziała co robić czy wchodzić a.ja się wj...Lem na chamca. No cóż....siła wyższa
Przede mną nieco po prawej stal taki gość który patrzył się na ludzi którzy się bawią i śpiewają a sam stał jak wryty i patrzył się na nich jakby nie wiadomo kim byli. Też takich ludzi nie rozumiem. Jak nie chce skakać i śpiewać czy się bawić to idę do tyłu lub na trybuny. Ja nie wyobrażam sobie patrzeć na taki koncert jak na film.
Pomijam fakt że od soboty 2 w nocy mcos mi siadło na żołądku
wyjazd fajny gdyby nie ten ból brzucha.
Pamiętam w Warszawie jak szła grupka ludzi przede mną. Jeden chyba był już na haju bo mówił jak mu piwo z żołądka bulgocze do mózgu. Wyklucali się jak daleko jest ze stadionu pod pałac kultury.
A mnie coś wzięło i mówię Panowie sorki że się wtrace. Ja tam byłem w okolicach i jest 30-40 minut marszu. Ok 2,5 km.
,, No i mówiłem ci że to się tak wydaje że daleko a ty mi tu pie....dolisz,, gadali dalej.
Po czym ja szedłem spokojnie na stadion. Było coś koło 16.20. a jeden z nich do mnie. Gdzie ja idę. Teraz jesteś z nami. Chodź tu do nas.
Skąd jesteś. Skąd przyjeżdżasz.
Ja jestem z południa. Jeden był z Bydgoszczy drugi z zielonej góry. Chyba też z przypadku się spotkali.
I tak poszliśmy sobie ale gdzieś się zgubiliśmy. Poszli oddać plecaki a nie było ich długi u pomyślałem że pewnie olali. Wszedłem sam bo nie chciałem tyle czekać
Na stadionie wszyscy skakali. Ale pamiętam gościa po lewej raz rozbudzalismy tłum. Tam się nikt nie patrzył. Łapał cię za szyję i skaczecie i razem gardło zdzieracie. Jeden się napierdzielal bo już traciłem glos. Przy śpiewaniu mnie kaszlalo.
Na WT trochę mnie pocisnelo i musiałem się wepchać do kolejki. Pamiętam jak ktoś wychodził a jakiś pijany chciał wejść. Jego kolega coś mu gadał zatrzymał go. Babka nie wiedziała co robić czy wchodzić a.ja się wj...Lem na chamca. No cóż....siła wyższa
Przede mną nieco po prawej stal taki gość który patrzył się na ludzi którzy się bawią i śpiewają a sam stał jak wryty i patrzył się na nich jakby nie wiadomo kim byli. Też takich ludzi nie rozumiem. Jak nie chce skakać i śpiewać czy się bawić to idę do tyłu lub na trybuny. Ja nie wyobrażam sobie patrzeć na taki koncert jak na film.
Pomijam fakt że od soboty 2 w nocy mcos mi siadło na żołądku
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja w tym roku chce zaliczyć IM . Metallice. ACDC/Guns/Rammstein/Scorpions. Przynajmniej jakieś 3 koncerty.
I może do Pragi gdyby IM grało w Pradze
I może do Pragi gdyby IM grało w Pradze
- blackcocker
- -#Moderator

O czym ty bredzisz?Xardas2309 pisze: ↑ndz sie 07, 2022 6:46 pm Oni już grali w tym roku na festiwalach to ile im tych festiwali zostanie za rok ?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nigdy nie jest za późno, żeby to życie się poprawiło i żeby się bawić. W 2013 sprzedawałem bilet na Maiden w Gdańsku z odbiorem osobistym w szpitalu, w którym i tak spędziłem całe lato 2012. Trasa w 2018 na której zrobilem 8 Maiden, 7 Mega, 3 Hello i wiele innych to było takie maskowanie tego, że życie mi się całkiem posypało i bez pomocy rodziców nie miałbym za co kupić kotom jedzenia (nie mówiąc o kupnie jedzenia dla siebie). Podczas lockdownu też uderzyło mnie kilka życiowych tragedii i nawet liczyłem się z tym, że na tą trasę może mi się po prostu nie udać pojechać.Ehh. Szkoda że moje życie tak się potoczyło a nie inaczej to może też bym chociaż kilka zaliczył.
Nie lubię się jakoś szczególnie otwierać i nie będę nigdy rozstrząsał co, dlaczego, po co itd. Trzeba po prostu będąc na górce wyciskać ją do oporu
-
Xardas2309
- -#Invader

Spokojnie. Mówię tylko że grali trochę tych festiwali. Ja aż tak w tym nie siedzę ale już mi napisano że jest ich dużo więcejblackcocker pisze: ↑ndz sie 07, 2022 9:51 pmO czym ty bredzisz?Xardas2309 pisze: ↑ndz sie 07, 2022 6:46 pm Oni już grali w tym roku na festiwalach to ile im tych festiwali zostanie za rok ?
-
Xardas2309
- -#Invader

Dlatego odrobię to za rokBon Dzosef pisze: ↑ndz sie 07, 2022 9:52 pmNigdy nie jest za późno, żeby to życie się poprawiło i żeby się bawić. W 2013 sprzedawałem bilet na Maiden w Gdańsku z odbiorem osobistym w szpitalu, w którym i tak spędziłem całe lato 2012. Trasa w 2018 na której zrobilem 8 Maiden, 7 Mega, 3 Hello i wiele innych to było takie maskowanie tego, że życie mi się całkiem posypało i bez pomocy rodziców nie miałbym za co kupić kotom jedzenia (nie mówiąc o kupnie jedzenia dla siebie). Podczas lockdownu też uderzyło mnie kilka życiowych tragedii i nawet liczyłem się z tym, że na tą trasę może mi się po prostu nie udać pojechać.Ehh. Szkoda że moje życie tak się potoczyło a nie inaczej to może też bym chociaż kilka zaliczył.
Nie lubię się jakoś szczególnie otwierać i nie będę nigdy rozstrząsał co, dlaczego, po co itd. Trzeba po prostu będąc na górce wyciskać ją do oporu![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No dobra, mój ramowy plan to Toronto, Hamilton, Worcester, Nowy Jork, Newark i Washington. Siadam do planowania.
Ja raczej zostanę w Kanadzie
Toronto, Hamilton, Ottawa
takie wstępne plany

Toronto, Hamilton, Ottawa
takie wstępne plany
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ta Ottawa kusi ale chciałbym też trochę pozwiedzac
Myślę też o Detroit, Toronto, Hamilton
Ale to zależy od ceny ostatecznej bo zwiedzanie też jest istotne mocno - szczególnie pewien pobliski wodospadzik
No bardzo ładny fake 
Szkoda, ze o jedynej ogłoszonej dacie zapomnieli - Wacken
Szkoda, ze o jedynej ogłoszonej dacie zapomnieli - Wacken
I jeszcze dokładnie te same areny, na których grali w tym roku.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zagrają gadalem ze Stevem, zaraz tu wyda oświadczenie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Xardas2309
- -#Invader

I o Zagrzebiu. Przecież tam zaczynali. Swoją drogą po co ktoś robi takie fejki.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przeciez to trasa tegoroczna xS