Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto ma już bilet?
W koncu doszly do mnie bilety!! Co najciekawsze listonosz powiedzial ze byl kiedys na koncercie Ironow
A bylo to w latach osiemdziesiatych
we Wroclawiu!
-
El Dorado
fajny listonoszkocian_jr pisze:W koncu doszly do mnie bilety!! Co najciekawsze listonosz powiedzial ze byl kiedys na koncercie IronowA bylo to w latach osiemdziesiatych
![]()
we Wroclawiu!
A ja wciąz czekam i czekam, a listonosz nie przychodzi

-
_Sand_man_
- -#Invader

Bilet nr. 3097 Nareszcie ! Miły prezent noworoczny 
Jak ktos zamawial telefonicznie (jak np ja) to jeszcze sobie poczeka....oj poczeka....
-
_Sand_man_
- -#Invader

A dlaczego ??? Na Metallice jak się zamawiało przez telefon to znacznie szybciej było niż przez neta. Pamiętam jak ludzie wyzywali Odyssey za toiron84 pisze:Jak ktos zamawial telefonicznie (jak np ja) to jeszcze sobie poczeka....oj poczeka....
dziś doszedł mi zamawiany ze strony mystica. 3089 
-
_Sand_man_
- -#Invader

o bliskie nr. mamy :rocx :rocxMandrake pisze:dziś doszedł mi zamawiany ze strony mystica. 3089
_Sand_man_ pisze:A dlaczego ??? Na Metallice jak się zamawiało przez telefon to znacznie szybciej było niż przez neta. Pamiętam jak ludzie wyzywali Odyssey za toiron84 pisze:Jak ktos zamawial telefonicznie (jak np ja) to jeszcze sobie poczeka....oj poczeka....:rocx
A to dlatego, ze ktos w Mystic ladnie powiedziawszy zdu***** sprawe i jakos zapomnieli o tych biletach zamawianych telefonicznie...
DZISIAJ PRZEMIŁA PANI LISTONOSZKA WRĘCZYŁA MI DŁUGO (JAKIEŚ 5 DNI
) OCZEKIWANY PAKUNEK. JEST MI DOBRZE A NAWET LEPIEJ.
:beer
0001879
:beer
0001879
Oh.....I've never felt so strange
But.....I'm not going insane.
Przed chwila obudzil mnie dzwonek... to byla listonoszka... miala dla mnie przesylke warta 110 zeta... czekalem na nia od 16 grudnia czyli 15 dni... to byl bilet nr 3020 !! yeah!

MAM BILETA !!!!!!!!! 1835 chyba odbede z nim stosunek analny !!!!! 
Ja dzisiaj odebrałam bilety z poczty
Sektor: 29, rząd: 3, nr miejsca:18
A co do numeru biletu, to mam 0005776
Byłoby lepiej, gdyby nie to zamieszanie z konfiguracją przeglądarki. Tak się cieszę na ten koncert, że nie potrafię oderwać wzroku od tego cudnego bileciku
A co do numeru biletu, to mam 0005776
Byłoby lepiej, gdyby nie to zamieszanie z konfiguracją przeglądarki. Tak się cieszę na ten koncert, że nie potrafię oderwać wzroku od tego cudnego bileciku
Mnie też obudził dzwonek
Bilet numer 3006
Bilet numer 3006
Skoro wszyscy podaja numery swoich biletow to ja rowniez podam: 1671 :rocx
a ja narazie mam zarezerwowany bilet i zakupie go w polowie stycznia badz pod koniec stycznia.
Wreszcie dziś dostałam:)
3014
3014
Widze ze wczoraj i dzisiaj nastapil wielki naplyw biletow dla forumowiczow
Oby tak dalej 
Dziś i u mnie zjawił się listonosz i powiedział z lekkim żartem że do zapłaty tylko 210 zeta. Wiedziałem o co chodzi. I stałem się szczęśliwym posiadaczem bileciku. A tak na marginesie ciekawe ile biletów uda się Mysticowi sprzedać i ile ludu będzie w maju. UP THE IRONS!!!
ja se kupie w styczniu w sklepie
napewno nie zabraknie
napewno nie zabraknie